GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ft hocam okan buruku yarım ağız anmış
şimdi izledim iyi yapmış

herkese hak ettiği gibi

G1CML9-WAAAZryp

Can Uzun'un Galatasaray formalı küçüklük fotoğrafı harika. Bu çocuğun gönlünde olanı gerçeğe dönüştürmek nasip olur umarım.

Galatasatasaray'a getirsinler kısa zamanda.

Takehiro Tomiyasu takımsız kalmış. Ulan biz bunu nasıl göremedik? :crushed:

Arsenal bir gömlek büyük gelmiş olabilir ama tam bizim aradığımız adam.

Savunmanın her bölgesinde oynuyor. Rotasyonda rahatça sahaya atabilirsin, nasıl kaçırırlar böyle bir fırsatı?

Birini almak için illa 15-20 milyon € mu ödemek lazım? Bak fırsat oğlu fırsatmış. Ben zannediyordum hala Arsenal ile sözleşmesi devam ediyor.

Edit: Diz ameliyatı olmuş Ekim'de dönecekmiş. Yabancı sınırı boşken 26 yaşında adam alınabilecek bir risk. Denemeye değerdi.

Takehiro Tomiyasu takımsız kalmış. Ulan biz bunu nasıl göremedik? :crushed:

Arsenal bir gömlek büyük gelmiş olabilir ama tam bizim aradığımız adam.

Savunmanın her bölgesinde oynuyor. Rotasyonda rahatça sahaya atabilirsin, nasıl kaçırırlar böyle bir fırsatı?

Birini almak için illa 15-20 milyon € mu ödemek lazım? Bak fırsat oğlu fırsatmış. Ben zannediyordum hala Arsenal ile sözleşmesi devam ediyor.

Edit: Diz ameliyatı olmuş Ekim'de dönecekmiş. Yabancı sınırı boşken 26 yaşında adam alınabilecek bir risk. Denemeye değerdi.
Ekran görüntüsü 2025-09-18 141051.webp

O dizden hayır gelmez artık adam 1,5 senedir sahaya çıkamıyor

Ekli dosyayı görüntüle 303385
Geçmişe bende bakınca anladım takımsız kalma sebebini. 2 defa dizden ameliyat geçirmesi fena olmuş.

Gerçi Zaniolo'ya da 2 çapraz bağ ameliyatı olmuştu 15 milyon € riske ettik Allah'tan kiraya falan derken parası bir şekilde çıktı.

Bedavaya bu risk yine alınabilinirdi gibi geldi ama tutması zor ihtimal tabii.

Ekli dosyayı görüntüle 303385
alıp kiralasak ligden göztepe falan ne kaybederiz ki ? 1+1 falan sözleşmeyle.Ucuz maliyete en azından tutarsa sağ bek kazanırız tutmazsa da bir şey kaybetmeyiz bence.Yıllık 1den falan kontrata.Bu dediğimi kesin böyle 5 büyük ligden olmayan ama fena olmayan bir takım yapacaktır celtic,slavia,partizan,az vs gibi

İki maçta bir Yasin kol veriliyor bizim maçlara minimum 7 sarı kart veriyor bize , fb maçlarındada açıktan şike yapıyor bu oe

Osimhen bu arada zaten oyun yapısından dolayı senede minimum 10 maç kaçıran oyuncu , Napolide deli attığı sezonda bile sanırım 10 maçı kaçırmıştı ama bizim gibi bireysel oyuncuya bağlı takımda bunu minimuma indirmesi lazım hani bu sakatlıktan sonra en fazla 2 maç daha olmasa olur -o da önemsiz maçlarda olursa çok iyi olur- biz çünkü bütçenin çok çok üstüne çıktık o yüzden kompanse etme ihtimalimiz daha az.Bok gibi ligimiz var birde ligde kendini sakınarak oynaması lazım kritik bir periyodda olmadığımız sürece.Serie a'da o kadar yırtınmasını anlarım da burda bazı maçlarda biraz koşmadan falan oynasın

Benim kistasim Avrupa renkdas Sallai gibi bir oyuncu lazim takima orasi ayri aslinda mesele Boey de degil orjin sag bek lazim.
Tmartta sag bek yaziyor artik sallai icin ;D
Singoda sag bek daha nekadar sag bek alacan. Daha cok leminaya alternatif lazim o sakatlanirsa yandik cünkü ona benzer oyuncu yok.

Zaman geçmiyor lan… Serhan Türk ün kadrosunda eren ve jakobs değişikliği harici aynı kadroyu bundan birkaç gün önce yazmıştım… sallai sağ bek, Sanchez singo merkez, eren sol bek, ortada torreira lemina İlkay üçlüsü, kanatlarda yunus sane ve forvette barış… şı an en ideal kadro bu olur rakibin hızı dikkate alındığında…

Neden gelmedi bu maç günü yav. Uyuyoz uyanıyoz yine maç yok.

Tmartta sag bek yaziyor artik sallai icin ;D
Singoda sag bek daha nekadar sag bek alacan. Daha cok leminaya alternatif lazim o sakatlanirsa yandik cünkü ona benzer oyuncu yok.
Ben Singonun sag bek oldugunu dusunmuyorum renktas.Kendisini detayli izlemedim bu arada bu yorumu yaparken agirlikla oynadigi orjin mevkisine gore konusuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt