GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini geldi Ceyhun'u 1 numaralı yerlisi yaptı o da boş adamdı istediği kadar başarılı olsun elindeki kadroyla şampiyonluğu kaybetti eksikler var mıydı vardı ama deplasmanda oynattığı leş futbolu dün gibi aklımda sadece ciddi anlamda hakkını verebileceğim konu Avrupa performansıdır o da Chelsea deplasmanına kadardı.
Ben sonuca bakiyorum renktas iki Juventus macinda sonuc aldik Chealse berabere bu tarz sonuclari daha iyi kadroyla alamiyoruz suan.Mancini ile kendi evimizde cok rahat kazaniyorduk sorun deplasmandi.Bence suan bu sikintiyida yasamayiz.

Ben sonuca bakiyorum renktas iki Juventus macinda sonuc aldik Chealse berabere bu tarz sonuclari daha iyi kadroyla alamiyoruz suan.Mancini ile kendi evimizde cok rahat kazaniyorduk sorun deplasmandi.Bence suan bu sikintiyida yasamayiz.
O da "an itibarıyla" iyi hoca olsa Arabistan'a gitmezdi Avrupa'da A seviyede devam ederdi.

Dogru diyo.en cok top tasiyan genelde sane.frankfurt macinda da ilkyari topu tasiyip dolastiran saneydi ama paslascak kimseyi bulamadi,set oyunu nedir bilemediği için takim

Uğur
Singo Davinson Xxx
Sallai Hakan De Jong Jacobs
------- Ilkay
---- Osimhen BAY

Okan buruk gidebilir evet avrupadaki basarsizligini baz alirsak ama yerine 75 yasina dayanmis fatih terimi istemekte dogrumudur onu sorgulamak lazim. Kacinci kez gelip kurtarici olacak? O basarili olamadi bu basarili olamadi hemen hocaya saril. Birakin adam artik emekliligini yasasin. Bu döngü oldukca hicbir zaman ilerleme olmayacak. Ha birde dünde yazmistim bayern 2 sezon önce frankfurta 5:1 yenilip sonra clde yari finale oynadi. Real maci hakemler araya girmese kupayi bile kazanabilirdiler. Böyle maclar var, tabiki sürekli olmamali örnegin slavia az maci gibi. Bunlarin olmamasi icin birazda genclestirmen lazim 11i. En büyük hatasi bu hocanin. Genclere sans vermiyor. Takim yüzde 30 genc oyunculardan olusur ki dinamik bi takim olsun. Sadece satin alinmis belirli yasa gelmis oyuncularla olmuyor bu is, heleki liverpool city bütcen yoksa.

union golü attı kapandı tempoyuda düşürdü frankfurt hiç etkili değil zor kazanır maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt