GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca kabul etmediği/istemediği sürece bu nasıl olacak üstad yaw, istese alınır da ekibine birileri ama istemiyor belli ki
Bunu denemeden bilemeyiz. Denendiğine dair noname x hesaplarında çıkan haberlere inanmıyorum. Koltuğunun tehlikeye girdiğini hissederse neden istemesin? Ha sonuç olarak istemezse de kendi gider o zaman.

Tamam ben de onu diyorum zaten. Hocanın mevcut yeteneklerinin, Avrupa'da sürekli başarı için kesinlikle yetersiz olduğu görülüyor.

Ancak oyuncuların egolarını yönetmek de önemli bir parametre başarı için.

Türkiye liginde başarılı olmak için salt kalite+oyuncu ilişkileri+huzurlu ortam yetiyor. Avrupa için ise disiplin ve üst düzey çalışmayı eklemek gerekiyor.

Bunu da ekibi geliştirerek yapabiliriz belki diye dedim.

Sadece bir öneriydi yahu. :d
Dinliyorum sekerim :) Idareciler ego yonetimini maaslara zam yaparak, hoca da her milli arada 4 gun izin verip hazirlik maci yapmadan gunde tek idmanla maclara hazirlanmayi, onde oldugu maclarda tecrube kazansinlar diye gencleri degilde gonulleri hos olsun diye Berkan ile Kaan'i oyuna sokmak saniyor.

Okan hocanın önünde 2 tane önemli maç var. Özellikle liverpool maçı. Ne yapar ne eder bilmiyorum ama oradan puan ya da puanlar çıkarırsa her şeye sünger çekilir. Sonrasında jk maçı var. Jkyi de iyi futbol artı farklı galibiyet ile yenerse rüzgarı tamamen arkasına alır. Ha bugüne kadar okan hoca ölüm kalım maçlarında maalesef öldü. Bu iki maç okan hoca ve topçular için büyük sınav. Umarım bu maçları alır da şu kasvetli havayı dağıtır.

Tamam ben de onu diyorum zaten. Hocanın mevcut yeteneklerinin, Avrupa'da sürekli başarı için kesinlikle yetersiz olduğu görülüyor.

Ancak oyuncuların egolarını yönetmek de önemli bir parametre başarı için.

Türkiye liginde başarılı olmak için salt kalite+oyuncu ilişkileri+huzurlu ortam yetiyor. Avrupa için ise disiplin ve üst düzey çalışmayı eklemek gerekiyor.

Bunu da ekibi geliştirerek yapabiliriz belki diye dedim.

Sadece bir öneriydi yahu. :d
yönetilecek oyuncu egosu olarak en yüksek kişi icardi onu da bu saatten sonra yönetmeye gerek var mı? geçen sene ben de bu fikirdeydim oyuncu idare ediyor diye hocayı takdir ediyordum ama düşününce idare etti de ne oldu. avrupa'da şamar oğlanı olmak için mi idare ediyoruz. 5-10 milyon maaş alan adamlar biraz zora gelecek.

yönetilecek oyuncu egosu olarak en yüksek kişi icardi onu da bu saatten sonra yönetmeye gerek var mı? geçen sene ben de bu fikirdeydim oyuncu idare ediyor diye hocayı takdir ediyordum ama düşününce idare etti de ne oldu. avrupa'da şamar oğlanı olmak için mi idare ediyoruz. 5-10 milyon maaş alan adamlar biraz zora gelecek.
Ağam adam hala kilosu konusunda kabullenemiyor. İcardiyi severiz lakin bu senenin başında yolların ayrılması gerektiğini hepimiz söyledik burada. Atletik bir forvet alıp osimhen ile beraber ya da sakatlık durumunda tek başına oynardı. İsimsiz biri olmalı kaprissiz ucuz. Bakambu gibi işte

Liverpool maçı hedef filan olamaz.
Frankurt maçı izleyen hedef olmalıydı

Ağam adam hala kilosu konusunda kabullenemiyor. İcardiyi severiz lakin bu senenin başında yolların ayrılması gerektiğini hepimiz söyledik burada. Atletik bir forvet alıp osimhen ile beraber ya da sakatlık durumunda tek başına oynardı. İsimsiz biri olmalı kaprissiz ucuz. Bakambu gibi işte
bu sezon oynasın, toparlasın seneye kulüp bulur sözleşme uzatmayız diye düşünüyor olabilir kulüp. icardi varken de süre vermen gerekiyor ama dediğin gibi 3. bir forvet olmalıydı takımda. umarım sözleşme uzatma işine girmeyiz çünkü 3 milyona oynamayacak en az 6-7 ister.

Parayı çöpe atmak adlı çalışma mı öneriyorsun. İcardi gibi ölüsünün ligde her türlü iş yaptığı bir ortamda.
Hatırlatırım ki 10+1 ne olduğu belli olmayan yabancı ile sezona başladık. Gerekli takviyeleri yapsalardı.

Ayrıca kendisi Galatasaray markasının reklamını yapan bir yıldız. Ne çok seviyorsunuz vefasızlığı.

At gibi her elden düşeni vuralım oldu olacak.

İki saatlik yapsın osimheni de tanımazsınız buna kim para verdi dersiniz heralde.

Planlamayı yapanlara gidin kininizi akıtın oyunculara değil. Galatasaray tarihinde hiç olmadığı kadar para sorunu olmayan bir transfer döneminde takımın resmi olarak kurallar dahilinde kadrosu eksik bırakılmıştır. Sorumluları okan ve yönetimdir. Ayrıca yaz transfer döneminde zaniolo bu bölgede oynayabilecek oyunculardan birisiydi ve so güne kadar takımdaydı.
2 eylül akşamı 1 yabancı hakkımız var sonra ne olur dedikten sonra jelert ve zanioloyu gönderip sayısal olarak dezavantajlı duruma düşüren adamların konuları orada. Oyuncularımızı rahat bırakalım.

Onu bunu bırakın da geçmişi komple şanlıurfaspor yönetimi olan gsyiad tayfa pr yapmaktan başka ne işe yarar açıklasınlar. Bakın bu adam belki de durduk yere 5 milyon euro kazandıracak kulübüne.

Çok sevgili maaaruf bey ve sportif aşde koltuk sevdası ile yanıp tutuşan her transfer dönemine gardiyi boklatarak başlatan bay 3m bant bey bunun hesabını verebilir mi?
19 yaşında free bir herif. Çıkı açıklasınlar ben bunu istiyorum.

Barcelona şampiyonlar Ligi'nde 2 gol atan rasfordu antremana geç katıldığı için kadroya almiyor. Biz biri kilo verecek diye ağzına bakiyoruz. Harbiden Çiftlik burasi

Millet artik yavas yavas Okan Burukta is olmadigini bizim ilk sezondan itibaren gördümüzü simdi görür oluyorlar buna da sükür. Artik son sezonu oldugu kesin , insallah en gec devre arasi gönderilir. Cünkü Okan Buruk ligde bu isi götürse bile Avrupada rezalet sonuclar icin bu paralar harcanmadi.

Millet artik yavas yavas Okan Burukta is olmadigini bizim ilk sezondan itibaren gördümüzü simdi görür oluyorlar buna da sükür. Artik son sezonu oldugu kesin , insallah en gec devre arasi gönderilir. Cünkü Okan Buruk ligde bu isi götürse bile Avrupada rezalet sonuclar icin bu paralar harcanmadi.
fbye sergen gibi hücum oynatan biri gelse okanın foyaları ortaya çıkacak. çok büyük taktiksel bilgi birikimine gerek yok yani, sergen mentalitesinde hücumu düşünen bi td okanı ligte madara eder

Normalde fişek gibi başlamamız gereken bir hafta fener 10 kişiye puan verdi ali gitti ama birileri 5 yedirdiği için rezalet hissettiğimiz 1 hafta

Onu bunu bırakın da geçmişi komple şanlıurfaspor yönetimi olan gsyiad tayfa pr yapmaktan başka ne işe yarar açıklasınlar. Bakın bu adam belki de durduk yere 5 milyon euro kazandıracak kulübüne.

Çok sevgili maaaruf bey ve sportif aşde koltuk sevdası ile yanıp tutuşan her transfer dönemine gardiyi boklatarak başlatan bay 3m bant bey bunun hesabını verebilir mi?
19 yaşında free bir herif. Çıkı açıklasınlar ben bunu istiyorum.

Fener maçında leşti. Asla büyük takım oyuncusu değil. Bize hiç bir rakibimiz bu şekilde alan bırakmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt