GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk alkmmar macinda da eksiktik,10 kişi kaldık ama yine aynı oyun vardı.
Hele 2.mac...

Gecen yıl kupadaki Fenerbahce macına kadar neredeyse sampiyon gitti demeye başlamıştık sonra takıma dışarda çalışmış Lemina dahil oldu ve takımın en iyi oyuncusuydu. Yine Eren Trabzon geldi super top oynadı.
Bu sezon Lemina bitik durumda, Eren de iki zor maçta dagıldı.
Sara geldiğinde 20 m az derken simdi Berkan muamelesi gorur hale geldi. Daha bunun gibi kac tane örnek yazılır.
Kimi alsan aldıktan 6 ay sonra kotuye gidiyor. Tüm oyuncular tembel değilse sorun çalıştıranda olmalı.
Bu sene beste beş ile başladık ligde evet ama 2 sinde rakip kırmızı gordu, son ikisinde de oynamadan kazandık.
Geçen sene forvetimiz Osimhen degilde Nesiri olsa sampiyon olamazdık,
Mertens bu takıma hic gelmemiş olsa, İcardi yerine Seferovic ilk sezon forvet olsa su an Besiktasın durumunda oldurduk.
Okan Buruk Türkiye için yeterlidir çünkü rakipleri ondan daha kötü ama bu Okan Buruk'u iyi hoca yapmıyor.
Cunku Edirne dışına her çıktığı sezon mutlaka bir kaç rezillik yaşatıyor.
Oshimenin sakatlıgı devam ediyorsa bu moralle iki lig macından en az birinde puan kaybı olur sonra Liverpool ile bir kabul daha yasanır ve yönetim Okanı kurban eder arkasında da kendisi gider.
Gercekten daha 3 gün once Eyüp maçında halı sahaya gelmiş 60 yaşında amca gibi takılan İcardiyi 60. dk da kurtarıcı diye ortasahadan adam cıkartıp almayı aklım almıyor.
2 sezon FM oynamış 10 yasında cocuk bu hatayı yapmaz.

Iyi hocalar dikkat edin iyi antrenör ekipleri olur ,bizim antrenör ekibine takviye yapilmali diye 3 yıldır söylüyoruz, fener altyapili bir ihtiyar yerine avrupa deneyimi olan yardımcılar analistler fizik hocaları olması cokmu zordu

Gecen yıl kupadaki Fenerbahce macına kadar neredeyse sampiyon gitti demeye başlamıştık sonra takıma dışarda çalışmış Lemina dahil oldu ve takımın en iyi oyuncusuydu. Yine Eren Trabzon geldi super top oynadı.
Bu sezon Lemina bitik durumda, Eren de iki zor maçta dagıldı.
Sara geldiğinde 20 m az derken simdi Berkan muamelesi gorur hale geldi. Daha bunun gibi kac tane örnek yazılır.
Kimi alsan aldıktan 6 ay sonra kotuye gidiyor. Tüm oyuncular tembel değilse sorun çalıştıranda olmalı.
Bu sene beste beş ile başladık ligde evet ama 2 sinde rakip kırmızı gordu, son ikisinde de oynamadan kazandık.
Geçen sene forvetimiz Osimhen degilde Nesiri olsa sampiyon olamazdık,
Mertens bu takıma hic gelmemiş olsa, İcardi yerine Seferovic ilk sezon forvet olsa su an Besiktasın durumunda oldurduk.
Okan Buruk Türkiye için yeterlidir çünkü rakipleri ondan daha kötü ama bu Okan Buruk'u iyi hoca yapmıyor.
Cunku Edirne dışına her çıktığı sezon mutlaka bir kaç rezillik yaşatıyor.
Oshimenin sakatlıgı devam ediyorsa bu moralle iki lig macından en az birinde puan kaybı olur sonra Liverpool ile bir kabul daha yasanır ve yönetim Okanı kurban eder arkasında da kendisi gider.
Gercekten daha 3 gün once Eyüp maçında halı sahaya gelmiş 60 yaşında amca gibi takılan İcardiyi 60. dk da kurtarıcı diye ortasahadan adam cıkartıp almayı aklım almıyor.
2 sezon FM oynamış 10 yasında cocuk bu hatayı yapmaz.
Hepsi dogru

Mevzu sane ve yunus da değil.Sane de forma girer yunus da topunu oynar

Takımın başında kimse yok

Geçen yıl avrupada en çok gol yiyen takımdık. Bu yılda öyle olacağa benziyor. Artık rakipler bizle oynarken 4 mü atarız 5 mi konusu yapıyor. Ben bunu yediremiyorum. Niye geçen yıldan birşey değişmedi, savunmaya sadece 1 transfer yaptık. O kadar bas bas bağırdık 1 sol stoper Akanji mesela alın dedik.okan hoca kadro yeterli dedi, şu durumun tüm suçu hocadadır artık mazereti kalmadı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Davinson solda oynamasa fark yemezdik ama yine yenilirdik bence

Adamlar tek paslarla hızlı bir şekilde sürekli dengesiz yakaladı bizim savunmayı,stoper transferiyle çözülebilecek bir sorun değil bu

En iyi kurtarislar arasina girer demistim. Nitekim girmis. Haftaninkina bile girebilir ikinci kurtaris

Uğurcan'dan önce Sanenin kaybettiği top çok daha dikkat çekici ki.Bu kadar rahatlık Allah kimseye vermesin.O kadar rahat top kaybetmeyi öğrendik ki kendileri vasıasıyla.Hiç hicap duymuyor zatialleri.

yaş aldıkca daha çok kafaya takıyorum
emekli ysşlarımda muhtemelen kulubu basarım
tahammülüm kalmadı bu niteliksiz adamlara!
Valla bende tersi oldu. 35ten sonra fazla takmamaya basladim. Belkide mactan cok beklentim olmamasiyla alakali da olabilir

Yani mactan önce beraberlik veriyoruz gelmeyin deseler kabul ederdim. Ha bu da takimdan dolayi degil hocanin birsey oynatmamasiyla alakali endiseydi. Yoksa bu takim her turlu frankfurtu yenecek gucte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt