- 18 Temmuz 2009
- 81.911
- 239.194
- 5.263
145 km koşu mevzusuna pek inanmıyorum, yedeklerle dk rotasyonu falan yapmak ve çok iyi yönetmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kosmuyor degilde top kapamiyor eskisi gibi. Daha cok sag sola pas atmayla meskul. Gecen sezon son maclarda önemli goller atti kurtardi tatli cani ama baktigin zaman asil görevini yani top kapmayi ilk geldigi sezon gibi yapamiyor.3 sezondur torreira rakibini kovalamadıgı icin gol yiyormuşuz tüm maçları analiz ettik ekibimle
Hocalarının son yaptığını gördün mü?PSG nin bizim için çok güzel bir rol model olduğunu düşünüyorum
Onlar da yıllarca Avrupa’da başarılı olamayınca önce bunu parayla çözeceklerini sandılar . Takıma Messi, Neymar, Ramos vs gibi adamları doldurdular uçuk maaşlar vererek. Her ne kadar liglerinde gene şampiyon olmaya devam etseler de, Avrupa da hüsran yaşadılar
Bu açıdan bakınca, düşünce yapısı olarak o zamanki PSG den ne farkımız var ?
Adamlar ne zaman ki böyle oyunculardan vazgeçip, Vitinha, Joao Neves, Mendes vs gibi genç ve başarıya aç oyunculara yöneldi , şu an herkesi ezip geçiyorlar . Teknik direktör etkisi de elbet vardır
Biz de benzer başarıyı yakalamak istiyorsak , Icardi, Zaha gibi belirli süre sonra yatışa geçeceği aşikar olan disiplinsiz ve doymuş adamlardan uzak durmalıyız. Osimhen vs gibi 3-4 ana parçayı tutup , etrafını psg gibi bir yapılanma ile doldurmalıyız
Yoksa 10 milyon verdiğin ve ismi var diye aldığın adamlar, bir süre Tr liginde birşeyler yaptıktan sonra yatışa geçmeye meyilli olurlar . Sen de onu maç öncesi ısınmaya çıkmaya bile ikna edemeyecek duruma gelirsin
Evet zaten sadece kadro yapılanması değil , hoca değişiminin de etkisi var demiştimHocalarının son yaptığını gördün mü?
Bu istatistik ve gözlem ekibi zeka sorunlu muhtemelen diye gitti tepeden maç izledi adam.
Müthiş bir sahiplenme. Tek adamım ben tüm yönetim bende diyorsan sonuç bu olmalı.Evet zaten sadece kadro yapılanması değil , hoca değişiminin de etkisi var demiştim
0 puan ihtimali hiç yok değil malesef. Şu fikstürde 6 yenilgi zaten olağan sonuç olur. Puanı garanti alırız dediğimiz 2 maç var ama başımızdaki hoca önce 1 puanı garantiye alayım demez sürekli ortasahayı boşaltırsa Bodo da USG de çakar geçer..Yuh Bunlar da bizi yer maalesef 0 puan mi alcaz lan yoksa young boys gibi![]()
konyanın en büyük gol silahıbakalım sanchez efendiyi kesebilecek mi
Su takintilarindan vazgec artik yeter ya. Her hafta bir oyuncuya takiyorsun ne bicim taraftarsin sen?bakalım sanchez efendiyi kesebilecek mi