GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru, hepimizin bildiği gibi. Değişmeyini değiştiren oyun dışına iten OB oldu.
Ali Koç gerizekzlı bir kişilik herşeyden bağımsız kendi kendini götürdü
oyun dışına atan ise Galatasaray oldu!

şu adamcılığı bırakın!

Galatasaray okana rağmen bu halde!

Aralıkta görürsun

ya bırak artık şu fatih terimi ya

bizde seviyoruz ediyoruzda yeter artık!

senin astrolojin bunu söylemez
Galatasaray hocadan bağımsız şampiyon olur yine ama yine tam olmaz hiçbirşey okanda ki gibi!

Fatih hoca yaşlandı artık yeter 70 yaşında birini bırak futbolu ülke yönetiminde gördüğüm an midem bulanıyor

ftden bağımsız tüm 70 yaşındakiler egede sahil kenarında emekliliklerini yaşasın artık yeterrr iğrençler hepsi midemi bulandırıyor bu yaşlı bunaklar bahçesizinden kılıçdarına despotundan hepsinden nefret ediyorum!

yeter!

mis gibi çalışkan genç hocalar var! başarıya aç futbolu bilen!

ya bırak artık şu fatih terimi ya

bizde seviyoruz ediyoruzda yeter artık!

senin astrolojin bunu söylemez
Galatasaray hocadan bağımsız şampiyon olur yine ama yine tam olmaz hiçbirşey okanda ki gibi!

Fatih hoca yaşlandı artık yeter 70 yaşında birini bırak futbolu ülke yönetiminde gördüğüm an midem bulanıyor

ftden bağımsız tüm 70 yaşındakiler egede sahil kenarında emekliliklerini yaşasın artık yeterrr iğrençler hepsi midemi bulandırıyor bu yaşlı bunaklar bahçesizinden kılıçdarına despotundan hepsinden nefret ediyorum!

yeter!

mis gibi çalışkan genç hocalar var! başarıya aç futbolu bilen!
kloop qelsın

Yabanci hocayla ligde, yerli hocayla Avrupa'da basari zor. Kirma birini bulsak belki ikisinde de basarili olabiliriz.

Yabanci hocayla ligde, yerli hocayla Avrupa'da basari zor. Kirma birini bulsak belki ikisinde de basarili olabiliriz.
Bence Okan'ı sabit tutup, yardımcı ekibini güçlendirmek de ciddi bir çözüm olabilir.

Oyuncu ilişkileri ve lig dinamiklerine hakim olmak konusunda bayağı başarılı kendisi. Diğer kısmı da dediğim gibi çözebilirsek iyi olur.

Yoksa hepsini full paket içeren combo bir hoca bulmak çok zor.

Bence Okan'ı sabit tutup, yardımcı ekibini güçlendirmek de ciddi bir çözüm olabilir.

Oyuncu ilişkileri ve lig dinamiklerine hakim olmak konusunda bayağı başarılı kendisi. Diğer kısmı da dediğim gibi çözebilirsek iyi olur.

Yoksa hepsini full paket içeren combo bir hoca bulmak çok zor.
Ya iliski ile oynanmiyor futbol iste goruyoruz her sene ayni terane. Calisinca oluyor. Yonetim Okan'i da topculari da fazla serbest birakti. Topcu dedigin hocadan cekinecek. Goca da yonetimden. Giderek yumusaklasan bir ortam mevcut.

Ya iliski ile oynanmiyor futbol iste goruyoruz her sene ayni terane. Calisinca oluyor. Yonetim Okan'i da topculari da fazla serbest birakti. Topcu dedigin hocadan cekinecek. Goca da yonetimden. Giderek yumusaklasan bir ortam mevcut.
Tamam ben de onu diyorum zaten. Hocanın mevcut yeteneklerinin, Avrupa'da sürekli başarı için kesinlikle yetersiz olduğu görülüyor.

Ancak oyuncuların egolarını yönetmek de önemli bir parametre başarı için.

Türkiye liginde başarılı olmak için salt kalite+oyuncu ilişkileri+huzurlu ortam yetiyor. Avrupa için ise disiplin ve üst düzey çalışmayı eklemek gerekiyor.

Bunu da ekibi geliştirerek yapabiliriz belki diye dedim.

Sadece bir öneriydi yahu. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt