Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.602
- 58.915
- 3.383
Clde finale çıkıp penaltılarla elensen yine dalga geçecekler zaten, itin köpeğin yazdıklarını dikkate alıyor adamlarKimin diline düşmüşüz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clde finale çıkıp penaltılarla elensen yine dalga geçecekler zaten, itin köpeğin yazdıklarını dikkate alıyor adamlarKimin diline düşmüşüz yav
fener ve memiktaşlılarİtin köpeğin
Ekşiye falan gir bak bakalım bi ortamlara
Twitter hakeza
Ameliyatlık bir şey olmaz inşAbi sevindim ikisini de böyle görünce
Osi'de de alçı malçı oynarmış gibi bi hava var ya
Para ile olsa psg 10 yıldır ilk 8 de hep olurdu.
Son 2 senedir çok ciddiler. Artık sistem takımı bir oyunları var.
Maç günleri Ekşi'den uzak durmanı tavsiye ederim. Zaten lağım çukuruna döndü de futbol başlıkları artık sadece trollük üzerinden dönüyor.İtin köpeğin
Ekşiye falan gir bak bakalım bi ortamlara
Twitter hakeza
CL'de acaba diğer maçları izlendi mi? Belli klasmanın üstü takımlar ya daha ilk maçtan yada 2. maçta rakiplerini perişan etti. Burası CL bunu idrak etmeliyiz. Okan hoca ve oyuncularda özellikle grup maçları sonrası için tur maçlarında deplasmanlarda dişe diş oynamalı. Onlar sert mi oynadı biz daha sert oynamalıyız. Çünkü tek şansın bu. Biraz bile sinersen sertlikten yada skoru tutayım dersen içinden geçiyorlar bu arenada.Yav Salih valla sen bayramı zehir etmeye yer arıyon bence
Elen ama böyle elenme diyon ya zaten Liverpool'a böyle elenirsin başka türlüsü pek mümkün değil shadhsds
Marciniak olsa çalardı bu faulleri ezilmezdi
Bu büyük takımlar birbirlerini bile mahvediyor yaw yakaladıklarında gs kim? kendimizi dev aynasında görüp beklentiyi büyütüp üzüntüyü x10 yaşıyolar sonra.CL'de acaba diğer maçları izlendi mi? Belli klasmanın üstü takımlar ya daha ilk maçtan yada 2. maçta rakiplerini perişan etti. Burası CL bunu idrak etmeliyiz. Okan hoca ve oyuncularda özellikle grup maçları sonrası için tur maçlarında deplasmanlarda dişe diş oynamalı. Onlar sert mi oynadı biz daha sert oynamalıyız. Çünkü tek şansın bu. Biraz bile sinersen sertlikten yada skoru tutayım dersen içinden geçiyorlar bu arenada.
Yav30a hemen satar chevalieri alırım
Para ile olsa psg 10 yıldır ilk 8 de hep olurdu.
Son 2 senedir çok ciddiler. Artık sistem takımı bir oyunları var.
Para olmadıktan sonra sistemle gelebileceğin maksimum yer Bodo işte.
Tokatlana tokatlana öğrendiler. Luis H. öncesindeki teknik adamları da gayet iyi isimlerdi. Emery vs.
Milli arada iyi geldi. Üst üste bu kadar maç taraftar olarak beni bile yordu.Paylaşımları vs görünce takımın mental olarak kötü durumda olmadığını gördüm ve çok sevindim.
Apokerim ve Lemina'nın açıklamaları çok önemliydi. Osi ve Lang da iyi durumda kafa olarak belli ki.
Çok şükür.