Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.985
- 10.483
- 2.223
Başarıda herkes ekrana çıkıyor ama işlerkötü gidince kimse yok.
Ulan bu liderlik değil dalkavukluk.
Ulan bu liderlik değil dalkavukluk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vitinha gibi mi...
Beğenemedin mi dostum noldu
Adam profilden bahsediyor dostum. Göztepe gidip 100kya buluyor bişeyler biz de gidip bulalımOrnek garip evet
Adam profilden bahsediyor dostum. Göztepe gidip 100kya buluyor bişeyler biz de gidip bulalım
İnsta scoutluyor dostumBana niye bagiriyon
utkucan ne ise yariyor senelerdir
Fizikli olmayan aşirı teknik 6 yi okan cerezlik yapar laAdam profilden bahsediyor dostum. Göztepe gidip 100kya buluyor bişeyler biz de gidip bulalım

Okan ona top oynatamaz zaten dostum, iyi bi td gelirse elimizde çeşit olurduFizikli olmayan aşirı teknik 6 yi okan cerezlik yapar la![]()
Silas andersen şu anda istek değil ihtiyaç resmenŞu orta sahayı kurmalıyız
Vitinha-Silas-Gunduzi
Silas andersen şu anda istek değil ihtiyaç resmen
Lemina leş gibi koşamıyor, o çocuk baya baya tutardı
Silas transferi kısık ateste pisiyorSilas andersen şu anda istek değil ihtiyaç resmen
Lemina leş gibi koşamıyor, o çocuk baya baya tutardı
Okan hocam: yildizlar cikip mac alsin, herseyi de ben yapamam ki (gulerek)Stoilov bile Göztepe'de bir oyun, bir sistem geliştirdi ve onu oynatıyor. Okan Hocam ne oynatıyor ? 4. yıl yahu bu soruya hala daha net bir cevap verememek..
Ben 3. golü görmedim bile.37ci dakikada devre arasi mesajim aynen ṣöyleydi:
Takimi begendim, gecen seneler gibi posyon vermiyoruz gecis yemiyoruz. Hatta bunu gecen seneler rezil oldugumuz takimlardan daha iyi olan frankfurta karsi vermiyoruz du ki takim 1 gol yedi helva gibi dagildi. Benim mesaj da yok oldu
2-1 den sonra lan bari bari beraberlik alalim yazacaktim takim sagolsun hemen 3cu golu yedi
Oyuncu degistirip daha da siviyor. Birak pozitif etki etmesini3 senedir Avrupa maçları oynuyoruz; hocanın oyuncu değişikliği yapıp oyuna pozitif etki yaptıgı 1 tane mac yok. Hoca kesinlikle oyunu okuyamıyor.
3 senedir oyun disiplininde hiç bir gelişme yok.
Hocanin oyuncularla ilişkisi iyi, oyuncular hocayı seviyor ama hocaya saygı duyuyorlar mi yada hocaligina güveniyorlar mi belli degil.
Hocanin mutlaka kendini geliştirmesi lazım ve bunun icin kendine yapılan eleştirileri dinlemesi lazım ama hoca hiç oralı degil, kendini yeterli goruyor.