GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa bu sene iyi baslamadi, benim aklimin ucunda hep Emery var. Olurda kovulursa sezon sonu icin soz kesilmeli.

Diger alternatif olarak Fransizlarin hocasi Deschamps geliyor. Cok ucun suredir kulup yerine milli takim hocaligi yapiyor ama Fransiz olmasi ve isimli hoca olmasi bir avantaj bana kalirsa. En azindan listemde olur.
emery olabilirmi bilmiyorum ,ispanyollar bizim ligte pek olmuyor
bize hem ligi alacak hem avrupa oynatabılecek hoca lazım yani conte gibi bir manyak lazım
yada en uygun araplara giden simeone eger ufacık ihtimal olursa bizim ligin yeni lucescusu olmaya aday
onun dısında yabancı hoca cok riskli bu lige

ya ne mantıklısı
inan benden iyi tanımıyorsun caferi
bu gençken daha öngörülüydü yaşlandıkca saçmalamaya başladı
onun için daha çok cafere takığım!
sevdiğimden gıcığım! emrah ve samiyide sevdiğim için onlarada gıcığım!

senin dediğin ardaları denizleri semihleri filan kusura bakmasınlar ama fikirlerinin benim için bir önemi yok
saf adamlar
saf insanlarla tartışmaya girmem ben
boşa zaman kaybı
Beni unuttun :(

emery olabilirmi bilmiyorum ,ispanyollar bizim ligte pek olmuyor
bize hem ligi alacak hem avrupa oynatabılecek hoca lazım yani conte gibi bir manyak lazım
yada en uygun araplara giden simeone eger ufacık ihtimal olursa bizim ligin yeni lucescusu olmaya aday
onun dısında yabancı hoca cok riskli bu lige
Conte en gec seneye kovulur, o adam uzun yillar bir yerde kalamiyor. Onu da takip etmek lazim.

bu başlığın adı sadece gsc nöbeti olsun

şu barbar sporunun adını görmek istemiyorum

Ya nereye yapmiyordu ya ne unutkan insanlarsiniz? Sen son milli takim donemine bak belki o zaman hatirlarsin.

bana bir maç göstermen gerek
hatırladığım yok avrupada

selçuk melo ikili oynadığında bile

hamiti engini emreyi ortaya çekerdi kanatdan yine üçlü oynatırdı

bak geçen gün kurban kurbanov açıklama yaptı kudurdum burada birisi bana takıntılısın dedi
ama son derece haklıydım
kudurmamın sebebinide gördük frankfurtda

adam avrupada ftyi örnek alıyorum dedi
bizimkide serpil bilmem neyi diyor durmadan
ftyi örnek alsa ortasahayı boşaltmaz
futbolu bilmiyor bu herif! kendi ortasahs oynadı bu takımda hep üçlü oynadılar
o takımın ben ortasahayı boşalttığını görmedim!

ftnin avrupada ortayı boş bıraktığı maç yok alper YOK

Türkiye ligi daha mühim #konsantrasyon

Öncelikle, dün geceki utancın tek sorumlusu bana göre Okan’dır.
Çıkardığı kadro herkesin çıkarmasını istediği kadroydu. Belki Eren yerine İsmail ile çıkmış olsaydı, tüm taraftarın istediği kadro ile çıkmış olurdu. Ancak bu talep, sadece kâğıt üstünde taraftarın kulağına hoş geldiği içindi. Hiç denenmemiş bir kadro ile sahaya çıkarak hata yaptığını görüyoruz. Mesela bu kadroyu Eyüp sporda deneyebilirdi.
Diğer sorun, takımın kondisyonu, maalesef bu takım çalışmıyor. Bu sahada ayan beyan ortada ancak bu durumu görmeyen bir hocamız var: takım yaşlı.
Taktik bir çalışma yapılmamış ve maalesef rakip takım da hiç analiz edilmemiş. rakibi izlemişliğim yok, ancak izleyenler -Tarık Üstün görevi gereği izlemiştir herhalde-rakip takım topu rakibine bırakıyormuş. Hoca ne dedi:%65 top bizdeydi, skordan bağımsız iyi oynadık dedi.
Takıma müdahale edemedi. Takımın bel kemiğini çıkardı icardiyi aldı. Çünkü güçü yetmedi saneyi çıkartmaya ve bu değişiklik bile geç yapıldı. Daha devre arası en az 3 değişiklikle girmeliydi ama balımızda hoca yoktu.
Çok da uzatmaya gerek yok,
Soracağımız tek soru var kendimize:
Lig için yeterli görünen Okan ile mi devam edecez, yoksa ŞLyide götürebilecek bir hoca ile mi?
Benim cevabım:Riera

Yönetim ve teknik ekibin acilen takım içi disiplini sağlamaları, kendi koltuklarını sağlama almak için sürekli oyuncuları memnun etmeye çalışmaktan vazgeçmeleri gerekiyor. Takım resmen tatil köyüne ve para söğüşleyip yatışa geçme yerine döndü .

Ayrıca bundan sonra maaş bütçeleri vs konularında da kriterlerini ortaya koymaları gerekiyor . Avrupa da 1 milyon kazanamayan adamlar bize gelince 4-5 milyon isteme yüzsüzlüğüne giremesin . Ya da ona niye 10 verdin, benim maaşımı da 6-7 yapın diye takım içinde huzursuzluk çıkaramasın kimse

Chelsea nin, city nin parası mı yok da sanki herkese 10-20 vermiyor . Adamların maaş skalası belli ve onun üstünü isteyen oyuncuyu almıyorlar . Bizim yatan icardi ye verdiğimiz maaşı belki sadece 1-2 oyuncuya veriyorlar ki onların da dünyada mevkisinde en iyi oyunculardan olduğunu düşünürlerse ( Salah, Haaland vs)

Biz o paraları vermezsek bize kimse gelmez diyenler de olabilir ama şimdiye kadar verdik de neyi başardık ? 30 yaş üstü olup da o paraları aldıktan sonra hangi oyuncudan Avrupa da verim aldık istikrarlı şekilde ? Bu sadece bizim takımla ilgili bir sorun da değil . Fener de talisca, şimdi bjk de rafa vs. Şu Arap ligi kafasından çıkmazsak uzun vadeli başarı hayal olur her sene

Kanıtlamazsan adam değilsin
;)
DBC57C32-ED20-4011-8408-4996F05B5F66.webp

Yönetim ve teknik ekibin acilen takım içi disiplini sağlamaları, kendi koltuklarını sağlama almak için sürekli oyuncuları memnun etmeye çalışmaktan vazgeçmeleri gerekiyor. Takım resmen tatil köyüne ve para söğüşleyip yatışa geçme yerine döndü .

Ayrıca bundan sonra maaş bütçeleri vs konularında da kriterlerini ortaya koymaları gerekiyor . Avrupa da 1 milyon kazanamayan adamlar bize gelince 4-5 milyon isteme yüzsüzlüğüne giremesin . Ya da ona niye 10 verdin, benim maaşımı da 6-7 yapın diye takım içinde huzursuzluk çıkaramasın kimse

Chelsea nin, city nin parası mı yok da sanki herkese 10-20 vermiyor . Adamların maaş skalası belli ve onun üstünü isteyen oyuncuyu almıyorlar . Bizim yatan icardi ye verdiğimiz maaşı belki sadece 1-2 oyuncuya veriyorlar ki onların da dünyada mevkisinde en iyi oyunculardan olduğunu düşünürlerse ( Salah, Haaland vs)

Biz o paraları vermezsek bize kimse gelmez diyenler de olabilir ama şimdiye kadar verdik de neyi başardık ? 30 yaş üstü olup da o paraları aldıktan sonra hangi oyuncudan Avrupa da verim aldık istikrarlı şekilde ? Bu sadece bizim takımla ilgili bir sorun da değil . Fener de talisca, şimdi bjk de rafa vs. Şu Arap ligi kafasından çıkmazsak uzun vadeli başarı hayal olur her sene
30 yaş üstü İlkay dışında kimi aldık biz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt