GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir seye evrilmiyoruz.hep boyle 3 senedir.

Turkiye ligini buyuk is sanmak.degeri belli ,milli takimindaki oyun bile belli, oyuncu marketi belli.

Bu anlayis dahilinde,Avrupa'da 5 buyuk ligin top 5 yapmis ya da istikrarli takimlarini ayni sekilde yenebilecegini dusunmek.

Sonra hatalardan ders cikarmamak.

Gibi seylerin sonunda gene sampiyon olunca bu sureclerin sifirlandigini sanmak.
gayet evriliyoruz. Yürüyerek CL maçı oynamadık hiç. ezildik, hatalı işler yaptık, okan öbek öbek bıraktı ama yürümediler sahada hiç.

ya da atıığımız gollerde salak salak mesajlar verme işine hiç girmezdik.

Bir seye evrilmiyoruz.hep boyle 3 senedir.

Turkiye ligini buyuk is sanmak.degeri belli ,milli takimindaki oyun bile belli, oyuncu marketi belli.

Bu anlayis dahilinde,Avrupa'da 5 buyuk ligin top 5 yapmis ya da istikrarli takimlarini ayni sekilde yenebilecegini dusunmek.

Sonra hatalardan ders cikarmamak.

Gibi seylerin sonunda gene sampiyon olunca bu sureclerin sifirlandigini sanmak.
şampiyon olunca bir şeylerin sıfırlandığını sanan yok ki? varsa da yanlış yapıyor o zaman.

başından itibaren "0" kabul etmek gerekiyor.

ligini küçümsemenin de bir anlamı yok. 120 yıldır rekabet ettiğin takımlarla, sokakta çıktığında iletişim kurduğun 80 milyon insanın tuttuğu takımlarla oynuyorsun. ziraat maçları bile gayet önemli futbolu takip eden için.

senin ülke olarak almanya ile aranda 150 yıl var zaten. bu gerçeği kabul edersen, lig şampiyonluğu geldiğinde de sadece tertemiz mutlu olursun. bir şeyleri sıfırlamana da gerek kalmaz. (2. tekil şahıs ile yazdım da sana demiyorum. o mantıktaki taraftara sözüm).

bir sözümüz de rakip takım taraftarlarına. bu gibi günlerde goygoy tabi ki hakları. onda sorun yok.

ancak şunu da unutmasınlar; 20 yıldır cl yüzü görmemiş bir kulübün taraftarının bu konuyla ilgili yapacağı goygoy = yurt dışına güzellik yarışmasına gidip derece alamayan kız ile ilgili apartmandaki şişko ve varoş komşu kızının yaptığı goygoydur max :d

siz önce alanyaspor'u falan yenin ondan sonra konuşursunuz :d

Sa hayırlı nöbetler

1758352388985.webp

Öncelik lig kafasında devam edin daha çok içimizden geçerler Avrupa’da bu kafayla

Avrupa’da başarısız olmaya da devam ederiz.

Senin beşte birin maaş bütçesine sahip takımdan 5 yiyorsun hedef ligmiş, ok

Öncelik lig kafasında devam edin daha çok içimizden geçerler Avrupa’da bu kafayla

Avrupa’da başarısız olmaya da devam ederiz.

Senin beşte birin maaş bütçesine sahip takımdan 5 yiyorsun hedef ligmiş, ok
geçsinler? yeni bir şey değil ki. sürekli geçiyorlar zaten. oyunculara o maaşları verenler dert etsin, biz neden ediyoruz? :D

gs ligde galibiyet alınca üzülelim mi? şampiyon olunca mutlu olmayalım mı? biz mutlu olunca mı takımlar avrupa'da içimizden geçmiş oluyor?

Hedefi sadece lig olan bir ekip olarak 150 milyon bonservisi çöpe attık. Gunay, sallai, apo, icardiyle ligi rahatlikla götürürdük. Kadroyu genisletmek icin toplam 15e Onaçu, Cerny, Semedo alırdın yeterdi. Dursun neyin gazına geldi anlamak zor.

geçsinler? yeni bir şey değil ki. sürekli geçiyorlar zaten. oyunculara o maaşları verenler dert etsin, biz neden ediyoruz? :D

gs ligde galibiyet alınca üzülelim mi? şampiyon olunca mutlu olmayalım mı? biz mutlu olunca mı takımlar avrupa'da içimizden geçmiş oluyor?
Bu ne mantıksız bir yaklaşım ya Avrupa’da takımım rezil oluyor tabii ben edicem. Nesi komik bunun, ağzına sıçtılar herkese rezil oldun.

Ligde kollanıyorlar laflarına tuz biber ekiyorsun tabii ben dert edicem.

Avrupa’nın Arabistan’ı gözüyle bakıyorlar ben edicem tabii.

Maksimum 10 m euro maliyetli lig takımlarını yeniyorum diye ben çok mutlu olmuyorum, 300 m euroluk kadroyla bunları yenince de olmuyorum.

Avrupa’da galibiyet ve etki göstermek farklıdır GS taraftarı böyle büyüdü, en kötü döneminde dahi Avrupa’da duruşu vardı.

Bu duruşun içine sıçılmasını hele de bu maliyetlerle sen dert etmiyorsan ben ediyorum, saçma sapan yorumlardan kaçınalım.

Tarihin en pahalı kadrosunun üzerine x2 daha maliyetli kadro kurulmuş içimizden geçsinlermiş

Bir önceki pahalı kadro ŞL çeyrek finalinde Real tokatlıyordu, hakemler olmasa yarı finale gidecekti belki

Ligde şamp oluyoruz diye bunu göz ardı edecekmişiz he mk

Bir lig galibiyeti ile bu konunun üstünün kapatılmaması lazım artık, tamam hocayı hemen göndersinler demiyorum ben ama bir şey yapılması lazım oldu bittiye gelmemeli iş şu önümüze bakıcaz palavrasından çok acil bir şekilde kurtumalıyız bırakalım önümüze falan bakmayı korkunç şeyler yaşıyoruz bu veriler tarihimize işleniyor ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz böyle olmaması lazım. Fenerli ve bjk'li olsam bunu kaldırabilirdim zaten geçmişimiz çöp elimizde bir şey yok aman kim ne derse desin derdim ama bu takım öyle değil avrupa fatihi diye zamanında nam salmış bir takım okan değil babası gelse buna leke sürmemeliydi bence artık bundan sonrası böyle devam etmemeli frankfurt maçı son eşiğiydi bunun. Yenilmenin bir adabı olur biz komik durumlara düşüyoruz.

Bu ne mantıksız bir yaklaşım ya Avrupa’da takımım rezil oluyor tabii ben edicem. Nesi komik bunun, ağzına sıçtılar herkese rezil oldun.

Ligde kollanıyorlar laflarına tuz biber ekiyorsun tabii ben dert edicem.

Avrupa’nın Arabistan’ı gözüyle bakıyorlar ben edicem tabii.

Maksimum 10 m euro maliyetli lig takımlarını yeniyorum diye ben çok mutlu olmuyorum, 300 m euroluk kadroyla bunları yenince de olmuyorum.

Avrupa’da galibiyet ve etki göstermek farklıdır GS taraftarı böyle büyüdü, en kötü döneminde dahi Avrupa’da duruşu vardı.

Bu duruşun içine sıçılmasını hele de bu maliyetlerle sen dert etmiyorsan ben ediyorum, saçma sapan yorumlardan kaçınalım.

senin yazdığın şeyler mutlak doğru değil. benim yazdığım şeyler de saçma sapan değil. en fazla farklı iki görüş diyerek öncelikle bu topu bir göğsümüzde yumuşatalım.

avrupa sadece futbolda değil, genel olarak bir çok konuda, asgari bir disiplinin işlediği, ülkemizden 100 yıl önde bir coğrafya.

sadece almanya, tr'den 150 yıl önde bir ülke muhtemelen.

mevcut zihniyet ile bu seviyelerde düzenli rekabet etmek zor bile değil. imkansız. ancak zaman zaman denk gelirse saman alevi başarılar olur 10-20 yıl arayla. (futbol için konuşuyorum).

ben bu gerçekleri kabul etmiş biri olarak, bu zihniyetin değişmesi gerektiğinin bilincindeyim ama bireysel olarak karalar bağlamayı seçmiyorum. sadece haklılığımı ispat için bireysel olarak sağa sola kurulup, negativite ve nefret saçmayı seçmiyorum. (sosyal medyada kullanılan dil hakkında).

sadece lig için kurulmuş olsa bile, hata üstüne hata yapılarak 500 m euro harcanmış takımım ligde şampiyon olunca, onu geçtim, ziraat kupasında bir tur bile geçince mutlu olma seçeneğini tercih ediyorum.

çünkü ben kulübün profesyonel çalışanı değilim. hataları ben yapmadım. benim dememle de düzelmeyecek. ben sadece herhangi bir branşta olumlu bir sonuç olursa sevinen sıradan bir taraftarım. insan ömrü az. futbolu takip etmeyi de seviyorum. ne yapayım yani, sevinmeyeyim mi?

Tarihin en pahalı kadrosunun üzerine x2 daha maliyetli kadro kurulmuş içimizden geçsinlermiş

Bir önceki pahalı kadro ŞL çeyrek finalinde Real tokatlıyordu, hakemler olmasa yarı finale gidecekti belki

Ligde şamp oluyoruz diye bunu göz ardı edecekmişiz he mk
sen benim ne demek istediğimi anlamadın bile. ya da ben anlatamadım. ligde şampiyon oluyoruz diye bir şeyi göz ardı etmekten bahseden kim? ben öyle bir şey demiyorum. bu konuda çok dolusun ve aynı frekansta buluşamıyoruz bile. tartışmayı sürdürmenin bir anlamı yok.

Bir lig galibiyeti ile bu konunun üstünün kapatılmaması lazım artık, tamam hocayı hemen göndersinler demiyorum ben ama bir şey yapılması lazım oldu bittiye gelmemeli iş şu önümüze bakıcaz palavrasından çok acil bir şekilde kurtumalıyız bırakalım önümüze falan bakmayı korkunç şeyler yaşıyoruz bu veriler tarihimize işleniyor ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz böyle olmaması lazım. Fenerli ve bjk'li olsam bunu kaldırabilirdim zaten geçmişimiz çöp elimizde bir şey yok aman kim ne derse desin derdim ama bu takım öyle değil avrupa fatihi diye zamanında nam salmış bir takım okan değil babası gelse buna leke sürmemeliydi bence artık bundan sonrası böyle devam etmemeli frankfurt maçı son eşiğiydi bunun. Yenilmenin bir adabı olur biz komik durumlara düşüyoruz.

yauv tek sorun buruk!

bu takım bu adama rağmen şampiyon oluyor

artı değil eksi etkisi vsr

kötü, silik, sinsi bir karakter ayriyeten!

tek sorun bu adam

hemen defolup gitmeli!

Aslında korktugumda buydu osimhen. Evet mukemmel topçu ama bizim gibi klupler için baya lüks çok para verdik takım eksik kaldı yamalı bohça gibi stoperin yok orta sahan yok forvetin osimhen

Sane de elde patlayınca maalesef vasat bir takım olduk Allah sonumuzu hayır etsin

senin yazdığın şeyler mutlak doğru değil. benim yazdığım şeyler de saçma sapan değil. en fazla farklı iki görüş diyerek öncelikle bu topu bir göğsümüzde yumuşatalım.

avrupa sadece futbolda değil, genel olarak bir çok konuda, asgari bir disiplinin işlediği, ülkemizden 100 yıl önde bir coğrafya.

sadece almanya, tr'den 150 yıl önde bir ülke muhtemelen.

mevcut zihniyet ile bu seviyelerde düzenli rekabet etmek zor bile değil. imkansız. ancak zaman zaman denk gelirse saman alevi başarılar olur 10-20 yıl arayla. (futbol için konuşuyorum).

ben bu gerçekleri kabul etmiş biri olarak, bu zihniyetin değişmesi gerektiğinin bilincindeyim ama bireysel olarak karalar bağlamayı seçmiyorum. sadece haklılığımı ispat için bireysel olarak sağa sola kurulup, negativite ve nefret saçmayı seçmiyorum. (sosyal medyada kullanılan dil hakkında).

sadece lig için kurulmuş olsa bile, hata üstüne hata yapılarak 500 m euro harcanmış takımım ligde şampiyon olunca, onu geçtim, ziraat kupasında bir tur bile geçince mutlu olma seçeneğini tercih ediyorum.

çünkü ben kulübün profesyonel çalışanı değilim. hataları ben yapmadım. benim dememle de düzelmeyecek. ben sadece herhangi bir branşta olumlu bir sonuç olursa sevinen sıradan bir taraftarım. insan ömrü az. futbolu takip etmeyi de seviyorum. ne yapayım yani, sevinmeyeyim mi?
Sana sevinme diyen yok burada Avrupa’da kötü olalım ligde kazanalım yaklaşımıyla Avrupa’ya önem veren taraftara saygısızlık yapıyor sen ve senin gibi düşünenler asıl.

Almanya da 150 sene falan önümüzde değil, Almanya hemen her alanda Asya ve Amerika’nın gerisine düşmeye başlamış, yıllardır hiçbir yüksek katma değerli teknolojiyi çıkartamamış bir ülke ki Avrupa geneli böyle.

Futbolda yaptıkları atılım da 2010 başlarında bitti o günden itibaren geliştirici rolleri de azaldı. Biontech çıkmasa adamların inovatif alanda katkısı sıfıra yakın son 20 senede.

Ayrıca Frankfurt maçındaki taktiksel aptallıklar da ne Almanya ne de Türkiye ile ilgili. Senin hocanın yıllardır vazgeçmediği aptalca oyun kurgularıyla alakalı, olayı genişletip de imkansızmış gibi göstermeye gerek yok.

iyi bir taksiyen o gün Frankfurt’u hele de 0-1 yapmışken tokatlardı. Hiçbir aptal Icardi denilen 100 kiloluk eşeği alıp orta sahayı boşaltmazdı.

Ben sana sen neye seviniyorsun lig kazanılınca demiyorsam sen de kimsenin bunlara takılmasına laf edemezsin.

Bu öyle hep tokatlanıyoruz :D denilip geçilecek mevzuları çoktan geçti.

ben hiçbir gs hocasından bu kadar nefret etmemiştim ya

şu kadrolara oynattığı futbol

kimseye verilmedi şöyle kadro hiçbir gs tdsine!

gs tarihinin en kötü en niteliksiz tdsin OKAN BURUK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt