GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankfurt da en yüksek maaş alan adam 1,5 civarı alıyormuş. İşin daha da acısı, Ahmed Kutucu Frankfurt daki neredeyse herkesten yüksek maaş alıyor.
Daha bizde 10 alan Icardi leri, Sane'leri saymıyorum bile. En düşük maaş alan adamımız, sana 5 atan takımdaki 40 milyon bonservisli oyuncudan daha fazla nasıl kazanabilir aklım almıyor

Şahsen sıkıldım artık ben ona buna 10'lar, 7 ler 8 ler dağıtmaktan. 1 milyonun üstüne maaş teklifi alamayan adamlar, bize gelirken pazarlığı 4-5 lerden başlatıyor.
Bu şekilde Arap takımı gibi görünmek çok rahatsız ediyor. Arada Osimhen gibi bir fırsat çıkarsa kimse verilmesin demiyor ama herkese 4-5 milyon maaş verilen bir ortam hiç sağlıklı değil.
Ve daha da kötüsü, bu maliyetlerin başarı olarak bir karşılığı da yok Avrupa'da.

10 milyon alırım, biraz oynayıp emekliliğimi kapatırım diyen oyuncular yerine, Boey gibi başarıya aç ve az maaşlı oyuncularla yapılanan bir takım bize lazım.
O tarz oyuncular hem paraya hem de başarıya aç olacakları için, kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapacaklardır ve bu da takıma yansıyacaktır. O tür oyunculardan elde edebileceğin satış gelirlerinden bahsetmiyorum bile.

Eğer gerçekten Avrupa ya odaklanacaksak yavaş yavaş bu yapıya dönüşmemiz gerekiyor. Sonuçta bu şekilde hem kendi liginde hem de Avrupa da çok başarılı olmuş birçok takım var(Porto,Benfica,Ajax vs..) Ama ben ligi alsam yeter, o sayede koltuğumu da korurum demeye devam edersek değişen çok birşey olmayacaktır. Bu şekilde ancak günü kurtarırız ve bizim teknik ekip ve yönetimin de önceliği o gibi görünüyor maalesef.
Göztepenin rövaşata golü atan oyuncusu 250 bin euro transfer olmuş ne biz ne yönetim anlamıyor hala yıldız yıldız yıldız lig dandik yıldız isimler avrupanın 3-4 katı paraya geliyor e verimde çok alamıyorsun kapris ıvır zıvır rüzgarı arkamıza aldık para saçıyoruz 1 yıl daha avrupadan beklenen başarı Gelmesin gelirler tıkanacak mağazacılık bitme noktasına gelecek sonra ne yapacağız bu kadaar. Maaş yükünü almışsın osimheni stoper davison ortasaha torrerira doldur etrafını aç insanlarla tuttumu sat yenile taze kan tutunca aha barış yunus gibi sivriliyorlar

Bana göre kardo yapılanması fiziksel oyucularla olur arada 1-2 tane de fizik dışında aklıyla oynayan adam sıkıştırabilirsin.

Ancak bu değildir ki ileri 4lü yürüsün baksın. Yürüyecekse eğer içinden messi çıkacak kardeşim. Çıkmıyorsa ben bir taneyim diye gezemez.

Gel gelelim yapılanmaya. Kadroda aslar istediğin maaşı ver ama fizik adamı olsun ben bunu sorun etmiyorum. Geçmişten gelen sözleşmeler bazı sakatlıklar ona da okeyim yedek konusunda.
Ama şurayı kesinleştirelim.

Davinson çıkarsa singo yedekteyse onu koyabilirsin dimi okeyiz yada tam tersi.
Singo sol bekse eğer sallai girecek diyelim yine davinsonu çıkarabilir yada singoyu çıkarabilirsin yani birbirini nötürlüyor.
Sol bek eren ve jakobs dönüşümü okey(bence değil de hadi okey diyelim şu kadroya göre)

Orta saha lemina çıkıyor kaan giriyor, torreira çıkıyor (girmiyor da ) berkan giriyor. Sara-ilkay burada tek eh işte diyebilirsin bence yine skandal bir planlama burası ama kabul ediyorum.

Barış kanat oynamıyor forvet oynuyor ve ikili forvet gibi oynuyoruz.
Diğeri osimhen bu ikisi çıktığında icardi giriyorsa ve 2. bir adam yoksa.

Kanat oyuncun bildiğin yoksa senin. Yok lan kanat yok değerledirme yapamıyorum. Yunus ve sane oynuyor ikisi de bir bakıyorsun sahanın ortasında ayaklarında top geveliyorlar. Kenardan giren herhangi bir kanar özelliği olan oyuncu da yok.

Abi fiziksel olarak niye düşüyoruz. 60-70'den sonra olmuyor gibi bahanelerin cevabı gerizekalılık olarak vermek gerekiyor.

Çıkan adamın yerine benzer özellikli 400bin-600bin-1 milyon maaş alan yedeği koyduğunda işte o zaman olmuş deriz.

Şu dakika 12 milyonluk sane yunusla yedeklenebilir duruyor ofans bölgesinde 2. bir aram yok. Yedekten girip oyun değiştirebilecek efektif bir oyuncu yok. Farklı taktik oynarız dersen çok oynarız normalini oynayamıyoruz neyin farklısı.

2 fark öndeyken kasımpaşa, kiev, rigas geldi seni bir hoş eledi yusuf yusuf izledin. Niye yedek yok diye. Standartlaşmış bir değişiklik kurgusu yoktu çünkü.

Hala yok. İlk 11'i Ferrari görünüp yedekleri pert olmuş doğan var elimizde. Yazık cidden yazık.
Ya bunları doğru bir rotasyona sokup doğru dakikalarla verim alacaksın yada her maç her değişikliklerde sonra bunlar olur. 2 ay sonra da kaan her maç oynar sonra bir ceza sakatlık city karşısına bek kaanla çıkıp 3. karbon kopya görürüz. Ben yine göreceğimizi de düşünüyorum bu arada. Nasıl os çıkarıp forvet alma sevdasından 5 geleceğini hissediyorsak bunu da hissediyorum.

Davinson cezalı olur, kanat yok zaten direnç lazım diye sallai kanat oynar kaan bek oynayabiliyor zaten jokerimiz var.
Geliyor gelmekte olan. Üzgünüm.

Bana göre kardo yapılanması fiziksel oyucularla olur arada 1-2 tane de fizik dışında aklıyla oynayan adam sıkıştırabilirsin.

Ancak bu değildir ki ileri 4lü yürüsün baksın. Yürüyecekse eğer içinden messi çıkacak kardeşim. Çıkmıyorsa ben bir taneyim diye gezemez.

Gel gelelim yapılanmaya. Kadroda aslar istediğin maaşı ver ama fizik adamı olsun ben bunu sorun etmiyorum. Geçmişten gelen sözleşmeler bazı sakatlıklar ona da okeyim yedek konusunda.
Ama şurayı kesinleştirelim.

Davinson çıkarsa singo yedekteyse onu koyabilirsin dimi okeyiz yada tam tersi.
Singo sol bekse eğer sallai girecek diyelim yine davinsonu çıkarabilir yada singoyu çıkarabilirsin yani birbirini nötürlüyor.
Sol bek eren ve jakobs dönüşümü okey(bence değil de hadi okey diyelim şu kadroya göre)

Orta saha lemina çıkıyor kaan giriyor, torreira çıkıyor (girmiyor da ) berkan giriyor. Sara-ilkay burada tek eh işte diyebilirsin bence yine skandal bir planlama burası ama kabul ediyorum.

Barış kanat oynamıyor forvet oynuyor ve ikili forvet gibi oynuyoruz.
Diğeri osimhen bu ikisi çıktığında icardi giriyorsa ve 2. bir adam yoksa.

Kanat oyuncun bildiğin yoksa senin. Yok lan kanat yok değerledirme yapamıyorum. Yunus ve sane oynuyor ikisi de bir bakıyorsun sahanın ortasında ayaklarında top geveliyorlar. Kenardan giren herhangi bir kanar özelliği olan oyuncu da yok.

Abi fiziksel olarak niye düşüyoruz. 60-70'den sonra olmuyor gibi bahanelerin cevabı gerizekalılık olarak vermek gerekiyor.

Çıkan adamın yerine benzer özellikli 400bin-600bin-1 milyon maaş alan yedeği koyduğunda işte o zaman olmuş deriz.

Şu dakika 12 milyonluk sane yunusla yedeklenebilir duruyor ofans bölgesinde 2. bir aram yok. Yedekten girip oyun değiştirebilecek efektif bir oyuncu yok. Farklı taktik oynarız dersen çok oynarız normalini oynayamıyoruz neyin farklısı.

2 fark öndeyken kasımpaşa, kiev, rigas geldi seni bir hoş eledi yusuf yusuf izledin. Niye yedek yok diye. Standartlaşmış bir değişiklik kurgusu yoktu çünkü.

Hala yok. İlk 11'i Ferrari görünüp yedekleri pert olmuş doğan var elimizde. Yazık cidden yazık.
Ya bunları doğru bir rotasyona sokup doğru dakikalarla verim alacaksın yada her maç her değişikliklerde sonra bunlar olur. 2 ay sonra da kaan her maç oynar sonra bir ceza sakatlık city karşısına bek kaanla çıkıp 3. karbon kopya görürüz. Ben yine göreceğimizi de düşünüyorum bu arada. Nasıl os çıkarıp forvet alma sevdasından 5 geleceğini hissediyorsak bunu da hissediyorum.

Davinson cezalı olur, kanat yok zaten direnç lazım diye sallai kanat oynar kaan bek oynayabiliyor zaten jokerimiz var.
Geliyor gelmekte olan. Üzgünüm.
Okan hocam böyle gereksiz detayla kafasını meşgul etmez yazar ilk 11 ini gerisi önemli değil olduğu kadar +1 personel okan hocama yük kim uğraşıcak onunla anca ilk 11 i eyliyor

Goy goy kismi bir yana, yonetimlerin tek hedefi bu...en barizi fener tabi izledigimiz surecte.

Bizim yonetim 3/3 oldugu icin devam ediyor ve her gecen yil daha kotu iletisim izliyoruz.
Goygoy değil benim için bu. Realite. Mutlak doğru değil tabiki, iddia etmiyorum. Benim realitem sadece.

Goygoy değil benim için bu. Realite. Mutlak doğru değil tabiki, iddia etmiyorum. Benim realitem sadece.
Her zaman 1. hedef lig, 2. hedef Avrupa’dir cunku Avrupa’da basarili olabilmen icin oncelikle ligi kazanman gerekiyor. Ornegin gecen sene ligi kazanmasak Osimhen’i alamazdik ve cok yuksek ihtimalle Sampiyonlar Ligi’nde olmayacaktik. Sampiyon olan Fener bu sene daha da iyi kadro kuracakti ve ligin favorisi yine onlar olacakti. O yuzden lig her zaman 1. hedef olmali.

Her zaman 1. hedef lig, 2. hedef Avrupa’dir cunku Avrupa’da basarili olabilmen icin oncelikle ligi kazanman gerekiyor. Ornegin gecen sene ligi kazanmasak Osimhen’i alamazdik ve cok yuksek ihtimalle Sampiyonlar Ligi’nde olmayacaktik. Sampiyon olan Fener bu sene daha da iyi kadro kuracakti ve ligin favorisi yine onlar olacakti. O yuzden lig her zaman 1. hedef olmali.
şimdi sıcağı sıcağına yaşanmış ağır bir avrupa mağlubiyeti var ortada ve ağır bir hoca öfkesi var. bu sebeple bu minvalde yazınca insanı hoca savunucusu ilan ediyorlar. oysa ki hoca falan benim umurumda değil. yarın sabah gitsin. domeneco torrentico adında g.tten uydurduğum bir ispanyol hoca eğer gelip gs'ı şampiyon yapacaksa yarın değil 1 saat sonra başlasın bana ne?

ayrıca "lig beni tatmin etmiyor" argumanı da tamamen zırva benim için.

Şımardılar çünkü. futbol takımı olmaktan çıkıp talk show ekibine evriliyoruz yavaş yavaş
Bir seye evrilmiyoruz.hep boyle 3 senedir.

Turkiye ligini buyuk is sanmak.degeri belli ,milli takimindaki oyun bile belli, oyuncu marketi belli.

Bu anlayis dahilinde,Avrupa'da 5 buyuk ligin top 5 yapmis ya da istikrarli takimlarini ayni sekilde yenebilecegini dusunmek.

Sonra hatalardan ders cikarmamak.

Gibi seylerin sonunda gene sampiyon olunca bu sureclerin sifirlandigini sanmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt