GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakalım sanchez efendiyi kesebilecek mi
Bu son maç özelinde söylüyorum suç bence oyuncu da değil, son maçta Shancez'e kızmam kendi mevkisi değil ve ters ayak, defansta bunlar biraz problem oluyor, bilmediği mevkide 1 hata büyük bedelleri oluyor.

Ha kanat oyuncusu her iki kanadı da etkin oynayabilmeli, yoksa oyun akışına etki edemeyiz kanatlar dönmezse ki dönmüyor kanatlarımız niyeyse :asd: Okan bey çakılı kanat seviyor sanırım.

Müthiş bir sahiplenme. Tek adamım ben tüm yönetim bende diyorsan sonuç bu olmalı.
Bizimki de aman oyuncular altımı oymasın diye , onun gönlünü hoş tutayım , buna 1 ay izin vereyim derdinde . Icardi son maçta ısınmaya bile çıkmamış maçtan önce . Kimse de sen niye ısınmıyorsun diyememiş . Bu şekilde disiplinsiz bir ortamda başarı beklemek hayalcilik olur. Icardi şimdi PSG de devam etseydi ve bunu Luis Enrique ye yapsaydı bakalım ne oluyordu
Adamlar dünyanın en iyi kalecisine sahip olmalarına rağmen , Donnaruma maaş artışı isteyince , bizim maaş sıkalamız bu , ister imzala ister imzalama dedi. Bizde de en ufak biri başını kaldırsa hemen mamasını veriyorlar sıkıntı çıkmasın diye

Bu son maç özelinde söylüyorum suç bence oyuncu da değil, son maçta Shancez'e kızmam kendi mevkisi değil ve ters ayak, defansta bunlar biraz problem oluyor, bilmediği mevkide 1 hata büyük bedelleri oluyor.
torreira başlıgına gel 2. golde yürüdügünü izle ondan sonra topcu bazlı bakmam de renktaş

topu yunus degil sane kaptırınca torreira efendi adamını kovalıyor. yunus top kaptırınca gram gelmiyor el kol yapıyor pozisyonda

ilk arenadaki macta riera sesleri ile arena yikilmali

torreira başlıgına gel 2. golde yürüdügünü izle ondan sonra topcu bazlı bakmam de renktaş

topu yunus degil sane kaptırınca torreira efendi adamını kovalıyor. yunus top kaptırınca gram gelmiyor el kol yapıyor pozisyonda
Torreira ya ısrarlı olarak her dönemde sallaman güldürüyor.

Torreira ya ısrarlı olarak her dönemde sallaman güldürüyor.
geçen sene dökülüyordu son haftalar oynadı sözleşme aldı
ondan önce transfer olmak istiyorum diye demec vermişti aşk acısından
lemina alındı ortasahada yüksek topları topluyoduk iyi gözüküyordu. leminada düştü şimdi bakalım ne yapacak

Recep Shancez için demiştim ben ya. Ayrıca çok güzel noktaya geldin takımın tamamında bir dökülme var, en istikrarlı oyuncu Torriera bile sapıtmaya başladı ve sadece onunla sınırlıda değil hepsi böyle. Özellikle bize ilk geldiğinde süper oynayan adam, bir sonra ki takip eden sezon da bozuluyor ve düşüş başlıyor.

PSG nin bizim için çok güzel bir rol model olduğunu düşünüyorum
Onlar da yıllarca Avrupa’da başarılı olamayınca önce bunu parayla çözeceklerini sandılar . Takıma Messi, Neymar, Ramos vs gibi adamları doldurdular uçuk maaşlar vererek. Her ne kadar liglerinde gene şampiyon olmaya devam etseler de, Avrupa da hüsran yaşadılar
Bu açıdan bakınca, düşünce yapısı olarak o zamanki PSG den ne farkımız var ?

Adamlar ne zaman ki böyle oyunculardan vazgeçip, Vitinha, Joao Neves, Mendes vs gibi genç ve başarıya aç oyunculara yöneldi , şu an herkesi ezip geçiyorlar . Teknik direktör etkisi de elbet vardır

Biz de benzer başarıyı yakalamak istiyorsak , Icardi, Zaha gibi belirli süre sonra yatışa geçeceği aşikar olan disiplinsiz ve doymuş adamlardan uzak durmalıyız. Osimhen vs gibi 3-4 ana parçayı tutup , etrafını psg gibi bir yapılanma ile doldurmalıyız

Yoksa 10 milyon verdiğin ve ismi var diye aldığın adamlar, bir süre Tr liginde birşeyler yaptıktan sonra yatışa geçmeye meyilli olurlar . Sen de onu maç öncesi ısınmaya çıkmaya bile ikna edemeyecek duruma gelirsin
Arap milyarder aldı da kulübü bizim mi haberimiz yok. Psg nasıl rol model olabiliyor bir Türk kulübüne?

Arkadaşlar şöyle bir tweet'e denk geldim, sanırım bunları paylaşmak yasak değildir.

Erden Timur'un söylediği doğruysa ya da gerçekten böyle birşey söylediyse olay çok vahim zaten.
G1POjNGXAAA89Fm.webp

ama şöyle bir durum da var. Bu arkadaş niye gitti?

G1RdOvZXoAEQR-b.webp

Bu arkadaşların başarısı ne?

G1RazDgWAAAo61K.webp

Özetle yunusun götü kalkmış. Yunus kaptırdığında kovalamıyor değil yunus fantezi deneyip 1 gol yedirdiği maçta 40. dakika kaptırıp yaptığı 5. kontra nedeniyle koşmuyor artık.

Bazı demokratik hamleler olmalı artık. Amele değil bu adam.

Arap milyarder aldı da kulübü bizim mi haberimiz yok. Psg nasıl rol model olabiliyor bir Türk kulübüne?
İlk cümleyi okuyup cevap vermek yanlış kardeşim . Yazımın tamamını okursan, ne anlatmak istediğimi sen de anlarsın . Arap kulübü gibi olmayalım diyorum zaten özetle, eğer okumaya üşeniyorsan

Özetle yunusun götü kalkmış. Yunus kaptırdığında kovalamıyor değil yunus fantezi deneyip 1 gol yedirdiği maçta 40. dakika kaptırıp yaptığı 5. kontra nedeniyle koşmuyor artık.

Bazı demokratik hamleler olmalı artık. Amele değil bu adam.
torreiranın görevi bu ileri hat kaptırırsa o topu kovayacak

sane kaptıranca kem küm etmiyorlar ama

yok ki bi marcao takımda saneye dersini verecek

2 gol yemek mesele değil

Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama

Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.

Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra

Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.

Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için
Ne set defans ne de hücum var. Ya duran top ya da gecis. Rezillik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt