GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bana mı öyle geldi yoksa fizik olarak en diri oyuncularımızdan biri İlkay mı

Dün çok iyiydi bence, çıktığı zaman da henüz yorulmuştu diyemem şahsen

Herif bir aya 35 yaşına giriyor
2 aya muhtemelen osimhen bile hocanın takımın seviyesinde değil dediği ilkaydan geride olacak. city idmanı yedi bu senenin en iyi topçusu olur

Terimin gelmesini istemiyorum da adamın eline bütçe verdiler de hayır 10 milyon maaşlı adam mı bakalım dedi.

Geçmişte övündüğümüz başarılar ve sonuçlarda direkt katkısı olan adamları terim dönemi kadroya kattık.

30 milyona kaleci almak mı vizyon ya. Terim 3 senede 30 milyon harcayamamıştır.
O kısıtlı gelişim döneminde bile gitti Marsilya Laziolu grupta ezerek gruptan çıktık.

Avrupanın leş takımları 4-5 atıp gidiyor alışkanlık oldu artık. En azından edebinle yenilirsin. Real madridden 6 tane yersin yersen gidip frankfurttan 5 yemezsin.

Mevcut durumda ne emmeye ne gömmeye gelmemeye çabalıyorsak en doğrusu aday kendisi oluyor. 1 senelik anlaşma yaparsın şampiyon olur emekli olur gider. Bu yönetim de yazın biz bu işi başarmıyoruz diye kendini imha eder.

Fatih hocam icin kotu birsey demem de dedirtmem de ama her sıkıstıgımizda terim diyenler bana vizyondan bahsetmesin diyorum..
Her orta saha lafi gectiginde gedson kanat oldugunda eski onyekuru tarzi vs vs.. hep benzer muhabbetler iste vizyon bu demek degildir..
Dunyada bir ton hoca var oyuncu var ama biz bihaber oldugumuz icin ayni ornekler ayni isimler ustunde dolanip duruyoruz..

Ayrica su an Okani kovmak got ister ..3 yil sampiyon olmus getirdikleri kisi sampiyon yapamazsa o koltuk baslarina yikilir.. Riske atamazlar kendilerine..Nasil olsa taraftar lig sampiyonluguyla uyutuluyor ben de dahil olmak uzere ..

Takımın seviyesinin üstünde 2 adamımız vardı. Biri İlkay diğeri de Singo ve muhtemelen takıma katıldığı anda Osimhen
Hepsi takım seviyesinin altında. Barış bile takım seviyesinin altındaymış bir hafta antrenman yapamadığı için. Babam yaptırmadı çünkü antrenmanı barışa.

1758279989488.webp

Kavukçu denilen şahıs da gönderilip Şükrü Hanedar reis Fatih hocayla beraber bu hafta floryaya inmelidir

Medyamız da boktan

Kitlelere ulaşabilen insanların geneli yalaka insanlar

Ligde her şey yolunda gittiği için zaten hiçbir şeye karşı çıkmıyolar

Avrupada da maçlar sınırlı, rezil olduğumuzda tepki çekmemek için anlık eleştirip ligde 1 galibiyetle normale dönüp tekrar övme moduna geçip taraftarı da yanıltıyorlar

150 milyona transfer yapınca şl yarı finali geliyor diyen aptallarla dolu bir camiayız malesef,bizim ışığımız sayımız az olduğu için bu salakların karanlığını aydınlatmaya yetmiyor

Kovamaz rts kavukcu zaten okanin kankasi başta o karsi cikar. Kovmak yerine devre arasinda 100m euro daha harcamayı tercih ederler.
Bu kadar rezil rüsva adamların elinde ilk kez bu kadar oyuncak oldu kulüp. Dursun orda oldukça liseli dedelerin de sesi çıkmıyor. Dünya kadar para harcayıp sportif açıdan rezil yönetiliyoruz.

Başka bir unsur da bence bu Galatasaray=aile ortamının bir yerden sonra boku çıktı. Bu önemli bir etken olsa da sonuçta burada işini yapmak için var futbolcular.

Herkes ve her şey cıvıklaştı, ciddiyet yok, işine saygı yok, çabalama yok. Ben kabullenemiyorum arkadaş dün sahada bir tane bile isyan eden futbolcu yoktu.

Hoca,cok kaliteli hocalarla oynadı hepsinden birsey kaptım aldım desede net olarak Terim etkisinde kada yapısında,kendi top oynadığı uefa yıllarında ki baskı yapan press yapan bir oyun kurayım istiyor lig icin kısmen tutuyor ama avrupada olmuyor çünkü biz o uefa döneminde deli gibi gözü kara oynamiyorduk avrupada yani hoca cok çabuk unutmuş o macllari hatta geride bekleyip anı top çalıp puan aldığımız kac tane maç var ,yani terimin oynattığı oyunu istiyor ama onu bile tam anlayamamis bana gore ve sorunda bundan kaynaklanıyor ama ben bunu ilk geldiği yılda anlamıştım avrupada başarı isteniyorsa okan hoca dogry adam degil ,bu saatten sonrada değişmez, ama amaç derbi galibiyetleri lig şampiyonluğu ise mevcut şartlarda ülkede ondan iyisi yok
FTnin takımının yarısı orta sahaydı, dönemin en iyi kanadı Hasan yedek kalıyordu bu yüzden

Onun oynattığı futbolla alakası yok bizim oynadığımızın.

Gençken akıllıydı büyüyünce sapıttı diyorlar ortada yoksun!!
boş laflar

100 kez avrupada başarısız dedim ztn hoca için daha ne demem lazım adamın ceddine mi söveyim

dün 35-40 dk bence baya iyi ve dengeli oynadık bireysel hata ya da değil takım tek golden sonra dağılıyorsa bunun sorumlusu da kendisidir, lemina icardi değişikliğiyle zaten komple sıçtı bıraktı

trrimin gelmesini kesinlikle istemiyorum

ama hocanin avrupa kariyeri ile okan burukun performansı yan yana gelemez

hatta daha ileri gidiyorum avrupa baz alindiginda fiyat/performans konusunda son 50 yılda okan buruktan daha kötü performans gösteren hoca olmayabilir

trrimin gelmesini kesinlikle istemiyorum

ama hocanin avrupa kariyeri ile okan burukun performansı yan yana gelemez

hatta daha ileri gidiyorum avrupa baz alindiginda fiyat/performans konusunda son 50 yılda okan buruktan daha kötü performans gösteren hoca olmayabilir
bu adam başakşehirde bile daha iyiydi ha avrupada

sportingi falan elemişti sanırım deplasmanda mönşengladbaha karşı galibiyet vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt