Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.180
- 39.955
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E tamam yazdım işte.
Osimhen 75milyon
Kaleci 25 milyon
Geçen seneden kalan 15 milyonluk zorunlu satın alman da var.
Geriye kaldı 35 milyon. Bununla da Singo + Sane + İlkay aldık.
Sen Osimhen'i almaz mıydın mesela? Ya da 10 milyonluk bi kaleci mi tercih ederdin?
Süper Lig'de en iyi batak oynayan oyuncu kimdir?
Tabii ki
KOZlowski :d
Süper Lig'de en iyi batak oynayan oyuncu kimdir?
Tabii ki
KOZlowski :d
bizim ki durmadan tinerci serpil hindi tüzünü örnek gösterip avrupada rezil olurken
elin oğlu aslan hocamızı örnek alıp avrupada tarih yazıyor!
sen önce kimden esinleniyorsun dediklerinde ilk başda üstüne basa basa fatih hocanı diyeceksin elin tinercisini değil
her röpda yarım ağız en sona fatih hocayı ekliyor
bak yine okan buruk nefretim tavan yaptı!
serpil hamdi beymişelin tinercisi kim reyiz?
serpil hamdi beymiş
elin tinercisi kim reyiz?
lav silahını almış girmiş foruma yine
Abi vallahi trol için sormuyorum,bak elin adamı avrupada onun taktiklerini uyguluyoruz diyor onun futbolunu örnek alıyoruz diyor
bizimkide serpil hamdi tüzün
sonra avrupada ki futbolu görüyoruz
ftyi örnek alanı görüyoruz
o kısıtlı kadroyla ne işler yapıyor
Tamam da adam onu zamaninda genc yasta Umit milli takima almis galiba ondan dolayi bir hayranligi olabilir. Nasil zamaninda Terim bazi oyunculara ilk defa milli formayi vermisse onlar da genelde Terim hayrani oluyor.bak elin adamı avrupada onun taktiklerini uyguluyoruz diyor onun futbolunu örnek alıyoruz diyor
bizimkide serpil hamdi tüzün
sonra avrupada ki futbolu görüyoruz
ftyi örnek alanı görüyoruz
o kısıtlı kadroyla ne işler yapıyor
Tamam da adam onu zamaninda genc yasta Umit milli takima almis galiba ondan dolayi bir hayranligi olabilir. Nasil zamaninda Terim bazi oyunculara ilk defa milli formayi vermisse onlar da genelde Terim hayrani oluyor.
Sen niye boyle kucuk seylere takiliyorsun anlamiyorum yani Terim hayrani olunca ne olacak sanki? Avrupa'da her maci kazancak miyiz?
Abi vallahi trol için sormuyorum,
Serpil Hamdi Tüzün kim ve Okan hoca kendisinden ne zaman bahsetti?
Cidden bilmediğimden soruyorum.