Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.931
- 23.375
- 2.393
izlemeyen kaldı mı bunu
Ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izlemeyen kaldı mı bunu
asd şu bile şu ekibin kovulma sebebi ya. Ama onların arkasında premier lig gücü var demeyin sakın.
Olm yeni gördüm vasıfsız Orhan kiralık oyuncular gözlem sorumlusuymuş saddasdadas
Galatasarayın parasıyla pr yapan bir adam. Gelir üretir vs orasını bilmem değerlendirmem umurumda da olmaz. Futbol alanında ben ne kadar başarılıysam kendisi o kadar başarılıdır.abdullah kavukcuyu da dahil et
Simeone ve guardiola'yı görünce de öf pöf diyorlardır üstad. Öyle hocalar başarılı oluyor zaten.izledim
arda yorucu bi td olur gibi
futbolcular bi yerden sonra Öf - pöf yapıyodur bunu görünce
Arda için daha çok erken. Bjk maçı tamamda Pana'ya elendi, Servette'ye de eleniyordu. Ligde de 3. sırada şu an.Simeone ve guardiola'yı görünce de öf pöf diyorlardır üstad. Öyle hocalar başarılı oluyor zaten.
Bizim taraftara Scout diyince monaconun 18-21 yaş arası oyuncularla aldığı başarılı dönem geliyor akıllarına o olacak zannediyor. Olmayınca da aha 13. olduk diyor. 2 milyonluk morutan cicaldao ile 50 milyonluk mbappeyi bir tutuyorsak zaten orada iş kopmuş demektir.Aslında böyle bir scout ekibi zor değil gs için çünkü scoutların bu ülkede yaşamasına gerek yok. Uzaktan çalışabilirler
Simeone ve guardiola'yı görünce de öf pöf diyorlardır üstad. Öyle hocalar başarılı oluyor zaten.
Senin bu yorumundan sonra ardaya karşiizledim
arda yorucu bi td olur gibi
futbolcular bi yerden sonra Öf - pöf yapıyodur bunu görünce
Okan buruk gibi 4-5 yedirmiyo en azındanArda için daha çok erken. Bjk maçı tamamda Pana'ya elendi, Servette'ye de eleniyordu. Ligde de 3. sırada şu an.
Tamam.Okan buruk gibi 4-5 yedirmiyo en azından
Göztepe gibi ucuz adamları toplayıp getirip ilk 11'e koysak sıvarız muhtemelen. Scouting işini büyük takım perspektifinden yapmalıyız. Pilot takımda veya kiralayarak geliştirme, nico paz gibi satıp geri alma maddesi koydurma veya yedek kulübesine alıp 1-2 sezon geliştirme şeklinde yapmalıyız. Real madrid doğru örnek bu konuda, bizim ülkenin altın çocuğunu bile aldığında hemen oynatmadı 1-2 sezon geliştirdi önce sonra ilk 11 seviyesine gelince oynattı ilk 11'deBizim taraftara Scout diyince monaconun 18-21 yaş arası oyuncularla aldığı başarılı dönem geliyor akıllarına o olacak zannediyor. Olmayınca da aha 13. olduk diyor. 2 milyonluk morutan cicaldao ile 50 milyonluk mbappeyi bir tutuyorsak zaten orada iş kopmuş demektir.
Koca real madrid gidiyor güney amerikadan oyuncu buluyor. Kendi bütçe ve çapında gidiyor 50 veriyor sen 10 veremiyorsan sahadakiler yürüdüğünde oturup ağlamayacaksın.
Yok başarı neden olmuyormuş da falan filan dert etmeyeceğiz o zaman.
Scout dediğin örneğin maedayı o yaşında almaktır.
Göztepe örneğini salt bebeleri doldurmasından okuyor herkes. Kafayı yiyorum.
Orada aslan gibi Orhan atik var Scout departmanından alıp koyarız altyapıya ne olacak.Altyapı ya sürekli oyuncu alıyoruz ama Altyapıda hoca yok ,çocuklara oynayacak saha yok ,yani ölü yatirim
Orhan Atik scout departmanında değil. Giden kiralık genç oyuncuları takip edip raporlayacak bir görevde. Kiralıkta iyi performans gösteren yada gelişen oyuncuları kaybetme ihtimalimiz yüksek.Orada aslan gibi Orhan atik var Scout departmanından alıp koyarız altyapıya ne olacak.