- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
hocadan yine bir referans maçı bekliyorum 3 sene konuşuruz.allahın izniylen liverpoolu sığırpres manyağı edeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocadan yine bir referans maçı bekliyorum 3 sene konuşuruz.allahın izniylen liverpoolu sığırpres manyağı edeceğiz
Erden Timur'un böyle bir şey söylediğini ben sanmıyorum bence tamamen uydurma. Diğer konuda sırf arayış değil ciddi bir yenilenmesi, yapılanması ve ekibini geliştirmesi şart. Dünya kulübüyüz ya dünyada sürekli futbola teknoloji entegresi konusunda bir gelişim var bunu takip ediyoruz mu? Antrenman metotlarında gelişimler var. Amerikan futbolu antrenmanlarına, setlerine falan bakıyor artık dünyada gelişimi takip eden hocalar. Buna tek başına ayak uyduramazsın ekibini ona göre geliştirerek yapabilirsin ancak. Gelişmezsen de değiştirilirsin bu da futbolun altın kuralı.Kadir Cetincali kadar yalancısı yok.diyelimki söylemedi.okan burukun teknik heyette bi arayista olmaması yine kendisine büyük eksi yazar
10dk da 0-2 oldumu kenardaki basta olmak uzere pes ederler jekenin rekora ortak oluruzallahın izniylen liverpoolu sığırpres manyağı edeceğiz
ingilizleri şaşkına çevireceğiz10dk da 0-2 oldumu kenardaki basta olmak uzere pes ederler jekenin rekora ortak oluruz
döndürmeyelim..10dk da 0-2 oldumu kenardaki basta olmak uzere pes ederler jekenin rekora ortak oluruz
Aglanacak halimize guluyorum artik rtsdöndürmeyelim..
aman aman.. amaaaannn...
Sessizlik..
Yani olacak iş değil.
6-1.
yani var ya bu sene muslera tam zamanında gitmiş diyorum serdarımAglanacak halimize guluyorum artik rts
Söyleyen şansal büyüka yalan olamaz
Olacağı varmış ki oldudöndürmeyelim..
aman aman.. amaaaannn...
Sessizlik..
Yani olacak iş değil.
6-1.
Kopenhag vs son 10 yıldır daha düzenli Avrupa'da yer aldı, daha iyi sonuçlar alıyor. Yani kendimizi Avrupa takımıyız vs diyoruz ya. O mesele çoktan kapandı. Belki tekrar bir gün.
Okan buruk ve lig ölene kadar devam etsin yaniBiz avrupa hayalini rafa kaldırmalıyız artık antrenman ve disiplin konusunda o seviyeye gelmeden. Avrupa takımları fizikalitede çok ilerlerken biz yerimizde saydık. 2000'lerin başındaki futbol oynanmıyor artık
Adam çakmiṣ durumu tuydu gittiyani var ya bu sene muslera tam zamanında gitmiş diyorum serdarım
Fatih hoca veya başka biri gelse o da bu şekilde başarılı olamaz avrupada. Fatih hoca avrupa ligi grubunda iyi savunma yaptı temkinli oynattı o şekilde iyi ilerledik ondan önce fatih hoca da böyle dağılıyordu avrupada. Atletik performans konusunda kulüp olarak devrim yapmamız şart. Son 10 senede avrupa bu konuda arayı açtı gitti. Bizim ülke takımları köy takımlarına bile rezil oluyor artık.Okan buruk ve lig ölene kadar devam etsin yani
Milyon tane alternatif varken niye hurdacıdan aldığımız esyada ısrar ediyoruz