GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 24'e kalıp sonra Morinho'lu Benfica ile eşleşmek mi?

Var bir hayalimiz...

Takehiro Tomiyasu takımsız kalmış. Ulan biz bunu nasıl göremedik? :crushed:

Arsenal bir gömlek büyük gelmiş olabilir ama tam bizim aradığımız adam.

Savunmanın her bölgesinde oynuyor. Rotasyonda rahatça sahaya atabilirsin, nasıl kaçırırlar böyle bir fırsatı?

Birini almak için illa 15-20 milyon € mu ödemek lazım? Bak fırsat oğlu fırsatmış. Ben zannediyordum hala Arsenal ile sözleşmesi devam ediyor.

Edit: Diz ameliyatı olmuş Ekim'de dönecekmiş. Yabancı sınırı boşken 26 yaşında adam alınabilecek bir risk. Denemeye değerdi.
Bunu yazın dedik. Avrupa takımları ay sonuna kadar alabiliyor sanırım. Gider birine risk alır sonra da içinden hayvan çıkar. Ah vah ederiz.

Okan hoca yanındaki fenerlileri sepetlemesi lazim,hic olmadi kulup kovmali

Irfan bey hanim kovalamaktan arta kalan vakitlerinde fenerini mi takip ediyormuş. Şok.

Belki taşağına takip ediyodur irfan abi

Hemen yargılamayalım

Sanki Galatasaraylıyım diye gezip Murat Aşık, Serdar Ali, Yağız gibi militanları falan takip etmiyorlarmış gibi

Az kalsın bu oğuz aydını biz alıyorduk Allah korumuş resmen bizi yönetim beceremedi ama hayrımıza olmuş bu sayede hem yunusu kazandık hemde 10+ milyon euro kasada kaldı bazen almayarakta kara geçilebilir.Düşünsenize oğuz +cuesta+jelert ile zarar 30+ olacaktı.

Allahım sen biliyorsun heyecandan bugün yemek bile yiyemedim bir lokma geçmedi ağzımdan. Aklımız fikrimiz ruhumuz herşeyimiz bu maçda. Bizim artık avrupada başarıya ihtiyacımız var, bize yardım et yarrabbim. Bu taraftarın bu camianın buna ihtiyacı var, sen ki herşeyi mümkün kılansın bizi muzaffer eyle yarrabi.

Az kalsın bu oğuz aydını biz alıyorduk Allah korumuş resmen bizi yönetim beceremedi ama hayrımıza olmuş bu sayede hem yunusu kazandık hemde 10+ milyon euro kasada kaldı bazen almayarakta kara geçilebilir.Düşünsenize oğuz +cuesta+jelert ile zarar 30+ olacaktı.
oğuz bizde olsa yunus yine parlardı elde kanat kalmamıştı çünkü

Oğuzdan da baya faidelenirdik keşke alsaydık

Ben Singonun sag bek oldugunu dusunmuyorum renktas.Kendisini detayli izlemedim bu arada bu yorumu yaparken agirlikla oynadigi orjin mevkisine gore konusuyorum.
Orjin mevkisi sag bek. Torinoda öyle oynamis ve monacoda stoper oynamaya basliyor. Kisaca her ikisinide oynar. Zaten hoca bu yüzden cok istiyor singoyu.

Orjin mevkisi sag bek. Torinoda öyle oynamis ve monacoda stoper oynamaya basliyor. Kisaca her ikisinide oynar. Zaten hoca bu yüzden cok istiyor singoyu.
Ofansif orta sag da en fazla oynadigi mevki normal sag bek olarak 26 maca cikmis gosteriyoe tm de.Stoper olarak 60 maci var renkdas muhim olan biz neci olarak aldik adami.

Bugün maç bitsin konuşulsun sonra Cuma akşamı konya hakemi için açıklama yapılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt