Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.563
- 58.877
- 3.383
Nevzat yav*ağının amacı nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklı. Ciddi değerli bir marka oluşturabilir ve gelir elde edebiliriz iyi de bir hizmetle. Adı Gala Cafe yada GS Cafe olabilir. Değerli bir marka olup borsaya da açılabilirsin ileride. Uygulanabilecek iyi bir proje. Sadece başına bu işten anlayan kaliteli iş çıkarabilecek biri gerekli ve franchise olmamalı
15-20+ Onana = Saraorta sahayı Onana-Baleba yapalım Sara Torreira'yı satıp yapacak bir şey yok lafdjsldkjflskd

uzun zamandır böyle haberler yapıyorNevzat yav*ağının amacı nedir
Dybala bitik halde, muhtemelen alırlarFb'in transferde bonservis ödeyemeyeceği ve sözleşmesi biten özellikle yaşı yüksek, düşüşteki topçulara Arabistan kontratları verip, hepsinin kapısında yatacağı malum. Nasıl olsa ödemeleri el altından yapıyorlar açıkça. Kimse de ceza vermiyor.
Lewandowski
Salah
Dyabala
Bernardo
Hepsine gideceklerdir şüphesiz. İçlerinden en vizyonsuzları da Fb'yi tercih edecektir bunlardan.
Dybala dışında diğerlerinin TR'ye geleceğini düşünmüyorum.Fb'in transferde bonservis ödeyemeyeceği ve sözleşmesi biten özellikle yaşı yüksek, düşüşteki topçulara Arabistan kontratları verip, hepsinin kapısında yatacağı malum. Nasıl olsa ödemeleri el altından yapıyorlar açıkça. Kimse de ceza vermiyor.
Lewandowski
Salah
Dyabala
Bernardo
Hepsine gideceklerdir şüphesiz. İçlerinden en vizyonsuzları da Fb'yi tercih edecektir bunlardan.
Gelseler de Fb'ye gelmezler bence de. Benim için sürpriz olur Fb'yi tercih etmeleri. Ancak bu Fb'in onlara teklif yapmasına engel değil. Fb bu topçuların hepsinin kapısında yatacaktır muhtemelen.Dybala dışında diğerlerinin TR'ye geleceğini düşünmüyorum.
Salah en üst seviye için bitik durumda. Ancak bizim gibi bir ligde yine 20+gol 10+ asist yapacağı aşikar özellikle ilk sezonunda. Diğer sezonlarını bilemeyeceğim ama ilk sezonunda hala daha ligimizi kırabilecek bir herif bence.Bernardoyu biz alalım da diğer 3ünü alsalar da bişey olmaz