GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogru oyunla bizim suanki kadro bu takimi yener.Dunku sonuctan sonra soyledigim biraz komik gibi gelse de mac 1-0 ken buyuk takim gibi oynayan bizdik Barisin kacirdigi gol olmus olsa daha farkli seyler konusuyor olabilirdik.Ancak kolay gol yiyoruz Dunyanin her takimina gol atacagimiza inaniyorum ama her takimindan da yiyebiliriz.

Erden Timuru yollatıp kankisi abdullahıyı başına getirdi yerini sağlamlaştırdı!

bundan kimse hesapda sormuyor!
Taraftar nerde bu transferler diye inim inim inlerken

Sakin olun,ön eleme oynamıyoruz,ilk maç 18 eylülde,baskı yapmayın,zamanımız var diyen

Ve dün maçtan sonra ise hazır değildik,ilkayla singo da aramıza geç katıldı diyip

Kendini taca çıkaran,taraftarı da aptal yerine koyan,sektördeki takma adı ise avrupa fatihi olan isim kimdir

Erden Timur ile Arda mükemmel anlaşır kafa olarak sanki Halimim.
Arda nin önünde daha cok yol var ,kendini ispat etmesi gerek ,okan hoca nasil ki kazıya kazıya geldi,butun anadolu şehirlerinde feneri hoplararak geldi ,arda birseyler kanitlamali, agresifligi azalmali ve acilen dil öğrenmeli 5 sene ispanyada kalmis adam hala tercüman kullanıyor
Ama erden başkan olduğu gun yabancı hoca dusunmezse ilk gideceği arda olabilir ,erdendeki ekonomi ve futbol vizyonu gelirse avrupada çeyrek final filan görürüz o gune kadar boşuna üzülmesin kimse ben 96 yılında sami yende maçlara giderken bu hoca biseyler yapacak bu hırsıyla diyordu herkes

Dogru oyunla bizim suanki kadro bu takimi yener.Dunku sonuctan sonra soyledigim biraz komik gibi gelse de mac 1-0 ken buyuk takim gibi oynayan bizdik Barisin kacirdigi gol olmus olsa daha farkli seyler konusuyor olabilirdik.Ancak kolay gol yiyoruz Dunyanin her takimina gol atacagimiza inaniyorum ama her takimindan da yiyebiliriz.
Maç başına ortalama 3 gol yiyen hiçbir takımda avrupada oynayamaz. Benim avrupa ümidim kalmadı

Stoilov bile Göztepe'de bir oyun, bir sistem geliştirdi ve onu oynatıyor. Okan Hocam ne oynatıyor ? 4. yıl yahu bu soruya hala daha net bir cevap verememek..

trollüğün günü değil
insanlar gergin
dünden beri sinir krizleri geçiriyoruz burada
özellikle bunları önceden söyleyen ben gibiler daha çok çıldırıyoruz!

yapıyı mapıyı kapıyı sapını vucutlarının her bir deliğine soktuk şikeci itlerin

adam gibi okanı eleştir geç
gsyi katma bu işlere

gsye laf atana sen olsan dahi çakarım

buruk denen yetersiz! adama ne diyorsan de gsyi katma zaten sinirliyiz!

O kadar gelişmedik mi sence de
Ligde berbat hakemler var genelde lehimize ufak düdükler de çalındığı görülebilir ancak daha büyük bir algı yapısı var. Maçların %60ını hakemle alan bir fener için "tüm kararlar doğru" algısı yapan bir yapı var asıl

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 - 0'a kadar devre arası mesajım hazırdı
" rakibe iyi basıyoruz "
Sonra o gevşek pas hatası vs vs
37ci dakikada devre arasi mesajim aynen ṣöyleydi:

Takimi begendim, gecen seneler gibi posyon vermiyoruz gecis yemiyoruz. Hatta bunu gecen seneler rezil oldugumuz takimlardan daha iyi olan frankfurta karsi vermiyoruz du ki takim 1 gol yedi helva gibi dagildi. Benim mesaj da yok oldu

2-1 den sonra lan bari bari beraberlik alalim yazacaktim takim sagolsun hemen 3cu golu yedi

Azerbaycan ligide ne iyi yav arkadaş Epl ile yarişir valla :asd: Adamlar xabi alonsu yonetiminde leverkuseni o sampiyon olduklari donemde maglubiyetleri bile yokken. 2-2 getirmisler 90+7 demi ne yiyerek kaybetmislerdi son dk. Bu senede 2-0 dan 3-2 benficayi yendiler. EPL nin rakibi AZL liginin etkisi büyük tabi :asd:
Naptin naci? Forumun 80%inin tezini boṣa dusurdun🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt