GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtin köpeğin

Ekşiye falan gir bak bakalım bi ortamlara

Twitter hakeza
fener ve memiktaşlılar

uhahahaha ya onları üst üste koyup geçmişlerini zkr atarlar bu seviyelerde

eziklik komplekslerinden konuşuyorlar.

biri kendi evinde nottingham'a elendi, diğeri bi tane meslek lisesi takımına

Para ile olsa psg 10 yıldır ilk 8 de hep olurdu.

Son 2 senedir çok ciddiler. Artık sistem takımı bir oyunları var.

Para olmadıktan sonra sistemle gelebileceğin maksimum yer Bodo işte.

Tokatlana tokatlana öğrendiler. Luis H. öncesindeki teknik adamları da gayet iyi isimlerdi. Emery vs.

Yav Salih valla sen bayramı zehir etmeye yer arıyon bence

Elen ama böyle elenme diyon ya zaten Liverpool'a böyle elenirsin başka türlüsü pek mümkün değil shadhsds
CL'de acaba diğer maçları izlendi mi? Belli klasmanın üstü takımlar ya daha ilk maçtan yada 2. maçta rakiplerini perişan etti. Burası CL bunu idrak etmeliyiz. Okan hoca ve oyuncularda özellikle grup maçları sonrası için tur maçlarında deplasmanlarda dişe diş oynamalı. Onlar sert mi oynadı biz daha sert oynamalıyız. Çünkü tek şansın bu. Biraz bile sinersen sertlikten yada skoru tutayım dersen içinden geçiyorlar bu arenada.

Paylaşımları vs görünce takımın mental olarak kötü durumda olmadığını gördüm ve çok sevindim.

Apokerim ve Lemina'nın açıklamaları çok önemliydi. Osi ve Lang da iyi durumda kafa olarak belli ki.

Çok şükür.

Kale, bekler, kanatlar, forvet CL seviyesinde. Sadece yedek forvet + Onyekuru tarzı kanat forvet transferi olabilir. (Genç kontenjanlarından). Merkez ise çok çok zayıf kalıyor bence, orta alanda radikal değişiklik bekliyorum. Stopere de iyi bir hamle şart. Bu transfer dönemi baya hareketli olur.

CL'de acaba diğer maçları izlendi mi? Belli klasmanın üstü takımlar ya daha ilk maçtan yada 2. maçta rakiplerini perişan etti. Burası CL bunu idrak etmeliyiz. Okan hoca ve oyuncularda özellikle grup maçları sonrası için tur maçlarında deplasmanlarda dişe diş oynamalı. Onlar sert mi oynadı biz daha sert oynamalıyız. Çünkü tek şansın bu. Biraz bile sinersen sertlikten yada skoru tutayım dersen içinden geçiyorlar bu arenada.
Bu büyük takımlar birbirlerini bile mahvediyor yaw yakaladıklarında gs kim? kendimizi dev aynasında görüp beklentiyi büyütüp üzüntüyü x10 yaşıyolar sonra.

Dün bence de biraz daha direnç koymalıydık ama hem hakem hem rakip sindirdi hem osinin sakatlık olabilecek her şey en kötü şekilde yaşandı

Parayi yine kullandılar eldeki kadroya ulasmak için yav wonderkid cenneti olusturdular camposla beraber. Ustune çok iyi de bir hocalari var şuan onlari gelistiren ve sistemi olusturan. Önceden ya yanlis adamlara para saciyolar yada yanlis hocayi getiriyolardi ondan olmuyordu. Campos ve Enrique iyi kurdu şimdi ortami paranin yaninda.
Para ile olsa psg 10 yıldır ilk 8 de hep olurdu.

Son 2 senedir çok ciddiler. Artık sistem takımı bir oyunları var.

Para olmadıktan sonra sistemle gelebileceğin maksimum yer Bodo işte.

Tokatlana tokatlana öğrendiler. Luis H. öncesindeki teknik adamları da gayet iyi isimlerdi. Emery vs.

Son 2 yılsa bonservise +200m euro harcadık şuan diğer 8deki takımlar kaç harcamıştır.

F/p kötü.

Paylaşımları vs görünce takımın mental olarak kötü durumda olmadığını gördüm ve çok sevindim.

Apokerim ve Lemina'nın açıklamaları çok önemliydi. Osi ve Lang da iyi durumda kafa olarak belli ki.

Çok şükür.
Milli arada iyi geldi. Üst üste bu kadar maç taraftar olarak beni bile yordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt