- 6 Eylül 2014
- 93.534
- 64.359
- 4.608
Keremin takımına mi gectinBen galatasarayı bırakıyorum arkadaş
forumda hangi takımı tutuyorsunuzu diğer işaretledim haberiniz olsun
@Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremin takımına mi gectinBen galatasarayı bırakıyorum arkadaş
forumda hangi takımı tutuyorsunuzu diğer işaretledim haberiniz olsun
@Alper Altun
savunmanın beli dediğimiz adam 2 gol attı kalemizez sağolsun. eren de atıyordu son anda ugurcan cıkardı. 2-0 rahat bulacakken devreye geride girdik. nerden baksan bahtsızlık. bizim en büyük problemimiz skordan bağımsız oyun oynayamama. 1 golle takım düşer mi ya. bizimkiler paramparca oluyor. üstelik devre girdi araya ordan bile dönemedik. ilk 35 dk da her sey istediğimiz gibi gidiyordu. basit top kaybı hiç yapmadık nerdeyse, ta ki yunusun bireysel hatasına kadar. o gol ağzımıza sıctı bizim. dediğim gibi 1 gol yemekle bir takım paramparca nası oldu ona yoğunlasmak lazım. bu kadar basit olmamalı. cl inde üstleik. ulan livepool var atletico var daha. bunlardan gol yememen imkansız. böyle götü bası dağıtacaksak işimiz var.Geçen yıl avrupada en çok gol yiyen takımdık. Bu yılda öyle olacağa benziyor. Artık rakipler bizle oynarken 4 mü atarız 5 mi konusu yapıyor. Ben bunu yediremiyorum. Niye geçen yıldan birşey değişmedi, savunmaya sadece 1 transfer yaptık. O kadar bas bas bağırdık 1 sol stoper Akanji mesela alın dedik.okan hoca kadro yeterli dedi, şu durumun tüm suçu hocadadır artık mazereti kalmadı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
riera bile olur, okandan daha karakterli oyun oynatır avrupada
Hala Okan Buruk savunanların gözümde şunlardan farkı yok
Onu tum yerli hocalar yapiyor, basta Terim. Bazen bunu unutuyoruz gibime geliyor ya da sirf Okan Buruk yapiyor falan zannediliyor ama emin olun Terim, Buruk veya diger yerli hocalarin hepsinin bildigi tek sey:Okan ile onurlu mağlubiyeti de unuttuk. Her yenildiğimizde fark yiyoruz ve rencide oluyoruz. Geriye düşünce direkt orta saha çıkarıp forvet atıyor sahaya.
Bu iyi, en azından Liverpool dünkü skora bakıp zaten çok rahat kazanırız diye gevşek başlar belki maça. Yoksa Hoca Beşiktaş'ın rekoruna göz dikebilir !!!CL'de hicbir maca favori olarak cikmiyoruz artik, iyi mi kötü mü bilemem
kendimizi über gördüğümüz için en ufak olumsuzlukta dağılıyoruzBenfica deplasmaninda 2-0 geriye dusuyorlar ama Karabagin psikolojisi bozulmuyor mac aliyorlar.. Biz 20 dkda 2 yesek benficadan 5lik olurduk.. Aradaki fark bu antrenmani falan da gectim Okan bu takimi Avrupada motive edemiyor o kirilganligi bir turlu asamiyoruz..
Tedesco ilk geldiginde Turk takimlarinin kirilganligindan bahsetti elin Avrupalisi senin kiytirik ligini takip edip zayif yonlerini biliyor ama sen bilmiyorsun ne utanc verici bir durum
Çok düz mantık bu ama, ligde tuttuğu maçlar olmuştur ancak büyük maçlarda işe yaramıyor üstüne rencide edici skorlara neden oluyor.Onu tum yerli hocalar yapiyor, basta Terim. Bazen bunu unutuyoruz gibime geliyor ya da sirf Okan Buruk yapiyor falan zannediliyor ama emin olun Terim, Buruk veya diger yerli hocalarin hepsinin bildigi tek sey:
takim yeniliyorsa ikinci yarida orta sahadan birini al forvet koy. Bu hic sasmaz.
Onu tum yerli hocalar yapiyor, basta Terim. Bazen bunu unutuyoruz gibime geliyor ya da sirf Okan Buruk yapiyor falan zannediliyor ama emin olun Terim, Buruk veya diger yerli hocalarin hepsinin bildigi tek sey:
takim yeniliyorsa ikinci yarida orta sahadan birini al forvet koy. Bu hic sasmaz.
Terim bazen ikinci yarilarda tek orta saha birakiyordu 4-1-5 gibi oynatirdi yenik durumda oldugumuzda.
Ya nereye yapmiyordu ya ne unutkan insanlarsiniz? Sen son milli takim donemine bak belki o zaman hatirlarsin.terim asla avrupada böyle birşey yapmazdı
ftnin bana ortasahayı boşalttığı tek avrupa maçı gösteremezsin
ft herzaman avrupada ortayı üçler
herzaman
tğrk liginde anadolu takımlarına yapardı sadece