GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig'de en iyi batak oynayan oyuncu kimdir?

Tabii ki

KOZlowski :d

E tamam yazdım işte.
Osimhen 75milyon
Kaleci 25 milyon
Geçen seneden kalan 15 milyonluk zorunlu satın alman da var.
Geriye kaldı 35 milyon. Bununla da Singo + Sane + İlkay aldık.

Sen Osimhen'i almaz mıydın mesela? Ya da 10 milyonluk bi kaleci mi tercih ederdin?

Unut diyorum kimin geldiğini,kaça geldiğini kaç adam alındığını,resetle her şeyi 4 ay öncesine git,yetki de sende

150 bons harcama hakkın var sen kimleri alırdın,nasıl takım yapardın diyorum

30a kaleci aldın heh budur diyemiyon,35e sağbeke singoyu aldın net sağbek değil adam,en ideal mevkisi üçlünün sağı sen üçlü oynamıyon,dörtlü oynarsan eh madem sağ stoper yazayım da diyemiyon orda takımın en iyilerinden sançez oynuyor çünkü,150 harcamışsın sezona apoyla başlıyon,ortasahanda leminayla toreirayı yedekleyecek/kesecek adam yok,derinlik yok,10 numarayı fiziken düşmeye başlamış ilkaya vermişsin,fw yedeğin bin kilo icardi osiye bişi olsa(oluyodu) sezonu kapayacan

150 harcayıp böyle açıkları olan takım mı kurulur allasen,hadi ffp zamanı olur ft dönemi gibi al sat olur bişi olur 1.750 bin euroya planlama yaparsın anlarım da 150 milyon euro yaww

bizim ki durmadan tinerci serpil hindi tüzünü örnek gösterip avrupada rezil olurken

elin oğlu aslan hocamızı örnek alıp avrupada tarih yazıyor!

sen önce kimden esinleniyorsun dediklerinde ilk başda üstüne basa basa fatih hocanı diyeceksin elin tinercisini değil
her röpda yarım ağız en sona fatih hocayı ekliyor

bak yine okan buruk nefretim tavan yaptı!

bizim ki durmadan tinerci serpil hindi tüzünü örnek gösterip avrupada rezil olurken

elin oğlu aslan hocamızı örnek alıp avrupada tarih yazıyor!

sen önce kimden esinleniyorsun dediklerinde ilk başda üstüne basa basa fatih hocanı diyeceksin elin tinercisini değil
her röpda yarım ağız en sona fatih hocayı ekliyor

bak yine okan buruk nefretim tavan yaptı!

elin tinercisi kim reyiz?

elin tinercisi kim reyiz?

serpil hamdi tüzün denen lavuk

sırf fatih hocayı sevmiyor diye her röpunda bunu öne atıyor ! en sona yarım ağız fatih hocayı ekliyor
ifrit oluyorum

sonra avrupada başarı tabii gelmez
bak yorum max 5 puan !

ah ah gs hocası olmasa çok ağır konuşurdumda !

ayriyeten OKAN BURUK İSTİFA
QURBAN QURBANOV göreve

en azından üstüne basa basa fatih hocayı örnek aldığını söyleyebiliyor!

bak elin adamı avrupada onun taktiklerini uyguluyoruz diyor onun futbolunu örnek alıyoruz diyor

bizimkide serpil hamdi tüzün

sonra avrupada ki futbolu görüyoruz

ftyi örnek alanı görüyoruz
o kısıtlı kadroyla ne işler yapıyor
Abi vallahi trol için sormuyorum,

Serpil Hamdi Tüzün kim ve Okan hoca kendisinden ne zaman bahsetti?

Cidden bilmediğimden soruyorum.

bak elin adamı avrupada onun taktiklerini uyguluyoruz diyor onun futbolunu örnek alıyoruz diyor

bizimkide serpil hamdi tüzün

sonra avrupada ki futbolu görüyoruz

ftyi örnek alanı görüyoruz
o kısıtlı kadroyla ne işler yapıyor
Tamam da adam onu zamaninda genc yasta Umit milli takima almis galiba ondan dolayi bir hayranligi olabilir. Nasil zamaninda Terim bazi oyunculara ilk defa milli formayi vermisse onlar da genelde Terim hayrani oluyor.

Sen niye boyle kucuk seylere takiliyorsun anlamiyorum yani Terim hayrani olunca ne olacak sanki? Avrupa'da her maci kazancak miyiz?

Tamam da adam onu zamaninda genc yasta Umit milli takima almis galiba ondan dolayi bir hayranligi olabilir. Nasil zamaninda Terim bazi oyunculara ilk defa milli formayi vermisse onlar da genelde Terim hayrani oluyor.

Sen niye boyle kucuk seylere takiliyorsun anlamiyorum yani Terim hayrani olunca ne olacak sanki? Avrupa'da her maci kazancak miyiz?

örnek alması gereken kişi ft olduğu için
avrupada başarı istiyorsa örneği önünde

ayriyeten okan buruk gs altyapısındayken trnin en potansiyelli topçusu olarak görülüyormuş
ümit milli yapmasının o herifle bir ilgisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt