GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hicbirsey bilmiyorsa bizim kalenin etrafindaki her topa vurun gitsin desin.. Abi zaten cikamiyoruz geriden bir de mal gibi top kaptirip gol yiyoruz..
Barisa karambole sisirilen toplarin yarisi bizde kaldi ilk devre, yapamiyorsan niye zorluyorsun anlamadim gitti..
Okan buruk barisi osimhen yerine koydu sisirin öne topu baris halleder demistir, cünkü gecen sezondan beri taktigi bu vur öne Osimhen halleder.

Realitesi yok bu dediğinin

Ahçı yemeği yapamadıktan sonra kaliteli malzeme getirmenin çok önemi yok

Ama ahçı iyiyse sen kötü malzeme getirsen de yine yapar bişiler sorunu yanlış yerden düzeltmeye çalışmış oluyosun ayrıca yerli bi isim yok sd olabilecek,yabancı da topçu çakıp mangırları yürütüp gidecek bjk ve fbyi iyi incele
CV'si belli diye o yüzden belirttim. Gerekirse o SD'ye TD kadar maaş vereceksin ama mangırları yürütmeyecek birini bulacaksın. Şu ana kadar gerçek manada Türkiye'de uygulayabilen olmadı doğru ama başarırsan büyük bir adım atmış olacaksın o yüzden denenmeli diye düşünüyorum.

Kadro olarak söyluyorum iyi bi kadrolari yok istedikleri kadar kompakt olsunlar 7 olmaz 5 olur arada büyük kadro farkı var samsunla.
Sanmiyorum okadar fark olacagini illa yenilirler hatta berabere bile kalabilirler ama o farkla yenilmezler. Bakma bizim mentalistlere.

schalke ve united hariç deplasmanda yendiğimiz dişli bir takım yok diye hatırlıyorum şampiyonlar liginde. avrupa fatihi lafının altı 25 senedir boş. artık yapısal bir sorun mu farklı mental, psikolojik bir yönü var mı bu başarısızlığın bilmiyorum ama yüzleşmek gerekiyor. tek avuntumuz 0 çekmemek ve 8 yememek.

Ligi önemseyip yerele kendimizi hapsettik bu kadar basit.

Toksik Medya
Toksik Rakip

Her sene kurtuluş savaşı modunda şampiyonluk yarışları.

Edirne ötesi prim yapmıyor rekabette.

CV'si belli diye o yüzden belirttim. Gerekirse o SD'ye TD kadar maaş vereceksin ama mangırları yürütmeyecek birini bulacaksın. Şu ana kadar gerçek manada Türkiye'de uygulayabilen olmadı doğru ama başarırsan büyük bir adım atmış olacaksın o yüzden denenmeli diye düşünüyorum.
Senin dediğin hırsıza milyar dolarlık banka teslim edip çalmasın diye de 2 milyon dolar maaş vermek :)

Olmaz

Td lik de bir noktaya kadar samsun o kadrosuyla fark yer frankfurttan ikiside biraz olmali.
Ya naci qarabağ da ne kadrosu allasen ya sayısız örnek var

Hayır istisna da değil karabağ geçen sene de son 16da xabili prime leverkuseni eliyodu az daha 2-0 dı maç depte öndeydiler 2-2 nin rövanşında 20dk kala 10 kişi kaldılar 90+da 3.golü yediler de elendiler

Herkes bir şablonla oynuyor,isimler oynamıyor biraz maç izle

Senin dediğin hırsıza milyar dolarlık banka teslim edip çalmasın diye de 2 milyon dolar maaş vermek :)

Olmaz
Benim bulduğum yol haritası bu. Bu sistemi gerçek manada oturtursak ancak istediğimiz takıma dönüşürüz diye düşünüyorum. Olup olmayacağını deneyerek öğrenebiliriz. Daha iyi bir yol haritası aklında varsa sen paylaş.

Avrupa icin evet ama trde rakibine ne zaman bukadar üstünlük kurdun. Gittin sampiyon oldun üstelik sahalarinda yenip kupayi kaldirdin. Derbilerde 4 sene üst üste sampiyon oldugumuzda bile rakibe bukadar üstünlük kuramiyorduk.

Saha disi yaplanlarida unutmamak lazim, ona ragmen bukadar üstünsün. Trde bende sampiyon olurum diyenlere, biraz bi sal bakalim sampiyon oluyonmu.
Keramet okanda değil be farukum

Bazi arkadaslardaki ön yargiyi anlamiyorum , yabanci hoca ile sampiyon olamayiz korkusu. Neden olamasin? Su kadro ile orta sinif bir hoca bile sampiyonluga oynatir, cünkü suanki elemanda bu seviyede.

Sen getir bakalim basariya ac hirsli hedefleri olan genc bir yabanci hoca neler oluyor, tabi sen gidip ici gecmis sirf para icin gelen yabanciyi getirirsen oda seni sampiyon yapamaz cünkü tek derdi para.

Benim istedim hirsli hocayi da bizim kadro istemez, cünkü bay izin okan burukun yöntemleri onlar icin bulumaz hint kumasi.

Evet almaları gereken maçları alıyolar bizim problemimiz orda
Aynen öyle zaten Liverpool ve City'den toplam 10-11 yesek kimse sesini çıkarmazdı, sonuçta bu takımlar birbirine de 5 atabilir potansiyelde. Frankfurta bu şekilde maç vermek çok acılı ve bunu sürekli yapıyoruz. RCS, Kiev, Molde... Az'den. Yenik duruma düşünce çoğu zaman reaksiyon gösteremiyoruz en son ManU ve Kopenhag'da gösterdik. Geneli bir anda farka gidiyor.

Son düzenleme:
Ben kucumsuyom farukum bunligde önde baş bu kadroyla isim kolay. Dünyanın en iyi forvetleriyle oynuyorsun. Fatih Terim bunun kadar iyi kadrolar gormedi cok
Iyide oraya kim getirdi takimi 13 olduktan sonra guneyim. Neyse yav maca bakiyom simdi.

1690805177315-webp.212982

Benim bulduğum yol haritası bu. Bu sistemi gerçek manada oturtursak ancak istediğimiz takıma dönüşürüz diye düşünüyorum. Olup olmayacağını deneyerek öğrenebiliriz. Daha iyi bir yol haritası aklında varsa sen paylaş.

Fb yabancı td getirdi ve 4 puan öndeyiz

Bjk sergenle iyi hamle yaptı ama hem öndeyiz hem kadroları çok kötü yarışı sonuna kadar götüremezler

Dolayısıyla yabancı getirirsek ligi kaybederiz durumu yok aksine ligi zaten götürürüz ayrıca avrupayı da belki kurtarırız ihtimali var

Td olarak yabancı denemenin tam zamanı

Sd olayı boş iş,ama kulübün bir futbol aklı olması gerektiğine katılıyorum ancak o akılda birini de malesef göremiyorum o yüzden çok kişiden oluşan pro bi ekip oluşturup ortak beyin fırtınasıyla yönetilecek bi yapı kurulabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt