Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.319
- 13.633
- 1.998
Benim hayaller bu şuandaErden Timur ile Arda mükemmel anlaşır kafa olarak sanki Halimim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim hayaller bu şuandaErden Timur ile Arda mükemmel anlaşır kafa olarak sanki Halimim.
Çok korkutucu
Taraftar nerde bu transferler diye inim inim inlerkenErden Timuru yollatıp kankisi abdullahıyı başına getirdi yerini sağlamlaştırdı!
bundan kimse hesapda sormuyor!
Yok artık
Kırdınşu fbliyi kovun şuradan!
zaten millet gergin!
kadköyde 3er 3er bir yerinize yapıyı monte ediyoruz ya!
olay yapı değil kaliteli kadro
tr liginde kaliteli kadro şampiyon olur her daim
tdye gerek bile yok!
Bu simitçi nerede
Arda nin önünde daha cok yol var ,kendini ispat etmesi gerek ,okan hoca nasil ki kazıya kazıya geldi,butun anadolu şehirlerinde feneri hoplararak geldi ,arda birseyler kanitlamali, agresifligi azalmali ve acilen dil öğrenmeli 5 sene ispanyada kalmis adam hala tercüman kullanıyorErden Timur ile Arda mükemmel anlaşır kafa olarak sanki Halimim.
Maç başına ortalama 3 gol yiyen hiçbir takımda avrupada oynayamaz. Benim avrupa ümidim kalmadıDogru oyunla bizim suanki kadro bu takimi yener.Dunku sonuctan sonra soyledigim biraz komik gibi gelse de mac 1-0 ken buyuk takim gibi oynayan bizdik Barisin kacirdigi gol olmus olsa daha farkli seyler konusuyor olabilirdik.Ancak kolay gol yiyoruz Dunyanin her takimina gol atacagimiza inaniyorum ama her takimindan da yiyebiliriz.
O kadar gelişmedik mi sence deYok artık
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be neler okuyoruz.
Championshipin boktan bir lig oldugunu ne zaman anlayacak acaba.Kırdın
Ligde berbat hakemler var genelde lehimize ufak düdükler de çalındığı görülebilir ancak daha büyük bir algı yapısı var. Maçların %60ını hakemle alan bir fener için "tüm kararlar doğru" algısı yapan bir yapı var asılO kadar gelişmedik mi sence de
Ben oyle umitsiz degilim hocaya guvenmiyorum.Her Avrupa maci bir sacmalik yasiyoruz.Takima dokunus yapacak bir hoca lazimMaç başına ortalama 3 gol yiyen hiçbir takımda avrupada oynayamaz. Benim avrupa ümidim kalmadı
Çok korkutucu
37ci dakikada devre arasi mesajim aynen ṣöyleydi:1 - 0'a kadar devre arası mesajım hazırdı
" rakibe iyi basıyoruz "
Sonra o gevşek pas hatası vs vs
Naptin naci? Forumun 80%inin tezini boṣa dusurdunAzerbaycan ligide ne iyi yav arkadaş Epl ile yarişir vallaAdamlar xabi alonsu yonetiminde leverkuseni o sampiyon olduklari donemde maglubiyetleri bile yokken. 2-2 getirmisler 90+7 demi ne yiyerek kaybetmislerdi son dk. Bu senede 2-0 dan 3-2 benficayi yendiler. EPL nin rakibi AZL liginin etkisi büyük tabi
![]()