GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bu akşamki maçta yapılanın bedeli çok ağırdır. Böyle bir olay Türk futbolunda yaşandığı için şahsım olarak tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Gereğini Pazartesi günü yapacağım. Kamuoyunun bilmesini istiyorum." (A Spor)

Kurumların başındaki herkes kendi şahsi ikballerini ön planda tuttuğu sürece bu işler düzelmez. Ortam terörize oluyor sadece şahsım işleriyle.
Bir de dememiş ki "ulan ..... Sen değil miydin hakemi rehin alan? Şimdi bu sözlerin üstüne biri hakemi rehin alsa ne diyeceksin?

Tansel sevdiğim yada çok katıldığım biri değil. Lakin sosyal medya bok çukuru gibi bir yer ve Galatasaray sosyal medya ile yönetilemez konusunda hak veririm. Zaten başarısızlıkta tribünde vb. tepkiler olur onlar kararı hızlandırır. Yada takım şampiyonluğa gidiyor ama CL'de başarısız yani hem hatalar devam etti hem ilk 24 gelmedi mi o zaman da cezası kesilir diye bakıyorum ben. Sezon sonu zaten seçimde var yeni yönetim yeni hoca ile başlanır.
Bence sampiyonda olsa avrupada basari gelmese yani en azindan son 24 olmasa kendi birakir.

Son düzenleme:
Dede olmuş uğraştığı şeylere bak ya bırak git adem atla yatına dünyayı gez nasıl bir psikolojik vakadır.
Şu derecede param olsun kulüp maçlarını bile izlemem lan, manyak mıyım umurumda bile olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tansel denen müptezellerin kökünü kazıkmak lazım mobbingin kralını hak ediyorlar
sığır köpek sosyal medyanın bok çukuru sensin! biatcı it!

kesin staffda arkadaşları vardır
tam bir türkiyeli yanar döner!

Galatasaray önceliği değil kişiler önceliği gerizekalının! başka açıklaması yok çünki bu yetersizleri bir gsli yoksa koruyamaz!

Ulannnn takım sahada yürüyor lan KEL!
Avrupsda rezil rüsva ettiler bizi!

hiçmi zoruna gitmiyor bir Galatasaraylı olarak! teknik ekibin yetersizliği hiçmi kanına dokunmuyor kansız oryantal!

Bok çukuruda sensin bokda sensin!

nefret ediyorum bu biatcı namussuzlardan!

birde Galatasaraylıyım diye ortalıkda geziyor! azizin finosu it! azizin önünde el pençe başkanım diye geziniyor millete Galatasaraylılık satıyor!

muşmula suratlı yanar döner!

Yönetim,hoca, teknik kadro alt yapı hocaları alayının temizlenmesi lazım ulan 30 senede doğru dürüst alt yapıdan topçu bile çıkmıyor.

Bunu hocanin yüzüne vurmak lazim, kac yil gecmis ayni kafayla hocalik yapiyor insan hic mi ders cikarmaz
Cikarmiyor cikarmazda, oda Terim gibi ben ders almam ders veririrm kafasinda yasiyor ama kendini sirin göstermek icin de böyle maclar sonrasi hatalarimizi gördük düzeltecegiz palavrasi atiyor, nasil olsa o gün konusulan yarin unutulur diye gercektende unutuyor taraftar, bir Süper Lig galibiyetine bakiyor sonra burda millet sokan buruk demeye basliyor

300 milyon Euroluk kadroyla boyle oyun olamaz.

Ya Okan Buruk bl halt bilmiyor ya da kulagina ufleyenler.

Ben macin basinda eyvah Sanchez nasil sol stoper oynar diye 8 kere baktim. Adam daha yeni rezalet oynamis.o pozisyonda milli takimda. Ustune bizde de kotu oyunlari vad.

Bi sey deniycem maci mi ulan bu. Denemissin olmamis bi daha deniycem mi? Git fmde dene.

Ugurcan

Singo Sanchez Abdulkerim Eren

Torreira Lemina

Sallai İlkay Yunus

BAY

Böyle cikmaliydik

300 milyon Euroluk kadroyla boyle oyun olamaz.

Ya Okan Buruk bl halt bilmiyor ya da kulagina ufleyenler.

Ben macin basinda eyvah Sanchez nasil sol stoper oynar diye 8 kere baktim. Adam daha yeni rezalet oynamis.o pozisyonda milli takimda. Ustune bizde de kotu oyunlari vad.

Bi sey deniycem maci mi ulan bu. Denemissin olmamis bi daha deniycem mi? Git fmde dene.

Ugurcan

Singo Sanchez Abdulkerim Eren

Torreira Lemina

Sallai İlkay Yunus

BAY

Böyle cikmaliydik
Kadro genel olarak dogru olsada Singo ile Sane beraber oynamasi lazim.Sane tamam cok iyi degildi ama bir de soyle dusunelim arkasinda bindiren bir bek oyuncusu yoktu sadece bireysel olarak beklenti kuruyoruz.

Ligimiz Arabistan'dan önceki durak olarak görülüyor maalesef. Osimhen, Singo transferleri ne kadar doğruysa Sane o kadar yanlış.

Keske vizyon koyan bir yonetim olsa da Klopp'u ikna etmek icin bugunden calismalara baslasa.... Bize devrim yapacak adama ihtiyac var. Okan Buruk devrimi yapabilecek sertlik icinde degil. Daha sistemi olan adam lazim. Klopp gelmeli... Bu kadro ya bence Klopp da gelmek isteyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt