- 2 Temmuz 2011
- 137.830
- 58.749
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi bir kişiy aklamak için demiyorum ama 2002 senesinden beri
2012-2014 arası hariç Avrupa’da tokat manyağı olmadığımız yıl yok CL seviyesinde.
2003-2004 2. Torba’dan girdik -3. Olduk
2005-2006 Tromsö faciası
2006-2007 grup sonunculuğu
2014-2015 grup sonunculuğu (1 puan)
2015-2016 3. Olduk (Kazak takımını yenemedik)
2017-2018 Ostersunds faciası
2018-2019 Tarihin en kolay grubunda 3.lük
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk
Son iç daha galibiyeti 7 yıl önce-
L.Moscow (2018-2019)
United maçı hariç son deplasman galibiyeti
(2012-2013 Schalke)
5 puan üstü aldığımız son CL (2013-2014)
Öncesi 2003-2004 (7-8 puan)
Başarısız değil çok başarısız bir tablo
Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan
Hepsi başarısız oldu. Mancini bile o kadro ile bana göre başarısız Chelsea bizden iyi değildi o dönem.
O yüzden sanki öncesinde Avrupa fatihiydik de şimdi değiliz değil problem.
Bir sene de Terim de 6 yedi sonra gitti 5 yedi
Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4
Gerets top oynatmadı zaten Bordeaux falan geçti o dönem
3 sezon hariç başarısız takım
Berkanın falan şu takımda sırf kalabalık görünüp 2 dakika oynatılması büyük skandaldır bu arada diyim. Bu adama 30 dakika şans vermeyeceksen tutmayacaktın. u19 oyuncununun alması gerken süreyi 27 yaşındaki berkanla harcamak hem oyuncuya hem taraftar hakarettir.
Birde yusuf denen Casper var.
500 bin euro verip kovamadılar 10 kişilik yabancı takım mı olur derler diye.
Kahroluyrum acil skip yapmak lazım. Büyük ihtimal yine 2-3 aylık futbol orucuna girerim gibi duruyor.
Ardanin hepsinden fazla potensiyeli var bakalim sira gelecekmi. Bizde oyuncu 20 yasini bulmadan 11 girme yasagi var heralde.Berkanın falan şu takımda sırf kalabalık görünüp 2 dakika oynatılması büyük skandaldır bu arada diyim. Bu adama 30 dakika şans vermeyeceksen tutmayacaktın. u19 oyuncununun alması gerken süreyi 27 yaşındaki berkanla harcamak hem oyuncuya hem taraftar hakarettir.
Birde yusuf denen Casper var.
500 bin euro verip kovamadılar 10 kişilik yabancı takım mı olur derler diye.
Kahroluyrum acil skip yapmak lazım. Büyük ihtimal yine 2-3 aylık futbol orucuna girerim gibi duruyor.
Bence de öyle.Nasil ki fener senelerdir hoca degismesine ragmen her sezon son dakika golüyle evinde bir anadolu takimi ile berabere kaliyor
Bizde de avrupa da durum ayni
Bize avrupa da hüsran yapisti kurtulamiyoruz
Fenere de ligde travmalar yapisti
Her gecen gün alistigimiz icin bu duruma özgüven olarak da yerin dibindeyiz bu mental bir toparlanmaya ihtiyacimiz var
Camia ya resetleme degilde kan degisimi gerektigini dusunuyorum.Mourinho nun ismi fb ye buyuk geldigi gibi Galatasaray in suanki kadrosu da Okan hocaya buyuk geldigini dusunuyorum.Bu degerlendirmeyi de yaparken son maca gore yapmiyorum 2 kez Kaan Ayhan yuzunden Avrupadan elendik.Yunusun ilk golde yaptigi hatayla gecen sene Barisin Az Alkmar macindaki penaltisi benzer hatalar yani ayni hatalar defalarca yapiliyor hoca bu detaylari gormuyor.150 milyon euroluk transferin yapildigi kadro bu hatalari kaldirmaz.Normalde yerli hoca tarafindayim lig icin ama Avrupa icin Italyan bir hoca gelmesi gerektigini dusunuyorum.Mancini en dogru isim oldugunu dusunuyorum.Camiaya resetleme gerekiyor. Yönetimi, tdsi, topçusu reset vakti gelmiş.
Kulüp futbolcu çiftliği olmuş. Futbolda aile ortamı kavramı çalışmamak ama milyon Eurolar almak değildir.
Galatasaray teknik direktörü, teknik ekibi tamamen yetersiz isimler. Futbolcuların dediği oluyor kulüpte. Topçularla arkadaş olayım, iyi geçineyim ayağına milyonlarca Euro'luk kulübü Akhisar Belediyespor gibi yöneten biri var kulüpte.
Gerekirse Kemerburgaz tesislerindeki ekipten tutun komple değiştirin. Papaz futbolcu diye tabir edilen ve artık kendini kulübün sahibi zanneden kim varsa gönderin.
Ben Osimhen gibi, Torreira gibi mücadeleci topunu oynayan isimler istiyorum.
Frankfurtta kalenin dibinden topu Münih'e kadar atan ama kendin Robben sanan tipleri de, Fatih Karagümrük maçında boş kaleye gol atan ama 2 senedir kilo fazlası olan sosyal medya fenomenlerini de istemiyorum. Yeteneksiz olup ama onlar da gerekiyor takıma yea denen Malatyaspor seviyesi adamları da istemiyorum.
Takıma reset atılmalı ayrıca pek çok kişi postalanmalı en başta da teknik ekip, altyapı ekibi vs.
Erden Timur ile Arda mükemmel anlaşır kafa olarak sanki Halimim.Erden timur veya onun gibi vizyoner ve cebini degil kulübün geleceğini düşünen başkan gelene kadar avrupada basari gelmeyecek,kendinizi hazırlayın bence buna ,okan hoca 4 sene üst üste şampiyon yapsın sonrasına bakariz
Bu simitçi neredeBöyle söverek bir şeylerin düzelmesini beklemek hayalperestlik olur
Daha fazla sövmeliyiz