GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cafer mantıklı adam okan gibi takıntıları olan adam değil. Hataydı der. Evet sıçıyormuşuz der. Şahit olmuşluğumuz var.

Daha kötü tarikatçıları vardı. 16 adam yeter diyen.

ya ne mantıklısı
inan benden iyi tanımıyorsun caferi
bu gençken daha öngörülüydü yaşlandıkca saçmalamaya başladı
onun için daha çok cafere takığım!
sevdiğimden gıcığım! emrah ve samiyide sevdiğim için onlarada gıcığım!

senin dediğin ardaları denizleri semihleri filan kusura bakmasınlar ama fikirlerinin benim için bir önemi yok
saf adamlar
saf insanlarla tartışmaya girmem ben
boşa zaman kaybı

Bugün bitmeden kemerburgaza Terim+Hasan Şaş + Necati Ateş+ Ümit Davala + yönetici olarak Abdurrahim Albayrak paketi inmeli

ya ne mantıklısı
inan benden iyi tanımıyorsun caferi
bu gençken daha öngörülüydü yaşlandıkca saçmalamaya başladı
onun için daha çok cafere takığım!
sevdiğimden gıcığım! emrah ve samiyide sevdiğim için onlarada gıcığım!

senin dediğin ardaları denizleri semihleri filan kusura bakmasınlar ama fikirlerinin benim için bir önemi yok
saf adamlar
saf insanlarla tartışmaya girmem ben
boşa zaman kaybı
reis bu sene ligte şampiyonluğu verir miyiz sence diyeceğim de bu takım hocasız bile ligte alır götürür herhalde. verirsek buna engel olacak tek kişi buruktur herhalde

Hayırlı cumalar Terimciler hortlamış yine

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün bitmeden kemerburgaza Terim+Hasan Şaş + Necati Ateş+ Ümit Davala + yönetici olarak Abdurrahim Albayrak paketi inmeli
Hasan sasi ayri tutabilirim ama davala ve necati 0 efektif idi yardimci olarak.

Az cildirmadik o zamanlarda.

Gercekten bu sezon hala ihtimal var, ben hala umutluyum ilk 24 icin. Sans oldugu surece inancim bitmez.

Fakat basarili olunsa bile mayista yonetim degismeli, ise yaramazlar ordusu sportif A.S'den defedilmeli , bunu takiben yeni sezon oncesi hoca da degismeli - 3 sezon kendini gelistirmiyor cunku(ki basarili olunmali, CL biletini her daim alman lazim senin bu maas yukune girdigin icin).

Terim gelirse zaten bir daha şampiyon ligine katılamayız, fb 4-5 sene ard arda şampiyon olur

reis bu sene ligte şampiyonluğu verir miyiz sence diyeceğim de bu takım hocasız bile ligte alır götürür herhalde. verirsek buna engel olacak tek kişi buruktur herhalde

ya geçen sene 10 kişi kalmış tskımı 90 dakika çift forvet oynatan bir adama rağmen şampiyon olduysak

bu adamın bşr katkısımı var sanıyorsunuz!

biz bu adama rağmen trde lampiyon oluyoruz!

avrupada bu futbolcular kendi kendini yönetsin inanın bir 3-4 puan daha fazla toplar

bu adam bu takımın kanseridir
bu hoca filan değil!

yalnız ft hocam o leş kadroyla bile uelde akmıştı harbiden, adamı kündeye getirip yollamasalar barçayı da eleyebilirdi
Belmasin bazi seylerde radikal ilerleyip icine ettigi bir surec. Hoca ile yollar ayrilabilirdi gene sezon sonu ama Barça turunu oynamayi fazlasiyla haketmisti.(mass butcesi dusurmesi, genc adamlarin transferlerine karsi cikilmamasi - rumenler kazik cikti sonunda ayri)

Mevcuttaki sikintimiz, defolariyla bile iyi futbol oynanmayan vasat ligi kazanmak her hatayi kapatiyor. Hem yonetim hem hoca ozelinde. Hep sifirlaniyor lig alininca her sey. 3 sene uzerine hala mental kirikliklar ve skoru tutma etme vs yapamiyorsam, CL takimina super lig takimi gibi bakiyorsan boyle 5lik yaparlar adami.

Avrupa kupaları Galatasaray'ın her şeyidir. Buna uygun davranmayan başkan, yönetici, idareci, antrenör, futbolcu veya malzemeci kim varsa ilişiği kesilmeli.
Günün sonunda Galatasaray'ın 3-5 puan ile sondan 4.5. olması halinde gereken aksiyon bellidir. Mayıs ayında oturulur konuşulur ve plaketler verilir.
Bu tepkisizlik hali kulübe sirayet etti resmen Fenerbahçelileştik, ben tarihten beri böyle görmedim böylede görmek istemiyorum.

Sezon sonu seçim var, bu sezonu sağ salim atlatıp, sezon sonuna Jurgen Klopp ile anlaşıp güçlü bir projeye adım atması lazım kulübün, gerekirse 1-2 sezon şampiyonluktan da feragat edeceksin ama Avrupa’da başarı için sistem kuracaksın

Klopp gelmez buraya, adam Bayern'e bile gitmek istemedi. Adama cok buyuk bir proje verildi, teknik direktorlukten daha onemli bir rol olarak goruyor bu yeni gorevini. Ayrica senelik 10 milyon euro maas aliyor olmali ve sozlesmesi 2029 yilinda bitiyor. Anca o zaman olur belki.

ifb gibi Portekiz ekolünden gidelim. Nuno espirito santo'yu getirelim. Okan'ın hayal ettiği geçiş oyununu oynatır. Savunmayı da biraz toparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt