GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarıda herkes ekrana çıkıyor ama işlerkötü gidince kimse yok.

Ulan bu liderlik değil dalkavukluk.

3 senedir Avrupa maçları oynuyoruz; hocanın oyuncu değişikliği yapıp oyuna pozitif etki yaptıgı 1 tane mac yok. Hoca kesinlikle oyunu okuyamıyor.
3 senedir oyun disiplininde hiç bir gelişme yok.
Hocanin oyuncularla ilişkisi iyi, oyuncular hocayı seviyor ama hocaya saygı duyuyorlar mi yada hocaligina güveniyorlar mi belli degil.
Hocanin mutlaka kendini geliştirmesi lazım ve bunun icin kendine yapılan eleştirileri dinlemesi lazım ama hoca hiç oralı degil, kendini yeterli goruyor.

Yakin zamanda ilkaydan birseyler bekliyorum once ,idmanda yapar bunu hocaya veya oyunculara ama anlamayan olursa canlı yayında kafasına vura vura söyler eminim ,o açıdan umutluyum ilkay kıvılcımı verecek oyuncu bence ,su an gozlemliyordur aptalliklari

Molde 3-2
Molde 2-1
Kopenhag 2-2
United 3-2
Münih 1-3
Münih 1-2
United 3-3
Kopenhag 0-1
S.prag 3-2
S.prag 4-1
Y.Boys 3-2
Y.boys 0-1
Paok 3-1
Rigas 2-2
Elfsborg 4-3
Tottenham 3-2
Malmö 2-2
Alkmaar 1-1
Kiev 3-3
Ajax 1-2
Alkmaar 1-4
Alkmaar 2-2
Frankfurt 1-5

Avrupa'da son 23 maçtır gol yiyoruz..Bu rekor olabilir mesela bjk nin bile geçen sezon şansa bala olsa gol yemediği bir lyon maçı vardı...Rezalet

Bu 23 maçta 49 gol yemişiz 2 golü aşkın bir ortalama var..

Bu 23 maçta 2 bayern,tottenham hadi 2 tane de isim olarak united de toplam 5 tane üst düzey takımla oynanan maç var..Geri kalan 18 maçın en büyüğü frankurt ve ajax deplasmanlari..Bu 18 maçın bir tanesinde bile kaleyi kapatamamisiz..Bu takımlarla oynadığımız 18 maçta 37 gol yemişiz.. Riga,paok,malmo,elfsborg,molde,y.boys gibi takımlarla oynadığımız maçlarda bile çoğu kez en az 2 gol yiyoruz.. Akıl alır gibi değil..

Son 5 avrupa maçında da 16 gol yedik..Alkmaar,kiev,frankfurt falan oynadığımız takımlar 3 gol ortalaması var iyice tozuttuk yani gol yeme işinde..

Pafos ilk s.ligi maçında 25.dakikada 10 kişi kalmış gol yemeden tamamlamış adamlar maçı..Biz 80 de 10 kişi kalsak en az 2 tane yeriz hepimiz biliyoruz..

Okan Hoca maalesef Avrupa'da feci batırdı.. İçerideki liverpool maçında fark yemeyelim hesabı yapıyoruz şimdiden.. Normalde o maça kadar heyecandan zaman geçmemeliydi.. Çok yazik

37ci dakikada devre arasi mesajim aynen ṣöyleydi:

Takimi begendim, gecen seneler gibi posyon vermiyoruz gecis yemiyoruz. Hatta bunu gecen seneler rezil oldugumuz takimlardan daha iyi olan frankfurta karsi vermiyoruz du ki takim 1 gol yedi helva gibi dagildi. Benim mesaj da yok oldu

2-1 den sonra lan bari bari beraberlik alalim yazacaktim takim sagolsun hemen 3cu golu yedi
Ben 3. golü görmedim bile.
Hakem golden sonra bitirir diye düşündüm

3 senedir Avrupa maçları oynuyoruz; hocanın oyuncu değişikliği yapıp oyuna pozitif etki yaptıgı 1 tane mac yok. Hoca kesinlikle oyunu okuyamıyor.
3 senedir oyun disiplininde hiç bir gelişme yok.
Hocanin oyuncularla ilişkisi iyi, oyuncular hocayı seviyor ama hocaya saygı duyuyorlar mi yada hocaligina güveniyorlar mi belli degil.
Hocanin mutlaka kendini geliştirmesi lazım ve bunun icin kendine yapılan eleştirileri dinlemesi lazım ama hoca hiç oralı degil, kendini yeterli goruyor.
Oyuncu degistirip daha da siviyor. Birak pozitif etki etmesini

Rakip atletico Madrid

Hoca :fatih terim

Sane sağ çizgiden içeri çeviriyor ve icardi topukla atıyor

Ve Galatasaray ilk 24e adım adım

🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt