GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet perşembe günkü travmayı atlatmış sanırım.bizim durum ortadayken hala fener maçını takip eden ve puan kaybedince gülenlerin motivasyonunu anlayamıyorum

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
napalım kafamıza mı sıkalım

koç'tan kurtulmuşuz

10 kişi paşa yıllar sonra fb den puan almış

keyiflenmeyek mi

ripbozo-bozo.gif

oturup ağlasın mı millet yahu. isteyen istediğini yapar ona mı karışacaksın
Sürekli fenerin mallıklarına gülüp geçmemiz de bizi maalesef ileriye götürmüyor.feneri falan bırakıp artık kendi kalitemizi artırmaya yönelelim yoksa başarı yerelden öteye gitmeyecek

Sanırım tarihimizin en rahat şampiyonluğu geliyor ama avrupada birsey yapamazsak sevinmeyecegim

Millet perşembe günkü travmayı atlatmış sanırım.bizim durum ortadayken hala fener maçını takip eden ve puan kaybedince gülenlerin motivasyonunu anlayamıyorum

Siz yarin maci izlemek zorunda degilsiniz.
Gecen sezon ikinci yarıdaki Fener maçından önce bu sezon şampiyonluk çok zor, Fener şampiyon olur diyenlerin şimdi kazanilmis şampiyonlukları küçümsemesi çok komik.

Sürekli fenerin mallıklarına gülüp geçmemiz de bizi maalesef ileriye götürmüyor.feneri falan bırakıp artık kendi kalitemizi artırmaya yönelelim yoksa başarı yerelden öteye gitmeyecek

ne alakası var yahu. Taraftar gülüyor diye mi avrupada başarılı değiliz

fbyi ağır patlatan sezon başı balon gibi şişirilen devin özek oldu. Saçma sapan bir kadro kurup mumu dikti

Aykutu getirecekler galiba. Adam yıllardır çalışmıyor, ft hocamın düştüğü durumlara düşer muhtemelen

bu takımdaki gruplaşmayı ne zaman konusacagız?

yunusun kaptırdıgı topta geri neden koşmadı yabancı topcuların bazıları

apo kerım stoperde olsa canını verırdı yunus kaptırdı dıye

sane kaptırınca o pozisyonun gol olmayacagını olmadıgını gördük binlerce kez

hasan şaş derhal floryaya indirilmeli

Siz yarin maci izlemek zorunda degilsiniz.
Gecen sezon ikinci yarıdaki Fener maçından önce bu sezon şampiyonluk çok zor, Fener şampiyon olur diyenlerin şimdi kazanilmis şampiyonlukları küçümsemesi çok komik.
Maçı izleyecem kısmet olursa merak etmeyin.şampiyonluğu küçümseyenler kimmiş bilmiyorum söylediğimden bunu nasıl çıkardınız

muthiş bir 2.lik yarışı bizi beklior.göztepe febe belki samsun falan çekişme olacak hatta son anda atak yapan antep ve tabiki lazyo

ne alakası var yahu. Taraftar gülüyor diye mi avrupada başarılı değiliz
Taraftarın bakış açısı da etkiliyor bence,mesela biz şamp olmadığımızda fener de olmayınca insanlar seviniyor ancak sonuçta bizim başarısızlığımız gölgede kalabiliyor.çıta fener olmamalı gülelim geçelim ok ama biraz da gerçekten gözümüzü Avrupaya dikelim istiyorum.

Taraftarın bakış açısı da etkiliyor bence,mesela biz şamp olmadığımızda fener de olmayınca insanlar seviniyor ancak sonuçta bizim başarısızlığımız gölgede kalabiliyor.çıta fener olmamalı gülelim geçelim ok ama biraz da gerçekten gözümüzü Avrupaya dikelim istiyorum.

Onu hepimiz istiyoruz ama sampiyonlukta kendi kendine gelmiyor degilmi bu yüzden biraz gayret göstermiliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt