- 2 Temmuz 2011
- 137.799
- 58.729
- 5.488
İlk alkmmar macinda da eksiktik,10 kişi kaldık ama yine aynı oyun vardı.
Hele 2.mac...
Hele 2.mac...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam başakşehirde bile daha iyiydi ha avrupada
sportingi falan elemişti sanırım deplasmanda mönşengladbaha karşı galibiyet vs
Hepsi dogruGecen yıl kupadaki Fenerbahce macına kadar neredeyse sampiyon gitti demeye başlamıştık sonra takıma dışarda çalışmış Lemina dahil oldu ve takımın en iyi oyuncusuydu. Yine Eren Trabzon geldi super top oynadı.
Bu sezon Lemina bitik durumda, Eren de iki zor maçta dagıldı.
Sara geldiğinde 20 m az derken simdi Berkan muamelesi gorur hale geldi. Daha bunun gibi kac tane örnek yazılır.
Kimi alsan aldıktan 6 ay sonra kotuye gidiyor. Tüm oyuncular tembel değilse sorun çalıştıranda olmalı.
Bu sene beste beş ile başladık ligde evet ama 2 sinde rakip kırmızı gordu, son ikisinde de oynamadan kazandık.
Geçen sene forvetimiz Osimhen degilde Nesiri olsa sampiyon olamazdık,
Mertens bu takıma hic gelmemiş olsa, İcardi yerine Seferovic ilk sezon forvet olsa su an Besiktasın durumunda oldurduk.
Okan Buruk Türkiye için yeterlidir çünkü rakipleri ondan daha kötü ama bu Okan Buruk'u iyi hoca yapmıyor.
Cunku Edirne dışına her çıktığı sezon mutlaka bir kaç rezillik yaşatıyor.
Oshimenin sakatlıgı devam ediyorsa bu moralle iki lig macından en az birinde puan kaybı olur sonra Liverpool ile bir kabul daha yasanır ve yönetim Okanı kurban eder arkasında da kendisi gider.
Gercekten daha 3 gün once Eyüp maçında halı sahaya gelmiş 60 yaşında amca gibi takılan İcardiyi 60. dk da kurtarıcı diye ortasahadan adam cıkartıp almayı aklım almıyor.
2 sezon FM oynamış 10 yasında cocuk bu hatayı yapmaz.
biliyorum bizde bu kadar sıçması enteresan onu demeye çalıştımbizdeki kariyerini kastetmiştim
Aynisi benim kafamdan gecti bugün komik ama tek care buYeni bir teknik adam modeline geçmeliyiz çifte teknik adamlıkla dünya tarihinde ilki başarmalıyız.
Ligde - Okan Buruk
Avrupada - Yabancı hoca
Davinson solda oynamasa fark yemezdik ama yine yenilirdik benceGeçen yıl avrupada en çok gol yiyen takımdık. Bu yılda öyle olacağa benziyor. Artık rakipler bizle oynarken 4 mü atarız 5 mi konusu yapıyor. Ben bunu yediremiyorum. Niye geçen yıldan birşey değişmedi, savunmaya sadece 1 transfer yaptık. O kadar bas bas bağırdık 1 sol stoper Akanji mesela alın dedik.okan hoca kadro yeterli dedi, şu durumun tüm suçu hocadadır artık mazereti kalmadı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi kurtarislar arasina girer demistim. Nitekim girmis. Haftaninkina bile girebilir ikinci kurtaris
Valla bende tersi oldu. 35ten sonra fazla takmamaya basladim. Belkide mactan cok beklentim olmamasiyla alakali da olabiliryaş aldıkca daha çok kafaya takıyorum
emekli ysşlarımda muhtemelen kulubu basarım
tahammülüm kalmadı bu niteliksiz adamlara!
Seçim günü esitleriz durumufenerli eziklere madara olduk,adamlar anında kendi durumlarını unuttular haklı olarak
Fener yenilgisi gibi içime oturdu.Twittere girmeye utanıyorum.