Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç kaldık ona da.Ben hocanın melekleri burada manu maçı falan bile yazarken Conte ve Allegri boştayken bunlardan birini almalıyız diyordum.Şimdi geldiği gibi etki edecek bir yabancı bile kalmadı Fatih hoca gelsin 1 sene sonra gitsin de ondan sonra bile gelecek hoca kalmadı dünyada direkt.Hep sistem hocaları , orta sınıf takım hocaları var.Tedesco'dan iyi 50 tane hoca vardır yine ama onlar da yetersiz artık bilemiyorum belki schmidt falan olabilirDun de yazdim (kime yazdigimi unuttum simdi)
Sezon icinde hoca degisikligi olacagini sanmiyorum ama olursa eger, Terim mantikli. Cunku sezon devam ederken takimi oradan alip goturebilecek tek hoca suan. Yoksa normalde TD kariyerini tamamladigini dusunsem bile diyorum ben bunu.
Ama sezon sonunda mecbur yabanci hocaya gecmeliyiz bana kalirsa. Onu da anca secim olduktan sonra yeni yonetim yapabilir.
aklı olan artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlar.4. Senesi inşallah 14. Senesinde ders cıkarımlarımız bir sonuca ulaşır.
Kismen katilmiyorum.gercekci olmak lazim, CL bizim seviyemiz degil, asla da olmayacak tesadüf haric
Ligde şampiyon olduğu sürece okani kovabilecek bı Yönetim yok.aklı olan artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlar.
hadi 3 senedir şampiyon yapıyor bizi, ligde gayet iyi lafım yok ama avrupa'da 3.senesinde aynı hataları yapıp üzerine %60 topla oynadık falan diyorsa karamsar düşünmenin zamanı gelmiştir.
Katiliyorum, bir iki kirilma aninda bireysel hatalarin konusulmasi normal(genel anlamda).Bireysel olarak topçulara tek tek sallamanın bir anlamı yok. Maçın belli bölümüne kadar çoğu oyuncu gözümüze iyi geliyordu. Atılan golün iptal edilmesi, üstüne geriye düşülmesi sonrası takımdaki zihinsel çöküş konuşulmalı. Rakipte kimse mükemmel oynadı diyemiyorum. Gayet sıradan ve yenilebilir takımdı.
Kulüp içinde CL için yaratılan abartılı atmosferi her oyuncu kaldıramıyor belli ki. Geçtiğimiz sezon çok travmatik bir Avrupa macerası yaşadı bu oyuncular. İlk sorunda travmalar tetikleniyor ve katlanıyor.
Live maçından sonra şimdiden belli hocanın diyeceği, iyi oynadık ilk 30 dakika oyunumuz rakibi titretti vs vs sonuç 1-6 bile bitebilir. 3-4 yersek zaten kazanmış gibi sevinir. Ben artık avrupadan ümidi kestim çünkü hocanın oraya uygun bir tarzı yok. Kayseriye ne oynuyorsa frankfurtada, ajaxada onu oynuyor. Savunma önlemi hiç yok. Rakibi yeterince çalışmıyormu nedir anlamıyorum. Topçlarda anladı, dağıldılar ümitsiz bir durum artık.biz topa sahip olduğumuzda başarılı olamıyoruz avrupada rakipler topu bırakınca press falanda yapamıyosun zaten liverpool maçından büyük ihtimal daha iyi bi futbol ama yenilgi göreceğiz
liv'e karşı ne kadar savunmaya yatkın oyuncu varsa oynatır aksini düşünmek istemiyorum ortasahada ilkay hala sane falan oynarsa yeni bi rezillik bizi bekliyorLive maçından sonra şimdiden belli hocanın diyeceği, iyi oynadık ilk 30 dakika oyunumuz rakibi titretti vs vs sonuç 1-6 bile bitebilir. 3-4 yersek zaten kazanmış gibi sevinir. Ben artık avrupadan ümidi kestim çünkü hocanın oraya uygun bir tarzı yok. Kayseriye ne oynuyorsa frankfurtada, ajaxada onu oynuyor. Savunma önlemi hiç yok. Rakibi yeterince çalışmıyormu nedir anlamıyorum. Topçlarda anladı, dağıldılar ümitsiz bir durum artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cityde imkansiz. 5 macta 4 galibiyet lazim.Averajdan ötürü 11 puan da kurtarmaz gibi artık. Kalan 6 maçtan 4 galibiyet çıkarmalıyız son 24'e kalmak istiyorsak. (Liverpool maçını saymıyorum bile, imkansız)