GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok kızgınım ve buruk durumdayım

yine de karalar bağlamış değilim çünkü daha ilk maç ilerleyen zamanda bunlardan ders çıkarabiliriz.

Okan hocanın açıklamalarını dinlerken az olan pozitif bakış açımı da kaybediyorum. son 2-3 senede avrupada dayak yemediğimiz orta düzeyde kulüp kalmadı resmen.

Forvette Barış varken zaten set oynamamamız gerekirken dan dun random rakip yarı sahaya vuracaktık öyle alayım pas yapayım değil şunu yapsak 0-1'den sonra muhtemelen 1-3 kazanırdık.

Formda bir Icardi varken şöyle topa sahip olmuyorduk forvette Barış var bu seferde %65 topla oynuyoruz.

Forvette Barış varken zaten set oynamamamız gerekirken dan dun random rakip yarı sahaya vuracaktık öyle alayım pas yapayım değil şunu yapsak 0-1'den sonra muhtemelen 1-3 kazanırdık.
barış'la set oyunu oynanmazki üstad bağlantı sıfır oraya 3.santrafor alınmalıydı artık kim olur bilmiyorum kiralık falan biri olmalıydı

barış'la set oyunu oynanmazki üstad bağlantı sıfır oraya 3.santrafor alınmalıydı artık kim olur bilmiyorum kiralık falan biri olmalıydı
Transfer dönemi burada neredeyse herkes 3 yabancı kontenjanın boş olmasına sitem ediyordu dün U23 kuralına uyan bir yabancı forvet olsa bu kadar saçmalamazdık transfer sezonu güzel geçti gibi görünüyor ama altı yine boş kalıyor. Sol stoper, orta saha ve forvet şu rotasyonu sağlasak bugün Singo sağ bek, Sanchez sağ stoper, X bir isim sol stoper oynar önlerinde de Lemina - Torreira yerine X - Torreira oynatıp daha iyi bir orta alan yaratabilirdik hem de Sallai sağ kanat bile oynatsak ciddi verim alırdık.

Bunların üstüne hocanın kadro geniş demesi bile her geçen süre yine ona ciddi eksi yazacak.

Ne uclusu ya bu takim onu oynayamaz ayni Fener gibisiniz bazen onlarin da surekli uclu sevdasi cikiyor sonra hezimet. Ne stoperlerin yeterli ne hucum hatti, Baris Alperle falan kanat beki oynanmaz artik adam hucum yapmak istiyor, defans degil. Bizim takim bu sisteme uygun degil bunun icin yapilmadi transferler.

Surekli sezon icinde sistem degisikliginin falan konusuldugu tek takimiz galiba, bir de Fener yapiyor bunu.
O zaman hocayı değiştircez başka yolu yok

çok kızgınım ve buruk durumdayım

yine de karalar bağlamış değilim çünkü daha ilk maç ilerleyen zamanda bunlardan ders çıkarabiliriz.

Okan hocanın açıklamalarını dinlerken az olan pozitif bakış açımı da kaybediyorum. son 2-3 senede avrupada dayak yemediğimiz orta düzeyde kulüp kalmadı resmen.
4. Senesi inşallah 14. Senesinde ders cıkarımlarımız bir sonuca ulaşır.

hocanın herhangi bişeyden ders çıkaracağı falan yok ben bile bu konuda umudu kestim belki kendini geliştirir diyodum bodo maçı son şansı olabilir hocanın

Bizim acil olarak 4-3-3'e dönmemiz lazım hem İlkay hem de Sara'yı beraber oynatmak gerekiyor tabi ki şu haliyle Sara'nın 11 olması bile mucize olur.

Uğurcan
Singo - Sanchez - Abdülkerim - Eren
İlkay - Torreira - Sara
Yunus - Osimhen - Barış​

1758268564605.webp

adamların pozisyon almaya bakın bizimkisine bakın

Bizim acil olarak 4-3-3'e dönmemiz lazım hem İlkay hem de Sara'yı beraber oynatmak gerekiyor tabi ki şu haliyle Sara'nın 11 olması bile mucize olur.

Uğurcan
Singo - Sanchez - Abdülkerim - Eren
İlkay - Torreira - Sara
Yunus - Osimhen - Barış​

Sallaiye yazik olur diyecegim de adama yer yok ..ligde yunusu Saranin yerine cekip Sallaiyi kanat mi denesek

Dogru ama plan zaten set oynamak degildi ki. O zaman İcardi baslardin. Skor alinca gecise donerdin forvetsiz barisi oyuna atip.

İlk 11 geldiginde hepimiz "tamam arkaya uzun topla oynayacagiz" dedik. Buldugunu atman lazim dedik - ki attik. 1 tane de inanilmaz kacirdi Baris yani, olacak sey degil... Orda 2-0 olmaliydi.

Osi olsa 2-0 di , sonra muhtemelen tempo dusurecektik biraz , top tutacaktik falan filan.

Ama hala kovala kovala kovala... Lemina ve torreira ileriye destek atacaklar diye defansif olarak tutunamadilar ortada. İlk golde can uzun bombos girdi ortaya. Ustune yunus vurup uzaklastirmak yerine anadolu takimlarinin bize yaptigi pas hatasindan yapti.

1-1 den sonra 1 tane hakemin hatali dudugu var(bahane degil) onun disinda koptu gitti.

Hoca mental olarak hic adapte olamadi maca, medet umdu acikcasi teknik adamlik yapmak yerine.

Sallaiye yazik olur diyecegim de adama yer yok ..ligde yunusu Saranin yerine cekip Sallaiyi kanat mi denesek
Sallai'de olursa sahada baya yaratacılık düşer açıkçası dün Yunus top kaybına kadar iyiydi orada o da kafa olarak bitti.

Harbiden şöyle düşününce öyle bir kadro planlaması var ki son 2 ayda en istikrarlı Sallai'yi yedeğe çekmek zorunda kalıyoruz.

fatih hocayı ben de istemezdim de dün olsaydı büyük ihtimalle Uğurcan yere yatmadan maç bitirirdi.1 senelik o gelmeli
Dun de yazdim (kime yazdigimi unuttum simdi)

Sezon icinde hoca degisikligi olacagini sanmiyorum ama olursa eger, Terim mantikli. Cunku sezon devam ederken takimi oradan alip goturebilecek tek hoca suan. Yoksa normalde TD kariyerini tamamladigini dusunsem bile diyorum ben bunu.

Ama sezon sonunda mecbur yabanci hocaya gecmeliyiz bana kalirsa. Onu da anca secim olduktan sonra yeni yonetim yapabilir.

Dogru ama plan zaten set oynamak degildi ki. O zaman İcardi baslardin. Skor alinca gecise donerdin forvetsiz barisi oyuna atip.

İlk 11 geldiginde hepimiz "tamam arkaya uzun topla oynayacagiz" dedik. Buldugunu atman lazim dedik - ki attik. 1 tane de inanilmaz kacirdi Baris yani, olacak sey degil... Orda 2-0 olmaliydi.

Osi olsa 2-0 di , sonra muhtemelen tempo dusurecektik biraz , top tutacaktik falan filan.

Ama hala kovala kovala kovala... Lemina ve torreira ileriye destek atacaklar diye defansif olarak tutunamadilar ortada. İlk golde can uzun bombos girdi ortaya. Ustune yunus vurup uzaklastirmak yerine anadolu takimlarinin bize yaptigi oas hatasindan yapti.

1-1 den sonra 1 tane hakemin hatali dudugu var(bahane degil) onun disinda koptu gitti.
frankfurt topu bize verince oyun planımız bozuldu maalesef top bizdeyken pasla çıkmaya çalışan abuk subuk anadolu takımlarına döndük

Yabancı filan getiremezsin bu saatten sonra
Bu ligde iş yapmıyo yabancı hoca
Terim takimi gram ilerletmez, skandal derecede de transferler yaptirir, Okan Buruk'la yola devam her sezon sampiyon oldugumuz sürece bana yeter

gercekci olmak lazim, CL bizim seviyemiz degil, asla da olmayacak tesadüf haric

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt