GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şu an istemesem de eğer Osi yoksa santrafor İcardi olmalı.

Barış santrafor olarak kötü değil ama kanatta bu kadar etkiliyken onu kesmek de işimize gelmez.

Osi'nin yokluğunda daha çok topa sahip takım kimliğiyle oynamamız lazım

Valla elendiğimiz noktadan sonraki son 8'deki takımlara bakınca şunu daha iyi fark ediyor insan

Gücümüz potansiyelimiz tam da bu noktada bitiyor işte, bundan sonrasıyla aramızda çok büyük fark var. Para harcama, istikrar vs evet çok önemli bir şekilde adım adım geliyorsun ama tam da geldiğimiz noktada karşına bir dağ çıkıyor.

Yani son 8'le aramızda gerçekten dağlar kadar fark var.

Bu farkı nasıl eritebiliriz, nasıl o seviyeye çıkabiliriz bunu düşünmek lazım.

Kaybetmek normal ama Osi ve Lang için olanlar çok üzücü. Maçtan çok şu olaylar sıktı.

Lang hemen oynar hiç sorun yok da Osi çok can sıktı.

Kimsenin suçu yok zaten ben şanssızlığa sövüyorum biraz; Osimhen'den bu sezon doğru düzgün faydalanamadık. 8 lig maçında oynatamadık, üstüne de en az 3-4 maç kaçıracak kötü bir senaryoda.

Yani en büyük silahını sezonun %35'inde falan kullanamıyorsun.

Büyük şanssızlık.

Son düzenleme:
Lang hemen oynar hiç sorun yok da Osi çok can sıktı.

Kimsenin suçu yok zaten ben şanssızlığa sövüyorum biraz; Osimhen'den bu sezon doğru düzgün faydalanamadık. 10 lig maçında oynatamadık, üstüne de en az 3-4 maç kaçıracak kötü bir senaryoda.
Büyük talihsizlik ya, tam rüzgar arkamızda iken şu olanlar çok üzücü

Bayramı zehir ettiler

Elen ama böyle elenme, oyunu oynamadan oynayamadan teslim olduk gitti

Yazık çok yazık, feci canım sıkılıyor

Akira Kurosawa Samurai Movie GIF by Turner Classic Movies

Valla elendiğimiz noktadan sonraki son 8'deki takımlara bakınca şunu daha iyi fark ediyor insan

Gücümüz potansiyelimiz tam da bu noktada bitiyor işte, bundan sonrasıyla aramızda çok büyük fark var. Para harcama, istikrar vs evet çok önemli bir şekilde adım adım geliyorsun ama tam da geldiğimiz noktada karşına bir dağ çıkıyor.

öne çıkan konular

1. yerleşim problemleri
2. savunma koordinasyonu
3. orta sahada oyuncu profilinde değişiklik

Bayramı zehir ettiler

Elen ama böyle elenme, oyunu oynamadan oynayamadan teslim olduk gitti

Yazık çok yazık, feci canım sıkılıyor

Akira Kurosawa Samurai Movie GIF by Turner Classic Movies

Yav Salih valla sen bayramı zehir etmeye yer arıyon bence

Elen ama böyle elenme diyon ya zaten Liverpool'a böyle elenirsin başka türlüsü pek mümkün değil shadhsds

Yav Salih valla sen bayramı zehir etmeye yer arıyon bence

Elen ama böyle elenme diyon ya zaten Liverpool'a böyle elenirsin başka türlüsü pek mümkün değil shadhsds
Bu sefer sen beni mi teskin ediyon nedim hahaaha

Olum itin köpeğin diline düştük görmüyor musun sosyal mecraları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt