GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
68cd35297171a58aa360af45.webp

Okansporlu olmaktan iyidir
Tabi canim yazdiklarimizdan o anlasiliyor ya. Biraz mantikli düsünenlere karsi zortlamak. Ben senin görüsüne saygisizlik mi yapiyorum? Görsütür bu ha yanlista olmayabilir diyorum ama suan gönderemesin diyorum. Biraz ergenligi birakip büyüyün yav. Neyse uzatma.

Tabi canim yazdiklarimizdan o anlasiliyor ya. Biraz mantikli düsünenlere karsi zortlamak. Ben senin görüsüne saygisizlik mi yapiyorum? Görsütür bu ha yanlista olmayabilir diyorum ama suan gönderemesin diyorum. Biraz ergenligi birakip büyüyün yav. Neyse uzatma.
Kalbini kırdığım için özür dilerim farukum. Arada sinir atak geciriyorum.

X hoca gitti, Y hoca geldi, Y hoca gitti Z hoca geldi yine bir şey fark etmeyecek.

Bu ülkede kara bir düzen kurulmuş ve bu düzen kadrodaki yerli futbolcuların keyfine göre dönüyor yabancı gelse %90 ihtimal antrenman yoğunluğu vs derken 3'ncü ay yemeye çalışacaklar.

Asıl değişmesi gereken yabancı kuralıdır ardından yabancı hoca için ideal ortam oluşur aksi durumda yine dön dolaş 3 ay sonra Fatih hocam gel kurtar, 2 yıl sonra Okan hocam ayıp ettik gel denilecek bi turda Arda hocayı kullanalım lafları başlayacak.

Lemina sara davinsondan torreiraya herkes kötü şu an
İcardi hazır değil,Sane bitik
Sallai idare eder ama vasat oyuncu
Eren fiziksel ve savunma olarak avrupaada iyi durmuyor

Takim fiziksel ve taktiksel olarak dipte ama hala 1-2 oyuncu kotu deniyo

Okani savunan herkese engel koyuyorum

X hoca gitti, Y hoca geldi, Y hoca Z hoca geldi yine bir şey fark etmeyecek.

Bu ülkede düzen kadrodaki yerli futbolcuların keyfine göre dönüyor yabancı gelse %90 ihtimal antrenman yoğunluğu vs derken 3'ncü ay yemeye çalışacaklar.

Asıl değişmesi gereken yabancı kuralıdır ardından yabancı hoca için ideal ortam oluşur aksi durumda yine dön dolaş 3 ay sonra Fatih hocam gel kurtar, 2 yıl sonra Okan hocam ayıp ettik gel denilecek bi turda Arda hocayı kullanalım lafları başlayacak.
Ben Mancini ile fark edecegini dusunuyorum renkdas eger kaliteli td getirirsen o yonetir kalibresi dusuk td getirirsen oyuncular yonetir.Bugun Mancini gelmis olsa yabancilar bile hazir ola gecer tabiri caizse herkes saygi duyar.

Ben Mancini ile fark edecegini dusunuyorum renkdas eger kaliteli td getirirsen o yonetir kalibresi dusuk td getirirsen oyuncular yonetir.Bugun Mancini gelmis olsa yabancilar bile hazir ola gecer tabiri caizse herkes saygi duyar.
Mancini geldi Ceyhun'u 1 numaralı yerlisi yaptı o da boş adamdı istediği kadar başarılı olsun elindeki kadroyla şampiyonluğu kaybetti eksikler var mıydı vardı ama deplasmanda oynattığı leş futbolu dün gibi aklımda sadece ciddi anlamda hakkını verebileceğim konu Avrupa performansıdır o da Chelsea deplasmanına kadardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt