GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1773924251790.webp

Mesela Sane giderse kimi alabiliriz?

Mesele şu, kadroyu oluştururken önceliklerimiz,

Mesela Sane'nin gittikten sonra yerine gelecek kişi mi daha önemli yoksa orta saha mı mesela

Yani önceliklendirmeli ve parayı da buna göre harcamalıyız.

Benim düşüncem belli, ben takımda genç ve çalışkan kanat oyuncu tercih ederim her zaman. Bu takımın orta sahası atıyorum Thuram-Torreira-Bernardo Silva olsun, sen Barış ve Yunus kanatlarıyla da çok büyük iş yaparsın.

Virgil Van Dijk’in transferi için derhal çalışmalara başlanılmalı

Dünkü açıklamasını çok taktir ettim, müthiş bir karakter. Arne Çalımbay şerefsizinin söylemeye egosunun el vermediği şeyi Van Dijk söylemiş.

"Galatasaray'a başarısından dolayı saygı duyuyorum. Onlarla oynadığımız diğer maçlarda da çok başarılılardı."

Mesele şu, kadroyu oluştururken önceliklerimiz,

Mesela Sane'nin gittikten sonra yerine gelecek kişi mi daha önemli yoksa orta saha mı mesela

Yani önceliklendirmeli ve parayı da buna göre harcamalıyız.

Benim düşüncem belli, ben takımda genç ve çalışkan kanat oyuncu tercih ederim her zaman. Bu takımın orta sahası atıyorum Thuram-Torreira-Bernardo Silva olsun, sen Barış ve Yunus kanatlarıyla da çok büyük iş yaparsın.
Uğurcan
Singo Davinson Abdulkerim Jacobs
Stiler Mamzambi
Akliouche Trincao BAY
Osimhen

3 yerli
1 u23
Böylece yedekte 4 erişkin daha olabilir. Gerçi büyük ihtimalle BAY da gider.

Morten Hjulmand torreira dan sonra tam aradigimiz profil gibi duruyor

@Hasan Bekir
Sonra veya önce 6 no için müthiş biri bize böyle bir adam lazım orta sahaya. 50-60 milyon euro bonservisi. Orta sahada fizikli, uzun bacaklı oyuncular içimizden geçiyor bizim de böyle fizikte bir orta sahaya ihtiyacımız var en büyük eksiğimiz bence bu.

Uğurcan
Singo Davinson Abdulkerim Jacobs
Stiler Mamzambi
Akliouche Trincao BAY
Osimhen

3 yerli
1 u23
Böylece yedekte 4 erişkin daha olabilir. Gerçi büyük ihtimalle BAY da gider.

Komple orta saha değişimi mümkün değil bence heis. Torreira kalacaktır, bakma Torrik çok çok önemli topçu ama yanındaki 2 oyuncuyu revize edebiliriz.

Bu arada Lemina da çok iyi bir oyuncu zaten ama kendisini geniş kadroda düşünürsek çok daha iyi olur.

Torrik'in yanına Singo'nun 6 oynayabilen bir versiyonu
Önüne de Bernardo Silva falan veya bu tarz bir oyuncu getirmeliyiz bence.

Alternatifler de gayet ok bu durumda; Nhaga, Lemina, İlkay.

Yazin realde çikmak istiyorken camavinga rüyasi gercekleşse ne hoş olur. Ha şunu da eklemek lazim ama o ruya gerceklesse bile ileriyi istiyorsan topla da biraz iyi olacaksın. Biz her deplasmanda berbatız baskida ic sahada ki gibi olmuyor taraftar yoksa o çoskuda yok.

Real kronik kurtaudan çıkıp ugurcanimizi çekmez ins

Boşuna oyuncu yazıp çiziyorsunuz teknik ekip değişmediği surece avrupa da benzer sorunlar devam edecek cunku hocanın bildiği tek bir oyun planı yok ,yani hocanın eline camavinga kimmich versek yine birsey değişmeyecek

Boşuna oyuncu yazıp çiziyorsunuz teknik ekip değişmediği surece avrupa da benzer sorunlar devam edecek cunku hocanın bildiği tek bir oyun planı yok ,yani hocanın eline camavinga kimmich versek yine birsey değişmeyecek

Camavinga ve Kimmich olursa elimizde çok şey değişir heis bu nasıl yorum :d

Liverpool çok iyiydi.filan diyorlar ama biz çok iyi gösterdik bence. Tothenam kadar diş geçiremedik. Oyun yok çünkü. Baskıdan çıktığı an rakip bizim kaleye geliyor.

10kişi juve tur geçiyodu adam dışarı vurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt