GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener alanya maçında hakem düdüğü çaldı, alanya oyuncuları durdu, fenerli oyuncu devam etti diye hakem devam etti. Top çizgiden çıktı. Orda neredeydin hacıosman? O hakemi niye bitirmedin? Niyet okuyorsan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok daha büyük rezillikti bu arada evet

bugünkü pozisyona baktım top da durmamış zaten gol olsa iptal olacak

fb-ts ve fb-alanya maçlarında yapılanların bedeli ağır değil demek

ts ye emzik verilmiş

neyse arda kardeşler'den kurtulmuş olduk

Fener gol atsın diye çaldığı düdüğü unutmuş gibi yapan hakem var buna açıklama yapmıyor sırf trabzona yarancam diye orta sahada olan pozisyona hakem harcıyor.
Eğri oturup doğru konuşalım arda kardeşlerin yaptığı da iş değil, pozisyonda hatalı, ya da art niyetli bilemiycem, ama ulen bundan daha beterlerine daha fahişlerine ses çıkarmadın da bunda mı konuşasın tuttu.

Yahu kardeşim bu transfer dönemi zaten bize yönetimin ve hocanın avrupada başarı hedefi olmadığını gösterdi. Boşuna kurulup kurulup kendinizi sinirlendirmeyin.

Public Morals Cheers GIF

ne hata yapmıs bu aksam arda kardesler ?

gecen sene sivas macının hakemininde lisansı iptal edilecekti güya

Tansel sevdiğim yada çok katıldığım biri değil. Lakin sosyal medya bok çukuru gibi bir yer ve Galatasaray sosyal medya ile yönetilemez konusunda hak veririm. Zaten başarısızlıkta tribünde vb. tepkiler olur onlar kararı hızlandırır. Yada takım şampiyonluğa gidiyor ama CL'de başarısız yani hem hatalar devam etti hem ilk 24 gelmedi mi o zaman da cezası kesilir diye bakıyorum ben. Sezon sonu zaten seçimde var yeni yönetim yeni hoca ile başlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt