Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.466
- 6.366
- 1.073
Rakibi kırdı içerde kılcal damarlarına kadar.obmi ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakibi kırdı içerde kılcal damarlarına kadar.obmi ?![]()
Rakibi kırdı içerde kılcal damarlarına kadar.
Sus çocukfatih terim bizi rezil etmıstı o dönem oynattıgı oyun ile ıslıklanması normaldi
en son küme düsürüyorduda gitti allahtan
Okanda bizi rezil ediyor şu anda boş yapma Recofatih terim bizi rezil etmıstı o dönem oynattıgı oyun ile ıslıklanması normaldi
en son küme düsürüyorduda gitti allahtan
Doğru, hepimizin bildiği gibi. Değişmeyini değiştiren oyun dışına iten OB oldu.okandan öncede ali koç zaten başarıdan başarıya
derbi galibiyetinden derbi galibiyetine koşuyordu![]()
ft gelmeyecek hayal dünyasından cıkSus çocuk
Aralıkta görürsunft gelmeyecek hayal dünyasından cık
wanda nara dogurmadı hala?Aralıkta görürsun
Ali Koç gerizekzlı bir kişilik herşeyden bağımsız kendi kendini götürdüDoğru, hepimizin bildiği gibi. Değişmeyini değiştiren oyun dışına iten OB oldu.
Aralıkta görürsun
kloop qelsınya bırak artık şu fatih terimi ya
bizde seviyoruz ediyoruzda yeter artık!
senin astrolojin bunu söylemez
Galatasaray hocadan bağımsız şampiyon olur yine ama yine tam olmaz hiçbirşey okanda ki gibi!
Fatih hoca yaşlandı artık yeter 70 yaşında birini bırak futbolu ülke yönetiminde gördüğüm an midem bulanıyor
ftden bağımsız tüm 70 yaşındakiler egede sahil kenarında emekliliklerini yaşasın artık yeterrr iğrençler hepsi midemi bulandırıyor bu yaşlı bunaklar bahçesizinden kılıçdarına despotundan hepsinden nefret ediyorum!
yeter!
mis gibi çalışkan genç hocalar var! başarıya aç futbolu bilen!
Bence Okan'ı sabit tutup, yardımcı ekibini güçlendirmek de ciddi bir çözüm olabilir.Yabanci hocayla ligde, yerli hocayla Avrupa'da basari zor. Kirma birini bulsak belki ikisinde de basarili olabiliriz.
Ya iliski ile oynanmiyor futbol iste goruyoruz her sene ayni terane. Calisinca oluyor. Yonetim Okan'i da topculari da fazla serbest birakti. Topcu dedigin hocadan cekinecek. Goca da yonetimden. Giderek yumusaklasan bir ortam mevcut.Bence Okan'ı sabit tutup, yardımcı ekibini güçlendirmek de ciddi bir çözüm olabilir.
Oyuncu ilişkileri ve lig dinamiklerine hakim olmak konusunda bayağı başarılı kendisi. Diğer kısmı da dediğim gibi çözebilirsek iyi olur.
Yoksa hepsini full paket içeren combo bir hoca bulmak çok zor.
Tamam ben de onu diyorum zaten. Hocanın mevcut yeteneklerinin, Avrupa'da sürekli başarı için kesinlikle yetersiz olduğu görülüyor.Ya iliski ile oynanmiyor futbol iste goruyoruz her sene ayni terane. Calisinca oluyor. Yonetim Okan'i da topculari da fazla serbest birakti. Topcu dedigin hocadan cekinecek. Goca da yonetimden. Giderek yumusaklasan bir ortam mevcut.
Okan hoca kabul etmediği/istemediği sürece bu nasıl olacak üstad yaw, istese alınır da ekibine birileri ama istemiyor belli kiBunu da ekibi geliştirerek yapabiliriz belki diye dedim.