- 5 Eylül 2014
- 84.901
- 70.846
- 4.513
Biz göndermek istersek giderhocan gidecek
Sizin düşüncelerinizin önemi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz göndermek istersek giderhocan gidecek
yahu gezmesi filan değil mevzu takım yürüyor, saha dışını daha çok önemsiyorlar son şampiyonluktan sonra. Daha açık gevşekler2022 de ilk geldiğinde ne yapiyorlarsa şuanda da aynı şeyi yapiyorlar yav istisnasız hemde. O yılda şampiyon olduktan sonra 650 tane kanal kanal gezmisti talk shov dedigin oysa. Şuanda aynı. Ilk geldiginde de izini çok veriyordu vs yine öyle. Fb maçlarina özel hazirlaniyordu hala öyle en önem verdiği maç o. Tek bir şey değismedi.
O dedigin oyun planiyla oynamadi zaten daha cok arkadan top yapip cikmaya oynadi ama top bizdeyken üretemiyor sorun bu. Top bizdeyken birden dikine pas oyunu yok bizde. Sadece sag sola pas.Ekli dosyayı görüntüle 303599
Okan hocam,
Başakşehir'de oynattığı avrupaya uygun futbolu bizde oynatamıyorsun. Aklındaki ütopik Galatasaray oyunu yüzünden belki de 2 avrupa maceramızı da 2 basamak altta bitirmemize neden oldun. Youtube'da Başakşehir başındayken Avrupa maçlarına baktım, nasıl da geride bekleyip geçiş oynamayı, alanlar arası boşluk bırakmamayı, dengeli oyunu sağlamışsın. Demek ki isteyince yapabiliyorsun. Peki kendini ve Galatasaray'ı bu kadar dev aynasında görmen neden?
Yapman gereken tek şey altı dolmayan -mantık dışı- oyun planından artık ivedilikle vazgeçmen.
Çıkarken top kaptırmak da bir geçiş, doğru savunma pozisyonunu alamıyorsun.Bu macta sadece 2ci golü öyle yedik, yunusun topu kaptirmasiyla kontraya gectiler gerisi zaten hepsi sacma sapan kendi kalemize attigimiz goller. Ama evet ikinci golde savunma setinede gecebilen yok bi seyret lemina torreira nerde birde yunus topu kaybettikten sonra cabasina bak, topu kaybediyor gram geri kosmuyor.
O dedigin oyun planiyla oynamadi zaten daha cok arkadan top yapip cikmaya oynadi ama top bizdeyken üretemiyor sorun bu. Top bizdeyken birden dikine pas oyunu yok bizde. Sadece sag sola pas.
Maç başına gol yemede bu listenin en iyisiyiz. asdsadas algı yapmaya çalışan mal bir topluluk.Sacmasapan bir istatistik kasma cabasi.
162 mac yapmisiz yav.
Real en fazla mac yaptigi icin en cok gol yiyen olmus.
Hic bir anlami yok.
Orasi öylede ama yedigimiz goller normal gecis sayilmaz ki tamamen aptallik. Örnegin birinci golde adam topu kazanmiyorki servis ediliyor top resmen.Çıkarken top kaptırmak da bir geçiş, doğru savunma pozisyonunu alamıyorsun.
Yuh Bunlar da bizi yer maalesef 0 puan mi alcaz lan yoksa young boys gibi140 km koşmak nedir, futbol nereye gidiyor.

Ş.ligine çıkış kafası yanlış ki adam son canlı yayınında eskiden ne oynuyorsak aynısını oynayacağız dediğinde konu içinde herkes 5 tane yiyeceğiz yazdı sonuçta. Bunu biz görüyoruz herif göremiyorsa sorun o heriftir.Öncelik lig kafasında devam edin daha çok içimizden geçerler Avrupa’da bu kafayla
Avrupa’da başarısız olmaya da devam ederiz.
Senin beşte birin maaş bütçesine sahip takımdan 5 yiyorsun hedef ligmiş, ok
Herneyse bu sefer baska oyun sablonuyla girdi maca oda tutmadi. Yani herzaman ki gibi üst bögede beklemedik arkada acik vermeme adina, 35. dk iyi isledi bu taki topu kendi kalemize atana kadar. Topu iyi cevirdik tek eksigimiz yine üretken olamamak okadar top yüzdesiyle ve oyunu biraz daha orta sahaya sürememek. Cünkü kale önünde okadar pas oyunu tehlikeli oluyor iste.Kast ettiğim şu oldu Faruk rengim,
Başakşehir'deki avrupa maçlarını izledim bu süreçte deli gibi. Her maça, her rakibe göre oyun planı çıkarmış. Başakşehir'in o kadrosuyla avrupada bir TD ne yapabilirse hoca da onu yapmayı başarmış. Ben bunu 5 sene evvel henüz Okan hoca'nın kendisini ve takımını dev aynasında görmüyor oluşuna bağlıyorum.
Galatasaray topa sahip olmak zorunda değil. Daha ilk senesinde kadıköy'de 3 attığı maçta bizim topa sahip olma oranımız %35'lerdeydi. Bunu yapan da kendisi. Hani basın açıklamasında topa sahip bizdik vs dedi ya. Bunu bir maharet olarak gördü.
Başakşehir'deki, Akhisar'daki yoktan var eden TD haline geri dönmeli. Şu an Milan-Fiorentina sonrası güç zehirlenmesi yaşayan, benim yaptığım en iyisidir modundaki Fatih Terim gibi.
Yok lan doğruydu top bir o kalede bir bu kaledeydi. Psv koşuyor mal gibi union kendi yarı sahasının ortasında topu kapıp hurra 5 tane adamı ceza sahasına yığıyordu.psv ve usg maratona mı katılmış yanlıştır bence
kaleciyi çıksan 13.5-14 yapıyor ebesininki yaw :dYok lan doğruydu top bir o kalede bir bu kaledeydi. Psv koşuyor mal gibi union kendi yarı sahasının ortasında topu kapıp hurra 5 tane adamı ceza sahasına yığıyordu.
Bildiğin basketbol zannettim. 5 dakikalık bir dilim var top 15 kere sağ sol yapmıştır.
Biz 1 dakikada yarı sahaya zor geliyoruz.
Marsilya maçı da var herifler kahrolmuştu.en büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maç
Herifler bize bu kafayla çıkarsak 7 tane sallar.kaleciyi çıksan 13.5-14 yapıyor ebesininki yaw :d