Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.571
- 11.425
- 1.838
İlk 24'e kalıp sonra Morinho'lu Benfica ile eşleşmek mi?
Var bir hayalimiz...
Var bir hayalimiz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yazın dedik. Avrupa takımları ay sonuna kadar alabiliyor sanırım. Gider birine risk alır sonra da içinden hayvan çıkar. Ah vah ederiz.Takehiro Tomiyasu takımsız kalmış. Ulan biz bunu nasıl göremedik?
Arsenal bir gömlek büyük gelmiş olabilir ama tam bizim aradığımız adam.
Savunmanın her bölgesinde oynuyor. Rotasyonda rahatça sahaya atabilirsin, nasıl kaçırırlar böyle bir fırsatı?
Birini almak için illa 15-20 milyon € mu ödemek lazım? Bak fırsat oğlu fırsatmış. Ben zannediyordum hala Arsenal ile sözleşmesi devam ediyor.
![]()
Takehiro Tomiyasu - Oyuncu profili
Takehiro Tomiyasu ➤ 1 Tem 2026'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 5 Kas 1998, Fukuoka, Fukuoka, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
Edit: Diz ameliyatı olmuş Ekim'de dönecekmiş. Yabancı sınırı boşken 26 yaşında adam alınabilecek bir risk. Denemeye değerdi.
@Kavukcu @Dursun
oğuz bizde olsa yunus yine parlardı elde kanat kalmamıştı çünküAz kalsın bu oğuz aydını biz alıyorduk Allah korumuş resmen bizi yönetim beceremedi ama hayrımıza olmuş bu sayede hem yunusu kazandık hemde 10+ milyon euro kasada kaldı bazen almayarakta kara geçilebilir.Düşünsenize oğuz +cuesta+jelert ile zarar 30+ olacaktı.
Orjin mevkisi sag bek. Torinoda öyle oynamis ve monacoda stoper oynamaya basliyor. Kisaca her ikisinide oynar. Zaten hoca bu yüzden cok istiyor singoyu.Ben Singonun sag bek oldugunu dusunmuyorum renktas.Kendisini detayli izlemedim bu arada bu yorumu yaparken agirlikla oynadigi orjin mevkisine gore konusuyorum.
Ofansif orta sag da en fazla oynadigi mevki normal sag bek olarak 26 maca cikmis gosteriyoe tm de.Stoper olarak 60 maci var renkdas muhim olan biz neci olarak aldik adami.Orjin mevkisi sag bek. Torinoda öyle oynamis ve monacoda stoper oynamaya basliyor. Kisaca her ikisinide oynar. Zaten hoca bu yüzden cok istiyor singoyu.
Onlar %90 30 36 arası bitirirlerİlk 24'e kalıp sonra Morinho'lu Benfica ile eşleşmek mi?
Var bir hayalimiz...
Stoper oynayabilen sag bek olarakOfansif orta sag da en fazla oynadigi mevki normal sag bek olarak 26 maca cikmis gosteriyoe tm de.Stoper olarak 60 maci var renkdas muhim olan biz neci olarak aldik adami.

Hain gözlük.