GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yıl avrupada en çok gol yiyen takımdık. Bu yılda öyle olacağa benziyor. Artık rakipler bizle oynarken 4 mü atarız 5 mi konusu yapıyor. Ben bunu yediremiyorum. Niye geçen yıldan birşey değişmedi, savunmaya sadece 1 transfer yaptık. O kadar bas bas bağırdık 1 sol stoper Akanji mesela alın dedik.okan hoca kadro yeterli dedi, şu durumun tüm suçu hocadadır artık mazereti kalmadı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
savunmanın beli dediğimiz adam 2 gol attı kalemizez sağolsun. eren de atıyordu son anda ugurcan cıkardı. 2-0 rahat bulacakken devreye geride girdik. nerden baksan bahtsızlık. bizim en büyük problemimiz skordan bağımsız oyun oynayamama. 1 golle takım düşer mi ya. bizimkiler paramparca oluyor. üstelik devre girdi araya ordan bile dönemedik. ilk 35 dk da her sey istediğimiz gibi gidiyordu. basit top kaybı hiç yapmadık nerdeyse, ta ki yunusun bireysel hatasına kadar. o gol ağzımıza sıctı bizim. dediğim gibi 1 gol yemekle bir takım paramparca nası oldu ona yoğunlasmak lazım. bu kadar basit olmamalı. cl inde üstleik. ulan livepool var atletico var daha. bunlardan gol yememen imkansız. böyle götü bası dağıtacaksak işimiz var.

Okan ile onurlu mağlubiyeti de unuttuk. Her yenildiğimizde fark yiyoruz ve rencide oluyoruz. Geriye düşünce direkt orta saha çıkarıp forvet atıyor sahaya.

Benfica deplasmaninda 2-0 geriye dusuyorlar ama Karabagin psikolojisi bozulmuyor mac aliyorlar.. Biz 20 dkda 2 yesek benficadan 5lik olurduk.. Aradaki fark bu antrenmani falan da gectim Okan bu takimi Avrupada motive edemiyor o kirilganligi bir turlu asamiyoruz..
Tedesco ilk geldiginde Turk takimlarinin kirilganligindan bahsetti elin Avrupalisi senin kiytirik ligini takip edip zayif yonlerini biliyor ama sen bilmiyorsun ne utanc verici bir durum

Okan ile onurlu mağlubiyeti de unuttuk. Her yenildiğimizde fark yiyoruz ve rencide oluyoruz. Geriye düşünce direkt orta saha çıkarıp forvet atıyor sahaya.
Onu tum yerli hocalar yapiyor, basta Terim. Bazen bunu unutuyoruz gibime geliyor ya da sirf Okan Buruk yapiyor falan zannediliyor ama emin olun Terim, Buruk veya diger yerli hocalarin hepsinin bildigi tek sey:

takim yeniliyorsa ikinci yarida orta sahadan birini al forvet koy. Bu hic sasmaz.

Terim bazen ikinci yarilarda tek orta saha birakiyordu 4-1-5 gibi oynatirdi yenik durumda oldugumuzda.

Benfica deplasmaninda 2-0 geriye dusuyorlar ama Karabagin psikolojisi bozulmuyor mac aliyorlar.. Biz 20 dkda 2 yesek benficadan 5lik olurduk.. Aradaki fark bu antrenmani falan da gectim Okan bu takimi Avrupada motive edemiyor o kirilganligi bir turlu asamiyoruz..
Tedesco ilk geldiginde Turk takimlarinin kirilganligindan bahsetti elin Avrupalisi senin kiytirik ligini takip edip zayif yonlerini biliyor ama sen bilmiyorsun ne utanc verici bir durum
kendimizi über gördüğümüz için en ufak olumsuzlukta dağılıyoruz

olumsuz eleştiriyi kabul etmiyoruz hiç özeleştiri yapmıyoruz

kendi içimizde bi dünya kurmuşuz o dünyanın kralıyız, dışarı bi adım atınca zaten karşımıza ilk gelen suratımıza çarpıyor bunu

Onu tum yerli hocalar yapiyor, basta Terim. Bazen bunu unutuyoruz gibime geliyor ya da sirf Okan Buruk yapiyor falan zannediliyor ama emin olun Terim, Buruk veya diger yerli hocalarin hepsinin bildigi tek sey:

takim yeniliyorsa ikinci yarida orta sahadan birini al forvet koy. Bu hic sasmaz.
Çok düz mantık bu ama, ligde tuttuğu maçlar olmuştur ancak büyük maçlarda işe yaramıyor üstüne rencide edici skorlara neden oluyor.

futbolcuları tek tek eleştirmekde yanlış bu arada
başlarında hoca yok çünki!

bu adam gitmeden futbolcular eleştirimemeli!

ben bu husussida tek eleştireceğim kişi barış denen arkadaşdır!

ben affetmedim affetmeyeceğimde!
onun olayı hocadan bağımsız!

Terim bazen ikinci yarilarda tek orta saha birakiyordu 4-1-5 gibi oynatirdi yenik durumda oldugumuzda.

terim asla avrupada böyle birşey yapmazdı

ftnin bana ortasahayı boşalttığı tek avrupa maçı gösteremezsin

ft herzaman avrupada ortayı üçler
herzaman

tğrk liginde anadolu takımlarına yapardı sadece

Fatih terimden başka çıkış yok bize.

Yabancı getirsen ligi kaybettin, yerli getirsen hepsi vasat. Hiç olmadı kalan maçlarda acrupa takımlarıyla kafa kafaya oynarız.

biz topa sahip olduğumuzda başarılı olamıyoruz avrupada rakipler topu bırakınca press falanda yapamıyosun zaten liverpool maçından büyük ihtimal daha iyi bi futbol ama yenilgi göreceğiz

Dünkü maç net hocaya yazar

Ama şunuda atlamamak lazım bizim futbolcularında sakarlık işi can sıkıcı Barış atabileceği golü atamıyor dönüyor maçta en iyi olan oyuncumuz öyle bir pas atıyor ki üstüne adamın şutu kaleye bile gitmezken Sanchez'e çarpıp giriyor.

3-4-5'nci gollerde de benzer hikayeler inanılmaz bir sakarlık vardı adamların bir tek 2'nci attıkları gol normal onun hariç hepsinde başrolde bizimkiler vardı.

terim asla avrupada böyle birşey yapmazdı

ftnin bana ortasahayı boşalttığı tek avrupa maçı gösteremezsin

ft herzaman avrupada ortayı üçler
herzaman

tğrk liginde anadolu takımlarına yapardı sadece
Ya nereye yapmiyordu ya ne unutkan insanlarsiniz? Sen son milli takim donemine bak belki o zaman hatirlarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt