Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.787
- 18.887
- 1.188
Kabus olan asil 8 mac sonunda 0 puan olabiliriz, sasirtir mi?Offff 3. maç A. Madrid mi?
O Zaman 4. maç ya Ajax ya Monaco
4 maç sonunda 0 puan olabiliriz
Kabus gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabus olan asil 8 mac sonunda 0 puan olabiliriz, sasirtir mi?Offff 3. maç A. Madrid mi?
O Zaman 4. maç ya Ajax ya Monaco
4 maç sonunda 0 puan olabiliriz
Kabus gibi
Frankfurt taraftarimi oldun
di uza ha.Okansporlu olmaktan iyidirFrankfurt taraftarimi oldundi uza ha.
Pahalı diyeSkrinyari neden almadik
Sol stoper mi skrinar Sami beySkrinyari neden almadik
Tabi canim yazdiklarimizdan o anlasiliyor ya. Biraz mantikli düsünenlere karsi zortlamak. Ben senin görüsüne saygisizlik mi yapiyorum? Görsütür bu ha yanlista olmayabilir diyorum ama suan gönderemesin diyorum. Biraz ergenligi birakip büyüyün yav. Neyse uzatma.Okansporlu olmaktan iyidir
Kalbini kırdığım için özür dilerim farukum. Arada sinir atak geciriyorum.Tabi canim yazdiklarimizdan o anlasiliyor ya. Biraz mantikli düsünenlere karsi zortlamak. Ben senin görüsüne saygisizlik mi yapiyorum? Görsütür bu ha yanlista olmayabilir diyorum ama suan gönderemesin diyorum. Biraz ergenligi birakip büyüyün yav. Neyse uzatma.
Sakin olun yavKalbini kırdığım için özür dilerim farukum. Arada sinir atak geciriyorum.

Okan giderse sinirlerim Alinmis gibi olurSakin olun yav![]()
Ben Galasarayliyim reis Liverpoolu istiyorum.Keşke başka maçı seçeydin![]()
İstatistik manyağı eski futbolcumuz kimdir?Skrinyari neden almadik
Ben Mancini ile fark edecegini dusunuyorum renkdas eger kaliteli td getirirsen o yonetir kalibresi dusuk td getirirsen oyuncular yonetir.Bugun Mancini gelmis olsa yabancilar bile hazir ola gecer tabiri caizse herkes saygi duyar.X hoca gitti, Y hoca geldi, Y hoca Z hoca geldi yine bir şey fark etmeyecek.
Bu ülkede düzen kadrodaki yerli futbolcuların keyfine göre dönüyor yabancı gelse %90 ihtimal antrenman yoğunluğu vs derken 3'ncü ay yemeye çalışacaklar.
Asıl değişmesi gereken yabancı kuralıdır ardından yabancı hoca için ideal ortam oluşur aksi durumda yine dön dolaş 3 ay sonra Fatih hocam gel kurtar, 2 yıl sonra Okan hocam ayıp ettik gel denilecek bi turda Arda hocayı kullanalım lafları başlayacak.
Mancini geldi Ceyhun'u 1 numaralı yerlisi yaptı o da boş adamdı istediği kadar başarılı olsun elindeki kadroyla şampiyonluğu kaybetti eksikler var mıydı vardı ama deplasmanda oynattığı leş futbolu dün gibi aklımda sadece ciddi anlamda hakkını verebileceğim konu Avrupa performansıdır o da Chelsea deplasmanına kadardı.Ben Mancini ile fark edecegini dusunuyorum renkdas eger kaliteli td getirirsen o yonetir kalibresi dusuk td getirirsen oyuncular yonetir.Bugun Mancini gelmis olsa yabancilar bile hazir ola gecer tabiri caizse herkes saygi duyar.