GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'nın sözleşmesi bitiyordu sanırım. Yenilenmemeli bence. Ya da uygun fiyata yedek kalmayı sorun etmeyecekse kalmalı

Camavinga ve Kimmich olursa elimizde çok şey değişir heis bu nasıl yorum :d
Yukarda da yazdim camavinga gelirse baskidan kendi dripling'ile çikar bazen ve daha iyi gozukursun ama yetmez. Pres yaparken nasil plan yapiyorsan set olarak da yapacaksın hocada da bu yok oldugundan degismeyebilir dogru soyluyor.

avrupada daha ileri başarı için orta sahaya 60-70 milyonluk adamlar lazım. Geçen de yazdığım gibi en az 2 osimhen kalibresi adam lazım farklı mevkilere. Öyle Sane Van dijk gibi adamlar değil hakikaten değeri 60-70 mio olan 23-28 yaş adamlar.

Yukarda da yazdim camavinga gelirse baskidan kendi dripling'ile çikar bazen ve daha iyi gozukursun ama yetmez. Pres yaparken nasil plan yapiyorsan set olarak da yapacaksın hocada da bu yok oldugundan degismeyebilir dogru soyluyor.

Rakibe fiziksel olarak karşılık veremediğin an hiçbir şey yapamazsın maalesef. Dün sertliğe en ufak karşılık veremedik.

Oyuncu her şeyden önce bireysel olarak rakibe cevap verebilmeli.

Misal bu sene PL'yi baştan sona izledim sayılır, City maçlarında kaç defa oyun orta sahada sıkıştığında Doku bireysel olarak topu alıp kanatta 2 kişiyi geçip takımı atağa taşıdı.

Trabzon ve fener maclarini berabere bitirirsek aradaki puan farkini korumus oluyoruz. Her zaman dedigimiz gibi sampiyonluk Anadolu'dan geciyor. 2 deplasman 2 ASY bir de seyimden asaga kasimpasa maci var. O bes macta da 7 puan farki koruyalim bir zahmet.

lider oyuncu da yok bu arada sahada olay çıkıyor arkadaşını savunan bir Allahın kulu yok. Hakeme itiraza giden bir Allahın kulu yok. Hepsi yumoş ve pısırık topçular. Melo, Bülent Korkmaz gibi adamların yarısı kadar biri olsa yetecek yok takım çok pasif deplerde siniyor o yüzden taraftar itici gücü de olmayınca. Bu sene sadece Kazımcanı rakiple didişirken gördüm onu da adam yerine koymuyor teknik ekip. Futbolcu dediğin biraz trash talk yapar. Hakemle uğraşır. Rakiple uğraşır. Arkadaşını savunur kavgaya dalar yok arkadaş kız gibiler.

30 mio os
20 mio stoper
10 mio yedek forvet
15 mio Boey
20-25 Mio Lang

Bitti gitti iste

Cok kurcalamayin kadroyu

Rakibe fiziksel olarak karşılık veremediğin an hiçbir şey yapamazsın maalesef. Dün sertliğe en ufak karşılık veremedik.

Misal bu sene PL'yi baştan sona izledim sayılır, City maçlarında kaç defa oyun orta sahada sıkıştığında Doku bireysel olarak topu alıp kanatta 2 kişiyi geçip takımı atağa taşıdı.
Evet, dun cok yumusak kaldik. Hakem tipik CL maci gibi yonetmedi. Bu da daha istekli olan cesspool'un isine geldi. Savasan bir takim buna musaade etmezdi.

Evet, dun cok yumusak kaldik. Hakem tipik CL maci gibi yonetmedi. Bu da daha istekli olan cesspool'un isine geldi. Savasan bir takim buna musaade etmezdi.

Bir diğer sorun da şu maalesef bu kadar sertliği geçtim bunun yarısı kadar sertliğe bile alışık bir takım değiliz.

Oyuncular savaşmadı değil yani, hepsi elinden geleni yaptı ama bu kadar yüksek tempo ve sertliğe izin verilen bir maçta sudan çıkmış balığa döndüler 15-20 dakika sonra.

Oyuncuların bireysel becerileri dışında oyuncu karakterleri de bazen işte önem kazanıyor.

Dün sahada misal orta sahamızda Gattuso gibi bir oyuncu olsaydı her şeyiyle bu kadar ezilmezdik.

Fizik fizik diyerek herhalde nerede kazma oyuncu varsa dolduracağız yine100'lük olacağız. Barça’nın orta sahasında fizikli adam yok, hepsinin boyu 1.75 cm civarında. Teknik ve oyun planı ile fizik gücünü yenebilirsin; Sporting örneğinde olduğu gibi.

lider oyuncu da yok bu arada sahada olay çıkıyor arkadaşını savunan bir Allahın kulu yok. Hakeme itiraza giden bir Allahın kulu yok. Hepsi yumoş ve pısırık topçular. Melo, Bülent Korkmaz gibi adamların yarısı kadar biri olsa yetecek yok takım çok pasif deplerde siniyor o yüzden taraftar itici gücü de olmayınca. Bu sene sadece Kazımcanı rakiple didişirken gördüm onu da adam yerine koymuyor teknik ekip. Futbolcu dediğin biraz trash talk yapar. Hakemle uğraşır. Rakiple uğraşır. Arkadaşını savunur kavgaya dalar yok arkadaş kız gibiler.

Oyuncunun yeteneğiyle beraber karakteri de çok önemli dediğin gibi.

Yukarıda da aynı örneği verdim, dün orta sahamızda 1 tane Gattuso olsaydı bu maç yine kaybederdik ama böyle olmazdı.

Fizik fizik diyerek herhalde nerede kazma oyuncu varsa dolduracağız yine100'lük olacağız. Barça’nın orta sahasında fizikli adam yok, hepsinin boyu 1.75 cm civarında. Teknik ve oyun planı ile fizik gücünü yenebilirsin; Sporting örneğinde olduğu gibi.

Şimdi dediğine katılıyorum ama Barcelona 3 senedir bu yüzden hayvan gibi kritik virajlarda fiziksel olarak bariz üstün takımlara karşı hep elendi.

İnter, A. Madrid vs.

Barça bu dediğini sadece Xavi-İniesta zamanında gerçekten her rakibe karşı iyi yapabiliyordu sebebi de takımda gelmiş geçmiş en iyi futbolcunun oynamasıydı.

Prime Messi varken ne yapsan olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt