- 4 Ağustos 2009
- 90.598
- 71.670
- 5.188
Dunku macta oslari degistir 5 atardık. Okan hocama kaliteli topcu vereceksin ki kendi kendilerine oynasınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarda da yazdim camavinga gelirse baskidan kendi dripling'ile çikar bazen ve daha iyi gozukursun ama yetmez. Pres yaparken nasil plan yapiyorsan set olarak da yapacaksın hocada da bu yok oldugundan degismeyebilir dogru soyluyor.Camavinga ve Kimmich olursa elimizde çok şey değişir heis bu nasıl yorum :d
Yukarda da yazdim camavinga gelirse baskidan kendi dripling'ile çikar bazen ve daha iyi gozukursun ama yetmez. Pres yaparken nasil plan yapiyorsan set olarak da yapacaksın hocada da bu yok oldugundan degismeyebilir dogru soyluyor.
Evet, dun cok yumusak kaldik. Hakem tipik CL maci gibi yonetmedi. Bu da daha istekli olan cesspool'un isine geldi. Savasan bir takim buna musaade etmezdi.Rakibe fiziksel olarak karşılık veremediğin an hiçbir şey yapamazsın maalesef. Dün sertliğe en ufak karşılık veremedik.
Oyuncu her şeyden önce bireysel olarak rakibe cevap verebilmeli.
Misal bu sene PL'yi baştan sona izledim sayılır, City maçlarında kaç defa oyun orta sahada sıkıştığında Doku bireysel olarak topu alıp kanatta 2 kişiyi geçip takımı atağa taşıdı.
Evet, dun cok yumusak kaldik. Hakem tipik CL maci gibi yonetmedi. Bu da daha istekli olan cesspool'un isine geldi. Savasan bir takim buna musaade etmezdi.
Mandela keita yi cok isterim ya hocamBize orta sahada özellikle 6 no da fiziksel olarak üst düzey bir oyuncu lazım. 6 noya Camavinga gibi biri şart.
Rakibe fiziksel olarak karşılık veremediğin an hiçbir şey yapamazsın maalesef. Dün sertliğe en ufak karşılık veremedik.
Oyuncu her şeyden önce bireysel olarak rakibe cevap verebilmeli.
Misal bu sene PL'yi baştan sona izledim sayılır, City maçlarında kaç defa oyun orta sahada sıkıştığında Doku bireysel olarak topu alıp kanatta 2 kişiyi geçip takımı atağa taşıdı.
lider oyuncu da yok bu arada sahada olay çıkıyor arkadaşını savunan bir Allahın kulu yok. Hakeme itiraza giden bir Allahın kulu yok. Hepsi yumoş ve pısırık topçular. Melo, Bülent Korkmaz gibi adamların yarısı kadar biri olsa yetecek yok takım çok pasif deplerde siniyor o yüzden taraftar itici gücü de olmayınca. Bu sene sadece Kazımcanı rakiple didişirken gördüm onu da adam yerine koymuyor teknik ekip. Futbolcu dediğin biraz trash talk yapar. Hakemle uğraşır. Rakiple uğraşır. Arkadaşını savunur kavgaya dalar yok arkadaş kız gibiler.
30m euroMandela keita yi cok isterim ya hocam
Haklisin hocam. Mandela keita tarzi bir adam isterim o zaman vardir profosyonel ekip bir zahmet liste yapsin. illa 30 a almak gerekmiyor. Alan aliyor aradığı oyuncu tipine bakiyor helal olsun..30m euro
Fizik fizik diyerek herhalde nerede kazma oyuncu varsa dolduracağız yine100'lük olacağız. Barça’nın orta sahasında fizikli adam yok, hepsinin boyu 1.75 cm civarında. Teknik ve oyun planı ile fizik gücünü yenebilirsin; Sporting örneğinde olduğu gibi.
Lesley Ugochukwu'dan yanayım. Boyu, fiziği, u23 kuralına uyması ile bize çok iyi olur. Burnley'de küme düşüyorken keşke alabilsek bence tavanı Keita'dan daha yüksek.Mandela keita yi cok isterim ya hocam
Bakayım ben de bir yeni bir isim öğrenmiş oldumLesley Ugochukwu'dan yanayım. Boyu, fiziği, u23 kuralına uyması ile bize çok iyi olur. Burnley'de küme düşüyorken keşke alabilsek bence tavanı Keita'dan daha yüksek.
Bu oyuncu da pahalı oyuncu. Lakin orta sahaya böyle bir yatırım şart. Çünkü böyle fizikte ve genç oyuncuların hepsi pahalı oluyor artık 2. ligde oynasa bile.Bakayım ben de bir yeni bir isim öğrenmiş oldum![]()