GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaşin devam etmelimi sence ali ?
Dolaylida olsa mevcut pek cok rezillikte bu herifinde cok ciddi etkisi var ,en basitinden bu herif yüzünden camiada hatta taraftarda bile lig şampiyonluğu daha önemli denir hale geldi ,yanlış degil tabi ucl icin fakat demek istediğim bu herifin narsist kafa yapısı ben başarılı olamiyorsam rakipte olamasın üzerine ve rakibinide aşağıya çekmek üzerine odaklı, kismende başarılı oldu aslinda ,istediğimiz pek cok oyuncuyu alamayarak gibi..
Asla devam etmemeli

Ben geldiğinden beri gitmesini istiyorum

Asla başarısız falan bir adam da değil

Üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. Ligdeki rakipleri satın alıyor, hakemleri satın alıyor, medyayı satın alıyor, TFF'yi satın alıyor. Cebinden hayvan gibi para koyuyor Fb'nin rüyasında göremeyeceği oyuncuları getiriyor

Yarışı Fb lehine bükebildiği kadar büküyor. Sadece biz de nasıl olduysa Icardi - Mertens - Torreira ile başlayan sonrasında Davinson - Osimhen vs. ile devam eden tarihimizin en iyileri arasına girecek sporcuları aldık bu dönemde. Buna denk gelmese süpürmüştü herif ligi, ki bizim hayvani kadro normalde Nisan'da falan şampiyon olur Ali'nin düzeneği olmasa

Muhakkak gitmeli. Fblilerin bir kısmıyla iletişime bile geçilmiyor bu herif yüzünden. Dediğin gibi bizim de dilimizi, psychemizi, gündemimizi bozdu. Kaldığı her sezon Türk futbolu biraz daha ölüyor

Türk futbolu daha iyi olursa GS de daha iyi olur ama herif buna engel. Hoş Fb camiası yapısı gereği buna her daim engel olur ama bu seviye köstek olmaz diye düşünüyom

---

Bunlardan bağımsız lig şampiyonluğu daha önemli bence de
CL'ye sürekli katılmak daha mühim

Adamlarda yetenek kısıtlı, topu versen kenar ortaları harici hiçbir şekilde oyun açma planları yok, topu bize verip etkili baskıyla elini koluna sallaya sallaya 5 attılar, bunu bile göremiyor adam. Sanıyor ki maçı domine ettim. Yaptığımız paslar da kendi alanımızda. Adamlar seni kendi 2.bölgelerine pasla sokmadı bile
Adamlar tek birseyi
Adamlar tek birseyi iyi yapıyor önde pres ve kaptığı toplarla hızlı hücum biz üçüncü gol hariç hepsini böyle yedik. İlk 10 dakika bir plan yapılmış sürekli uzun vuruyorduk erenin sakatlandığı bir arada okan buruk ilkay'i yanına çağırdı ve tüm planı tiki takaya çevirdi orada gitti maç.

Asla devam etmemeli

Ben geldiğinden beri gitmesini istiyorum

Asla başarısız falan bir adam da değil

Üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. Ligdeki rakipleri satın alıyor, hakemleri satın alıyor, medyayı satın alıyor, TFF'yi satın alıyor. Cebinden hayvan gibi para koyuyor Fb'nin rüyasında göremeyeceği oyuncuları getiriyor

Yarışı Fb lehine bükebildiği kadar büküyor. Sadece biz de nasıl olduysa Icardi - Mertens - Torreira ile başlayan sonrasında Davinson - Osimhen vs. ile devam eden tarihimizin en iyileri arasına girecek sporcuları aldık bu dönemde. Buna denk gelmese süpürmüştü herif ligi, ki bizim hayvani kadro normalde Nisan'da falan şampiyon olur Ali'nin düzeneği olmasa

Muhakkak gitmeli. Fblilerin bir kısmıyla iletişime bile geçilmiyor bu herif yüzünden. Dediğin gibi bizim de dilimizi, psychemizi, gündemimizi bozdu. Kaldığı her sezon Türk futbolu biraz daha ölüyor

Türk futbolu daha iyi olursa GS de daha iyi olur ama herif buna engel. Hoş Fb camiası yapısı gereği buna her daim engel olur ama bu seviye köstek olmaz diye düşünüyom

---

Bunlardan bağımsız lig şampiyonluğu daha önemli bence de
CL'ye sürekli katılmak daha mühim
Kesinlikle katılıyorum, bunu son 3 yıldır hep söyledim avrupadan elenip lige bakmalıyız diye bize direkt ucl ve nakit para lazim her sene o ucl de adimiz olmali ki elbet dayak yiye yiye atmayida ogrenecez, olay sadece iyi avrupa hocasi degil yani ,fiksturde fena degil aslinda az dayak yiyerek elenirsek tamamen lige odaklaniriz diye umuyorum
Ali içinse katılıyorum resmen anasını ağlattı ulke futbolunun kendi ailesi dahil siyaset dahil kimsede dur demiyor fakat onca para pula rağmen 7 yıl boyunca istisnalar harici ne dogru kadro kurdu ne dogru hoca getirdi ,bana gore bu seneki mouya kurdurdugu kadro ve hocada yanlış, bizim hoca aptallık yapmazsa bu ikramı geri çevirme eli
Aliyi tanrı gibi görüyor fener kitlesi kendi arkadaslarimdan biliyorum Asla futbol konusulamiyor ,yani düşünün 25 senelik arkadaşımla basit bir futbol sakalasmasi yüzünden herif muhabbeti kesti : ) ergen liseliler gibi
Arcelikten filan alışveriş yapmayana kızıyorlar vs yani kendi taraftar kitlesini de ruhsal yönden çökertti ve kimse de noluyor demiyor
Umarim kaybeder ,aşırı öfkesi yanlış kararları belki bizim lehimize gibi gorunsede insanları birbirine düşürdü acik net

Arkadaslar özellikle genc arkadaslara sesleniyorum. Takmayin okadar. Kendinizi uzup paraladiginiza degmez. Bende eskiden uzulur cildirir 1 hafta falan morelsiz gezerdim. Ama yaṣ aldikca geciyor, artik takmamaya basliyor insan. Dunku hezimeti max 3-5 saat yasadim sonra gecti. Topcularin hocanin umrunda olmayan ṣeye bizim fazlaca kafa takmamiz absurt zaten

Devam edin hayatiniza, ani yaṣayin. Futbol bir oyun, izleyin zevk almaya calisin. Bazen uzulur bazen sevinirsiniz okadar. Orda birakin herseyi önunuze bakin

Arkadaslar özellikle genc arkadaslara sesleniyorum. Takmayin okadar. Kendinizi uzup paraladiginiza degmez. Bende eskiden uzulur cildirir 1 hafta falan morelsiz gezerdim. Ama yaṣ aldikca geciyor, artik takmamaya basliyor insan. Dunku hezimeti max 3-5 saat yasadim sonra gecti. Topcularin hocanin umrunda olmayan ṣeye bizim fazlaca kafa takmamiz absurt zaten

Devam edin hayatiniza, ani yaṣayin. Futbol bir oyun, izleyin zevk almaya calisin. Bazen uzulur bazen sevinirsiniz okadar. Orda birakin herseyi önunuze bakin
Ben de fazla takmam da yenilince insan gibi yenilmiyoruzki

Sürekli galibiyet al sonra git Avrupa’da fark ye

İti köpeği konuşturuyorsun bu istikrarsızlıkla zaten.

ya ne mantıklısı
inan benden iyi tanımıyorsun caferi
bu gençken daha öngörülüydü yaşlandıkca saçmalamaya başladı
onun için daha çok cafere takığım!
sevdiğimden gıcığım! emrah ve samiyide sevdiğim için onlarada gıcığım!

senin dediğin ardaları denizleri semihleri filan kusura bakmasınlar ama fikirlerinin benim için bir önemi yok
saf adamlar
saf insanlarla tartışmaya girmem ben
boşa zaman kaybı

Adamı doğru yola çekiyorum masonum lütfen ama 1 kişi 1 kişidir :asd:

hem avrupa hem ligde başarıyı imkansız gören bi kitle var çok enteresan sanki ikisinden biri illa olmak zorunda tarihimizde yokmuş gibi
Bir ara da Fb derbilerinde marizlenip şampiyon olduğumuzda olsun derbileri onlar alsın kupaları biz fln deniyodu

Bunlar avuntudur avuntu

Fb'nin de kafasına kafasına vuracaksın, ligi de alacaksın, Avrupa'da da estireceksin

ulan neden hala bu takımda Fatih Terim floryaya inmedi ? Ağzına sıçıldı bu kulübün iyice taraftar desen ayrı bir mal oldu hiçbir şeye tepki yok.Bu takımı iyice fbleştiriyorlar

Cumanız mübarek olsun a dostlar, sinirler geçti mi, pehh.

Nerdeeeee katlanarak devam etti. Ulen bari geçen sene gibi beştaş bizi beşleseydi de, dışarıda rezil olmasaydık. Ders ise evimizde dersimizi alıp tokadı yeseydik de ele güne maskara olmasaydık.

Kepazelik, birileri bedel ödemeli.

Okani begenmiyorsunuz cozum Terim mi olacak ? Sonra vizyon falan diyorsunuz
Terimin gelmesini istemiyorum da adamın eline bütçe verdiler de hayır 10 milyon maaşlı adam mı bakalım dedi.

Geçmişte övündüğümüz başarılar ve sonuçlarda direkt katkısı olan adamları terim dönemi kadroya kattık.

30 milyona kaleci almak mı vizyon ya. Terim 3 senede 30 milyon harcayamamıştır.
O kısıtlı gelişim döneminde bile gitti Marsilya Laziolu grupta ezerek gruptan çıktık.

Avrupanın leş takımları 4-5 atıp gidiyor alışkanlık oldu artık. En azından edebinle yenilirsin. Real madridden 6 tane yersin yersen gidip frankfurttan 5 yemezsin.

Mevcut durumda ne emmeye ne gömmeye gelmemeye çabalıyorsak en doğrusu aday kendisi oluyor. 1 senelik anlaşma yaparsın şampiyon olur emekli olur gider. Bu yönetim de yazın biz bu işi başarmıyoruz diye kendini imha eder.

Kesinlikle katılıyorum, bunu son 3 yıldır hep söyledim avrupadan elenip lige bakmalıyız diye bize direkt ucl ve nakit para lazim her sene o ucl de adimiz olmali ki elbet dayak yiye yiye atmayida ogrenecez, olay sadece iyi avrupa hocasi degil yani ,fiksturde fena degil aslinda az dayak yiyerek elenirsek tamamen lige odaklaniriz diye umuyorum
Ali içinse katılıyorum resmen anasını ağlattı ulke futbolunun kendi ailesi dahil siyaset dahil kimsede dur demiyor fakat onca para pula rağmen 7 yıl boyunca istisnalar harici ne dogru kadro kurdu ne dogru hoca getirdi ,bana gore bu seneki mouya kurdurdugu kadro ve hocada yanlış, bizim hoca aptallık yapmazsa bu ikramı geri çevirme eli
Aliyi tanrı gibi görüyor fener kitlesi kendi arkadaslarimdan biliyorum Asla futbol konusulamiyor ,yani düşünün 25 senelik arkadaşımla basit bir futbol sakalasmasi yüzünden herif muhabbeti kesti : ) ergen liseliler gibi
Arcelikten filan alışveriş yapmayana kızıyorlar vs yani kendi taraftar kitlesini de ruhsal yönden çökertti ve kimse de noluyor demiyor
Umarim kaybeder ,aşırı öfkesi yanlış kararları belki bizim lehimize gibi gorunsede insanları birbirine düşürdü acik net
Madem amacımız lig idi 30 milyona sagbek oynayabilen stoper neden aldık. Ayrıca sampiyonlar liginde en azından rezil olmamak için ligi bırakmamız gerektigine kim inandırdı bizi. Zaten ceyrek final falan beklemiyoruz hatta gruptan da cıkamasın da en azından Karabag kadar top oynasın.
Daha üç gün önce Eyüp spora karşı sahada seni on kişi oynatmış yürümeye hali olmayan aşkın olayımı 60. dk oyuna sokan hocanın ne planı ne sistemi vardır. Okan Buruk Turkiye liginde Ferrarisi ile cliolara karşı kazanıyor zaten tek rakibi var o da ondan daha kötü yonetiliyor. Ne zaman karşısına Avrupada clio degil de biraz eli yüzü düzgün birşeyler cıkıyor hemen arabayı sarampole yuvarlıyor.
Bu takım avrupda cok daha zayıf kadrolarla başarılı oldu, şu an sampiyonlar liginde en azından gurur duyulacak bir oyun olmazsa bu tamamen Okan Buruk'un yetersizligindendir.
Turkiye liginde 100 kere daha sampiyon olsa da bu birşey degiştirmez.

yaş aldıkca daha çok kafaya takıyorum
emekli ysşlarımda muhtemelen kulubu basarım
tahammülüm kalmadı bu niteliksiz adamlara!

Ulan bana mı öyle geldi yoksa fizik olarak en diri oyuncularımızdan biri İlkay mı

Dün çok iyiydi bence, çıktığı zaman da henüz yorulmuştu diyemem şahsen

Herif bir aya 35 yaşına giriyor

Dursun da Okan kadar silik bi adam olmasa bugün kapının önüne koymuştu bunu.

Ben de fazla takmam da yenilince insan gibi yenilmiyoruzki

Sürekli galibiyet al sonra git Avrupa’da fark ye

İti köpeği konuşturuyorsun bu istikrarsızlıkla zaten.
Hoca,cok kaliteli hocalarla oynadı hepsinden birsey kaptım aldım desede net olarak Terim etkisinde kada yapısında,kendi top oynadığı uefa yıllarında ki baskı yapan press yapan bir oyun kurayım istiyor lig icin kısmen tutuyor ama avrupada olmuyor çünkü biz o uefa döneminde deli gibi gözü kara oynamiyorduk avrupada yani hoca cok çabuk unutmuş o macllari hatta geride bekleyip anı top çalıp puan aldığımız kac tane maç var ,yani terimin oynattığı oyunu istiyor ama onu bile tam anlayamamis bana gore ve sorunda bundan kaynaklanıyor ama ben bunu ilk geldiği yılda anlamıştım avrupada başarı isteniyorsa okan hoca dogry adam degil ,bu saatten sonrada değişmez, ama amaç derbi galibiyetleri lig şampiyonluğu ise mevcut şartlarda ülkede ondan iyisi yok

Ulan bana mı öyle geldi yoksa fizik olarak en diri oyuncularımızdan biri İlkay mı

Dün çok iyiydi bence, çıktığı zaman da henüz yorulmuştu diyemem şahsen

Herif bir aya 35 yaşına giriyor
Olur mu yav? Hocamıza göre hazır değilmiş, takımın seviyesinin altındaymış İlkay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt