GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mantıklı. Ciddi değerli bir marka oluşturabilir ve gelir elde edebiliriz iyi de bir hizmetle. Adı Gala Cafe yada GS Cafe olabilir. Değerli bir marka olup borsaya da açılabilirsin ileride. Uygulanabilecek iyi bir proje. Sadece başına bu işten anlayan kaliteli iş çıkarabilecek biri gerekli ve franchise olmamalı

Bence çok güzel bir fikir dediğiniz gibi. Böyle bir zincir markamız olsa buradan kahve almak için yolumu bile değiştirirdim.

2024 de ayni boku yapmis bu karaktersiz Nevzat

@_UrVeKa_
Özellikle Galatasaraylı gazeteci ve yorumculara sesleniyorum
Görsel, yazılı ve sosyal medyadan Galatasaraylı hoca ve futbolcular üzerinden yalan yanlış, algı yaratacak haberler yapıp da, futbolcuların kafasını karıştırıp da Fenerbahçelilere koz vermeyin
Burada 7-8 maç kaldı, aklınızı başınıza alın, dilinizi tutun, etkilişim kaşarlığı yapmayın, parmağınızı telefondan çekin
Şimdi eleştiri zamanı değil, takıma, hocaya ve futbolcularımıza destek zamanı
Bizim için Aslolan Galatasaray'dır
7-8 maç kaldı birlik beraberlik içinde olmamız lazım
Her futbolcumuz değerlidir, her futbolcularımıza destek zamanıdır
1 Numaralı Uğurcan'dan 99 Numaralı Lemina'ya kadar
Her şey Galatasaray için, 40 yıldır Galatasaray'ın içindeyim ve şunu iyi biliyorum ki kenetlenmiş bir Galatasaray her zaman şampiyonluğun en büyük adayıdır
Galatasaray'ı kendi menfaatleri için kullanan sözde Galatasaraylı gazeteci, yorumcu, sosyal medya fenomeni varsa bir kalemde onları silin ve destek vermeyin, yılan büyümeden yok edin, Galatasaray’ın Bülent Uslu, Ahmet Ercanlar vari vsvs gibi kişilere ihtiyacı yoktur ve asla olmayacaktır
Şampiyonluk için birlik beraberlik içinde olmamız şart
Yaşasın Galatasaray
Yaşasın Galatasaraylılar

Bu fbjkli köpekler iyice kudurmuslar. Her seyi GSe bagliyor. Yok olsa bunlar dünya daha güzel hale gelir resmen

Bu arada galiba fb dybala biz Bernardo/Hakan alabiliriz sezon sonu

Fb'in transferde bonservis ödeyemeyeceği ve sözleşmesi biten özellikle yaşı yüksek, düşüşteki topçulara Arabistan kontratları verip, hepsinin kapısında yatacağı malum. Nasıl olsa ödemeleri el altından yapıyorlar açıkça. Kimse de ceza vermiyor.

Lewandowski
Salah
Dyabala
Bernardo

Hepsine gideceklerdir şüphesiz. İçlerinden en vizyonsuzları da Fb'yi tercih edecektir bunlardan.

Fb'in transferde bonservis ödeyemeyeceği ve sözleşmesi biten özellikle yaşı yüksek, düşüşteki topçulara Arabistan kontratları verip, hepsinin kapısında yatacağı malum. Nasıl olsa ödemeleri el altından yapıyorlar açıkça. Kimse de ceza vermiyor.

Lewandowski
Salah
Dyabala
Bernardo

Hepsine gideceklerdir şüphesiz. İçlerinden en vizyonsuzları da Fb'yi tercih edecektir bunlardan.
Dybala bitik halde, muhtemelen alırlar

Bernardoyu biz alalım da diğer 3ünü alsalar da bişey olmaz

Lewandowski
Salah
Dyabala
Bernardo

Dybala dışında diğerlerinin TR'ye geleceğini düşünmüyorum.

Dybala dışında diğerlerinin TR'ye geleceğini düşünmüyorum.
Gelseler de Fb'ye gelmezler bence de. Benim için sürpriz olur Fb'yi tercih etmeleri. Ancak bu Fb'in onlara teklif yapmasına engel değil. Fb bu topçuların hepsinin kapısında yatacaktır muhtemelen.

Bernardoyu biz alalım da diğer 3ünü alsalar da bişey olmaz
Salah en üst seviye için bitik durumda. Ancak bizim gibi bir ligde yine 20+gol 10+ asist yapacağı aşikar özellikle ilk sezonunda. Diğer sezonlarını bilemeyeceğim ama ilk sezonunda hala daha ligimizi kırabilecek bir herif bence.

Ne GS'a isterim, ne de Fb'ye gelsin isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt