GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadro ölümcül riskti bir daha da asla çıkmamalı ama şans mans da değil abartmayalım

adamların kaçırdığı gol yüzünden şans dersek biz 9 falan atardık o gün

bunda maçı pek önemsememelerinin yarı yedek çıkmalarının payı falan var orası ayrı konu
Şansla kazandık demedim reis, şansın etkisi büyüktü dedim. Biz ne kadar kaçırdıysak onlar da kaçırmıştı günün sonunda. Yani kaybetsek nasıl kaybettik diyemezdin. O maçtan Yunus-kanat bek özelinde bir kahramanlık çıkarmamak lazım, onu diyorum sadece.

avrupada bir işe yaramadığı için işte karşıyız

Defans hattını geriye yaslarsak bu sefer Osi Barış Sane/Yunus bunlar çok ekstra koşular atmak zorunda kalacaklar ileri geri sürekli ve erken düşecekler oyundan. Eğer ileride kalsalar desek bu sefer saha boyumuz çok uzayacak ve orta sahamız boşa düşecek.

Bu nedenle ılımlı bir şekilde defans hattıyla orta saha arasındaki mesafeyi çok açmamak daha kompakt kalabilmek çok mühim değil mi sence

Arkadaşlar kazandığımız hangi galibiyet sizi tatmin edecek tam olarak onu anlamıyorum ki. Manu deriz Onana olmasa dersiniz, Tottenham deriz şans diyorsunuz bu sefer de. Ne sizi mutlu edecek ki böyle
Devamlılık bizi tatmin eder. Totenham yenip kıytırık takımlara puan kaybetmeyelim

Yunus Tottenham maçında mükemmel oynadı. Genel olarak Avrupa arenasında Osimhenle beraber en iyi adam ikisiydi geçen sene.

Son kısımda düşme sebebimiz yine gereksiz baskıyla yorulma kaynaklıydı.
Admir Yunus o maçta prime messi gibi takılıyordu önüne atılan toplara bile dur şunu da içeri çekeyim demeden koşup götürecek kadar çabuk ve iyiydi. Şuan ki Yunus o ritimden uzak hala aynı adamdan bahsediyoruz evet ama sadece ismen form olarak aynı adam değil. Maç içinde görünme sıklığı formda olduğu döneme göre az artık.

yauv bunlar bizim gibi değil

bunlar basket voleybol grupları var hepsi koçcu
hepsi chpli kokoş grubu
futbol fln umurlarında değil

ayriyeten o seçimde akpliler ve mhpliler azize verdi

bu seçim ali koça verecekler

birde adamın parası var yeahcılar var
Bunu kazanır karşıda ağırlığı olan birisi yok ve net muhalefet yok.

Bir şekilde kandırıyor dönüp dolaşıp

Sezon sonu yapsa farklı olabilirdi mesela

Defans hattını geriye yaslarsak bu sefer Osi Barış Sane/Yunus bunlar çok ekstra koşular atmak zorunda kalacaklar ileri geri sürekli ve erken düşecekler oyundan. Eğer ileride kalsalar desek bu sefer saha boyumuz çok uzayacak ve orta sahamız boşa düşecek.

Bu nedenle ılımlı bir şekilde defans hattıyla orta saha arasındaki mesafeyi çok açmamak daha kompakt kalabilmek çok mühim değil mi sence

nedimciğim daha dengeli bir oyun oynamazsan avrupada üzüyorlar işte

neyini anlamıyorsun

2 senedir deniyoruz olmuyor işte da daha neyi tartışıyoruz olmuyor olmuyor

Admir Yunus o maçta prime messi gibi takılıyordu önüne atılan toplara bile dur şunu da içeri çekeyim demeden koşup götürecek kadar çabuk ve iyiydi. Şuan ki Yunus o ritimden uzak hala aynı adamdan bahsediyoruz evet ama sadece ismen form olarak aynı adam değil. Maç içinde görünme sıklığı formda olduğu döneme göre az artık.
Şu anla ilgili bir şey demedimki, yine de Sane’den 10 kat daha iyi güncel durumda.

Geçen sene ilk devrede oynadığı topu oynasa kimse kesemez zaten.

Zaten hepimizin istediği bu. Ama konumuzun başlangıcı Yunus-Sane kanat oynayamaz çünkü geri koşmuyorlar konusu idi ben de avrupa maçında herkes ekstra oynar bu dert olmaz dedim.
ekstra oynamayla alakası yok dostum bu oyuncu stiliyle alakalı bir şey. Uzatacaksan böyle gel iddiaya girelim yine bu sefer Barış Alper avatarına seversin.

nedimciğim daha dengeli bir oyun oynamazsan avrupada üzüyorlar işte

neyini anlamıyorsun

2 senedir deniyoruz olmuyor işte da daha neyi tartışıyoruz olmuyor olmuyor

Hah işte ben de dengeli bir oyundan bahsediyorum aslında. Yani ne orta sahaya kadar defansı çekmek ne de defans hattını kale önüne çivilemek.

Takım halinde ne kadar daha sakin kalır ve dengeli şekilde hücum-savunma yapabilirsek o kadar iyi.

Arkadaşlar kazandığımız hangi galibiyet sizi tatmin edecek tam olarak onu anlamıyorum ki. Manu deriz Onana olmasa dersiniz, Tottenham deriz şans diyorsunuz bu sefer de. Ne sizi mutlu edecek ki böyle
Reale 3-2 çaktıgımız macı arada bir izlerim valla son 10-15 yılda en tatminkar galibiyetimiz olabilir. Ama sonuç ne dersen yine çacıktı tabi elendik ama lobide vardı onuda hesaba kat derim.

ekstra oynamayla alakası yok dostum bu oyuncu stiliyle alakalı bir şey. Uzatacaksan böyle gel iddiaya girelim yine bu sefer Barış Alper avatarına seversin.
Oyuncu stiliyle ilgili değil bu formla ilgili. Yamal kanat bek mi değil ama 70 metre depar atıp geriye geliyor milli takım maçlarında. Barcelona'da ise kendisinden bu istenmediği için yapmıyor.

Ayrıca Pukicim gerçekten Yunus'un veya herhangi bir oyuncunun kalkıp Eyüp maçındaki eforun aynısıyla ŞL'de oynayacağını düşünmüyorsun değil mi?

Barış Alper avatarı ise gururumuzdur.

Bunu kazanır karşıda ağırlığı olan birisi yok ve net muhalefet yok.

Bir şekilde kandırıyor dönüp dolaşıp

Sezon sonu yapsa farklı olabilirdi mesela

bende onu diyorum

bu maçı kazanıp kaybetmeleri hiçbirşey değiştirmez

o gol verilse bu seferde bunlar çıkıp yapı mapı diye ağlıyacaklardı

birşey farketmiyor

Zaten hepimizin istediği bu. Ama konumuzun başlangıcı Yunus-Sane kanat oynayamaz çünkü geri koşmuyorlar konusu idi ben de avrupa maçında herkes ekstra oynar bu dert olmaz dedim.
Sorun 2side durmadan değişmeli oynuyor 2side sağ kanata daha uygun. Bu adamların fizik güçleri hem ileri hem geri oynamaya çok müsait değil gibi. Sonradan olabilirxe ilk 11 için bende olmaz diye dusunuyorum

Keza bana kalsa ben bu maç sağ kanadı kesinlikle Singo-Sallai yapar, Sane veya Yunus'u forvet arkası kullanamayı tercih ederim.

Oyuncu stiliyle ilgili değil bu formla ilgili. Yamal kanat bek mi değil ama 70 metre depar atıp geriye geliyor milli takım maçlarında. Barcelona'da ise kendisinden bu istenmediği için yapmıyor.

Ayrıca Pukicim gerçekten Yunus'un veya herhangi bir oyuncunun kalkıp Eyüp maçındaki eforun aynısıyla ŞL'de oynayacağını düşünmüyorsun değil mi?

Barış Alper avatarı ise gururumuzdur.
konuşmak için konuşma ya çattık arkadaş. Gel tamam hadi sane-yunus kanadıyla çıkarsak kazanamayacağız benim iddiam bu. Barış Alper avatarına girdik hadi bakalım.

öne geçince ilkayı oyuna alacaksın

ilkay golden sonra paslarıyla eyüpü öldürdü reaksiyon vermelerine izin vermedi

bizim en büyük eksiklerimizden biriydi

bu maç kesinlike önde osi yınus barış sane
arkalarında torreira lemina oynamalı

öne geçince ilkayı oyuna alacaksın

ilkay golden sonra paslarıyla eyüpü öldürdü reaksiyon vermelerine izin vermedi

bizim en büyük eksiklerimizden biriydi

bu maç kesinlike önde osi yınus barış sane
arkalarında torreira lemina oynamalı

---Singo-Sanchez-Apokerim
Sallai - Torreira - Lemina - Eren
----------Sane/Yunus
-------Osimhen----Barış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt