Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.962
- 22.712
- 1.388
Asla devam etmemeliAdaşin devam etmelimi sence ali ?
Dolaylida olsa mevcut pek cok rezillikte bu herifinde cok ciddi etkisi var ,en basitinden bu herif yüzünden camiada hatta taraftarda bile lig şampiyonluğu daha önemli denir hale geldi ,yanlış degil tabi ucl icin fakat demek istediğim bu herifin narsist kafa yapısı ben başarılı olamiyorsam rakipte olamasın üzerine ve rakibinide aşağıya çekmek üzerine odaklı, kismende başarılı oldu aslinda ,istediğimiz pek cok oyuncuyu alamayarak gibi..
Ben geldiğinden beri gitmesini istiyorum
Asla başarısız falan bir adam da değil
Üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. Ligdeki rakipleri satın alıyor, hakemleri satın alıyor, medyayı satın alıyor, TFF'yi satın alıyor. Cebinden hayvan gibi para koyuyor Fb'nin rüyasında göremeyeceği oyuncuları getiriyor
Yarışı Fb lehine bükebildiği kadar büküyor. Sadece biz de nasıl olduysa Icardi - Mertens - Torreira ile başlayan sonrasında Davinson - Osimhen vs. ile devam eden tarihimizin en iyileri arasına girecek sporcuları aldık bu dönemde. Buna denk gelmese süpürmüştü herif ligi, ki bizim hayvani kadro normalde Nisan'da falan şampiyon olur Ali'nin düzeneği olmasa
Muhakkak gitmeli. Fblilerin bir kısmıyla iletişime bile geçilmiyor bu herif yüzünden. Dediğin gibi bizim de dilimizi, psychemizi, gündemimizi bozdu. Kaldığı her sezon Türk futbolu biraz daha ölüyor
Türk futbolu daha iyi olursa GS de daha iyi olur ama herif buna engel. Hoş Fb camiası yapısı gereği buna her daim engel olur ama bu seviye köstek olmaz diye düşünüyom
---
Bunlardan bağımsız lig şampiyonluğu daha önemli bence de
CL'ye sürekli katılmak daha mühim