GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulen bu nasil algoritma, sinir oldugum maclardan sonra balta ,testere reklami cikiyor.

Normalde cilek bitkisi falan filan cikiyor.

Simulasyonda miyiz gercekten

Bu takimin antrenmanlarda calismadigini metehan- kutucu- berkanli takimin mac kazanmasindan anlamistim.. Demek ki kimse iplemiyor antrenmanlari bu vasatlar da kasip mac kazanabiliyor

Başka seçeneğimi var. Hemen Gelir 10 maç ceza alır.
Secenek su, sezonu bitireceksin (tahammul edilene kadar) zaten secim var vs.

Yonetim en kotu kendi totosunu kurtarmak icin hocayi yakmaya dunden razi olur.

Su an yaparsan herhangi bir sey, takimda negatife baglayabilir.

Osimhen'in su maci kacirmasi inanilmaz sanssizlik bu arada. İlk 30 dakika icinde gercekten maci alacak skora getirebilirdik.

Sonra gene buhranlar gecirerek mac bitirebilirdik ama kabullenmeyen bir adam dun sahada yoktu.

Secenek su, sezonu bitireceksin (tahammul edilene kadar) zaten secim var vs.

Yonetim en kotu kendi totosunu kurtarmak icin hocayi yakmaya dunden razi olur.

Su an yaparsan herhangi bir sey, takimda negatife baglayabilir.

Sezon sonuna kadar gider okan buruk.

Sezon sonuda şampiyon olursak gitmez.

Terim‘in devri bitti de ama su hali bile okani tokatlar

Gerci okan denen rezil tdyi kim tokatlamaz

Ulan hala sinirim gecmedi

Barcadan falan 5 ye anlarim ama biz ne zaman prag, alkmaar, frankfurt gibi takimlardan fark yer olduk

Üstelik tarihin en yüksek bütcesiyle

Düsündükce cildiriyorum olacak is degil

Rezilsin okan rezil, ister 100 kere sampiyon ol bu rezilliklerle anilacaksin hep

Sorun ne transfer ne de bireysel topcular

Sorun bu ligin asiri kalitesizligi ve bunun sebebi de hep bu isleri yönetenler

Balik bastan kokar

Haciosman‘in tff baskani oldugu ülke futbolundan ne hayir gelir, veya yali cocugunun baskanlik yaptigi

Biz en iyisi anamizin ligine konsantre olup yali cocugunu ve fenerbahcesini ezmeye bakalim

Yoksa lig sampiyonlugu da gider bu sezon

Sezon sonuna kadar gider okan buruk.

Sezon sonuda şampiyon olursak gitmez.
Gecen sene yaptigim yorum bu.

Sampiyon olsakta dert, olmasak ayri dert .

Cunku ligi alinca her sey mukemmel havasi oluyor, yapimizda bunyemizde bu durum var. Her dert "bosver hallederiz" gibi erteleniyor.

Sampiyon oluyorsun ama onun sana sagladigi avrupa biletinde yerlerdesin...uefa siralamanda hic bir gelisme yok.

Sonuc: Basarisizsin.

Net.

Sampiyon oldugumuz surece hocann kovulma ve yonetimin degisme sansinin sifir oldugunu herhalde biliyorsunuzdur. Sampiyonlar liginde sifir puan bile alsak hoca kovulmaz.

5. Yildiza kadar hep sineye cektim neyse lig onemli onu goturelim dedim ama yetti artik bu rezalet..
Turkiye ligini silip supuren takim Avrupada madara oluyor her sene . artik Galatasarayliligimi gectim bir Turk olarak utaniyorum bu durumdan... Avrupanin katari olduk iste

Okani begenmiyorsunuz cozum Terim mi olacak ? Sonra vizyon falan diyorsunuz

ya mis gibi genç antrenörler var

bunlar hala ftnin peşinde bu taraftardan artık bıktım ya

birde gelmez diyorlar
tek telefonla helikopterle kemerburgaza iner

şu kadronun ölüsü ligde şampiyon olacağını biliyor

Bu fikstür neymiş lan yeni farkettim. Okanı göztepe sonrası yolcu ederiz gibi

1758266158621.webp

ya mis gibi genç antrenörler var

bunlar hala ftnin peşinde bu taraftardan artık bıktım ya

birde gelmez diyorlar
tek telefonla helikopterle kemerburgaza iner

şu kadronun ölüsü ligde şampiyon olacağını biliyor
Yerli hocalar da evlatcılıkları da sıktı artık çapsız çapsız teknik kadro ile geliyorlar üstelik

Üçlüye mi dönsek Okanı mı kovsak?

Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Lemina Barış
Yunus İlkay
Osimhen​

Geçen yıl avrupada en çok gol yiyen takımdık. Bu yılda öyle olacağa benziyor. Artık rakipler bizle oynarken 4 mü atarız 5 mi konusu yapıyor. Ben bunu yediremiyorum. Niye geçen yıldan birşey değişmedi, savunmaya sadece 1 transfer yaptık. O kadar bas bas bağırdık 1 sol stoper Akanji mesela alın dedik.okan hoca kadro yeterli dedi, şu durumun tüm suçu hocadadır artık mazereti kalmadı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üçlüye mi dönsek Okanı mı kovsak?

Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Lemina Barış
Yunus İlkay
Osimhen​
Ne uclusu ya bu takim onu oynayamaz ayni Fener gibisiniz bazen onlarin da surekli uclu sevdasi cikiyor sonra hezimet. Ne stoperlerin yeterli ne hucum hatti, Baris Alperle falan kanat beki oynanmaz artik adam hucum yapmak istiyor, defans degil. Bizim takim bu sisteme uygun degil bunun icin yapilmadi transferler.

Surekli sezon icinde sistem degisikliginin falan konusuldugu tek takimiz galiba, bir de Fener yapiyor bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt