- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
Doğru değil bu tablo zaten
Uefa sitesinde kaç gol atılıp yenildiği yazıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçüncü bölgeye teknik direktör götürür. Sonrası oyuncunun işidir. Ama bir yiğit çıkar, “Ben 3. Bölge için de oyunculara kılavuz olacağım, her şeyi ayarlayacağım.” derse o zaman itiraz etmeyiz tabiki.Okan Buruk set bilmiyor demiyorum ama setlere değil oyuncuların bireysel yeteneğine güvenerek plan yapıyor. Oyunculara fazla, hatta gereksiz güveniyor. Ligde işine yarıyor olması bir şey değiştirmez. Taktik odaklı oyun oynatmadığı sürece Avrupa'da bu sonuçlar kaçınılmaz. Bizdeki hocalığı süresince bir tek Bayern deplasmanında o taktik disiplini görmüştüm.
transfermrkt dümdüz oe lığı yapıyor o zaman.Doğru değil bu tablo zaten
Uefa sitesinde kaç gol atılıp yenildiği yazıyor
Hücumda serbestlik vermesiyle hiçbir problemim yok. Hücumda değil takım savunmasında problemler yaşanıyor ama mevcut oyununda.Üçüncü bölgeye teknik direktör götürür. Sonrası oyuncunun işidir. Ama bir yiğit çıkar, “Ben 3. Bölge için de oyunculara kılavuz olacağım, her şeyi ayarlayacağım.” derse o zaman itiraz etmeyiz tabiki.
149 yaşında olan sen o kupaların alındığı günleri hatırlamıyorsun normal olarak tabigs avrupa takımı kanzi
150 yılda 2 kupası var ama soran olursa
Yapmaliydik diyorsunda yapamiyoruz sorun orda aslinda hersey ona uygundu 1:0 öne gecmissin geri cekildik tek yapabildigimiz sey topu geri kazanip pas yapmak onu yaptik sonra sag sola pas oynuyoruz ama top bizdeyken üretemiyoruz ne savunma setindeyken nede hucum setinde olunca. Savunmaya oturmusken hizli paslarla cikabilsen 3 atarsin frankfurta. Ligde de her takimi kendi ceza alanina sokuyoruz hucum sete geciyoruz orda da üretemiyoruz. Hep top gezdiriyoruz, kaliteli oyuncularla bireysel beceriden onlar birsey yaptimi isi bitiriyoruz. Bu iki temel oyunu yani gecis ve set oyunu oynayamiyorsan avrupada basarili olma sansin yok. Dedigim gibi tek yapabildigimiz sey topu geri kazanip topu gezdirmek possession oyunu oda önemli aslinda ama ne anladim yüzde 70 top sahibi olup üretmedikten sonra. Hocanin ilk senesinde yapilan ön alan presinden kazanilan toplardan hemen reaksyon gösterip golda atiyorduk oda bir sekil gecis oyunudur artik onuda yapamiyoruz topu kazanip sete oturuyoruz ondan sonra kaliteli ayaklarin birsey yapmasini bekliyoruz. Hizli oyunu 1 2 pasla kaleye gelmeyi hic düsünmüyoruz ne savunmadayken ne hucumdayken.Maçtan sonra Stoilov:
"İlk golü hızlı bulduğumuz için şanslıyız, hemen ardından ikiyi attık. Bu gollerden sonra stratejimi değiştirdik. Topu rakibe vererek, kontratakla çıkmayı denedik. Takım olarak çok iyi organize olduk."
@Keramettin TANRIVERDİ
bak bunu yapmalıydık mesela öne geçince. çok basit bir şeyi bile yapamadık. bunların farkındayız. üzgünüz. keşke gs'ın başında gerçekten iyi bir taktisyen + oyuncular ile iyi ilişkileri olan combo bir hoca olsa. ancak malesef ki yok.
okan hocanın düşmanı yoksergenin hatırlar gibi eskileri yazmaları öyle böyle bağırtmıyor ya
Yalan 30 dk. sonra top bizde degil bastan beri bizdeydi. Yunus o hatayi yapmasaydi görüdük taktik dehasini.frankfurt hocası: “30.dkdan sonra topu rakibe verip 6 numaradaki boşalan alanı değerlendirdik”
okan hocası: “%65 oynadık bunu herkes yapamaz”
bu ne ya???
@Okan Mason istifa et vizyonsuz
farkı yok biz de kulübe fatura kesen türlü türlü rezillikleri olan adamı başkan yaptıkKulübüne dava açan bir adamı başkan yapmak![]()
Bizden bahsettim yav zatenfarkı yok biz de kulübe fatura kesen türlü türlü rezillikleri olan adamı başkan yaptık
he sadoyu diyon sandımBizden bahsettim yav zaten

2022 de ilk geldiğinde ne yapiyorlarsa şuanda da aynı şeyi yapiyorlar yav istisnasız hemde. O yılda şampiyon olduktan sonra 650 tane kanal kanal gezmisti talk shov dedigin oysa. Şuanda aynı. Ilk geldiginde de izini çok veriyordu vs yine öyle. Fb maçlarina özel hazirlaniyordu hala öyle en önem verdiği maç o. Tek bir şey değismedi.Şımardılar çünkü. futbol takımı olmaktan çıkıp talk show ekibine evriliyoruz yavaş yavaş
Bu macta sadece 2ci golü öyle yedik, yunusun topu kaptirmasiyla kontraya gectiler gerisi zaten hepsi sacma sapan kendi kalemize attigimiz goller. Ama evet ikinci golde savunma setinede gecebilen yok bi seyret lemina torreira nerde birde yunus topu kaybettikten sonra cabasina bak, topu kaybediyor gram geri kosmuyor.2 gol yemek mesele değil
Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama
Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.
Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra
Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.
Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için
hocan gidecekgs avrupa takımı kanzi
150 yılda 2 kupası var ama soran olursa