GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smartselect_20250922_023647_samsung-internet-webp.303812
@Veli Baltacı

Okan hocanın önünde 2 tane önemli maç var. Özellikle liverpool maçı. Ne yapar ne eder bilmiyorum ama oradan puan ya da puanlar çıkarırsa her şeye sünger çekilir. Sonrasında jk maçı var. Jkyi de iyi futbol artı farklı galibiyet ile yenerse rüzgarı tamamen arkasına alır. Ha bugüne kadar okan hoca ölüm kalım maçlarında maalesef öldü. Bu iki maç okan hoca ve topçular için büyük sınav. Umarım bu maçları alır da şu kasvetli havayı dağıtır.
Avrupa icin gecerli. Turkiye liginde olum kalim maclarinda her defasinda basarili oldu.
Liverpool macinda ben galibiyet beklemiyorum fakat gene ezilip yenilmek istemiyorum. disiplinli, sistematik bir futbol oynariz yeniliriz kabulumdur. Liverpool avrupanin en formda takimi guncel olarak. Tepkiler zaten bu yuzden olusuyor. Dogru futbol oynamiyoruz.

Fener maçında leşti. Asla büyük takım oyuncusu değil. Bize hiç bir rakibimiz bu şekilde alan bırakmıyor.
O net bizim gerizekalığımız. İlk fener maçında da şov yaptığı sene barış yine yıprattı.
İcardi hayatının hiç bir döneminde yırtıcı ve dominant bir forvet olmadı ki. Hep iş yapan golcüydü.
Sen adamı net bir şekilde 3 fizikli aradamım arasına tek koyarsan bu olu. Kendi doğrularını yanlışa çeviriyorsun.
Berkanla çıkıp orta sahayı domine ettik, barışla çıkıp rakibini yıprattık.
İcardi üzerindeki bu sakatlık korkusunu aşıp 4-5 kilo verdiğinde yine eski bitirici icardi olur. Osimhenle birlikte korkunç bir ikili olurlar barış ve sallaiyi katarsın aralarına karşı tarafı 3 adamla dövüp biriyle işi bitirirsin.
Koca barcelona 25 sene forvetsiz oyunda daha etkiliyiz diye pivotsuz oynadı ya. Saviola, ronaldinho, messi, suarez bu adamlar oynadı çünkü bir planları var.
Sezonun ortasında acaba 3lü oynasak mı diye düşünülen bir takımız. Oyuncu bazlı suç aramayı bırakalı 4 sene oldu. Çünkü berkanla da olmamış keremle çıkıp marsilyayı ezikleyebiliyorsun.
Fener deplasmanına en önemli adamını orta sahada kesip çıkıyorsun ve sonuç alıyorsun.
Geçen bir video çıktı önüme madrid maçı hazırlık maçıydı sanırım real madride tiki taka yapıyoz yav herifler şaşkın bakıyor top ceza sahasında bitiyor umut dağları vuruyor.
Olmaması için hiç bir neden yok.

At sahibine göre kişner diye çok sevdiğim bir laf var.
Top bizde kalsın gülerek taktiğiyle futbol oynarsak 3-4 ay sonra osimhen 70 etmez parayı keşke diğer bölgelere dağıtsaydık deriz geçen sene dedik de, demedik diyen varsa alnını karışlayayım.

Barcelona’da hafta içinde Newcastle karşısında 2 gol atarak yıldızlaşan Rashford, maç sabahı olan antrenmana geç geldiği için ilk 11’e alınmadı. (Athletic)

Sezon ortası hoca gönderelim,ligi rakiplere bırakalım,sabah sabah içmeyin su zıkkımı ,absentmi içiyorsunuz anlamiyorum

ben buna karlanamıyorum ya

sane bu izlediğimiz sana değil
sane çok daha iyi bir futbolcu

ben fiziken düştüğünüde düşünmüyorum
sane bayerndede çok acayip koşan mücadele eden bir topçu değildi

ama topu syağına aldığında topu kaybetmezdi!

Henuz 6 maç oldu ve 2 sinde iyiydi.

Düzelir bence

Önemli olan takımın hali

sane fizik olarak biraz geride ama ona uygun bir oyun da oynanmıyor

bu adamlar bayernde cityde savunma-forvet arası 30-35 m mesafede top oynuyorlar

bizim gibi 60x40 sahaya yayılmıyorlar, topu oyuncuya atıp hadi 2-3 kişiyi geç tehlike yarat demiyorlar

okanın kafasındaki oyunları oynayacak oyuncular kader keita-hasan şaş-amokachi-traore gibi oyuncular

adam futbolu hep eskide yaşıyor

sane fizik olarak biraz geride ama ona uygun bir oyun da oynanmıyor

bu adamlar bayernde cityde savunma-forvet arası 30-35 m mesafede top oynuyorlar

bizim gibi 60x40 sahaya yayılmıyorlar, topu oyuncuya atıp hadi 2-3 kişiyi geç tehlike yarat demiyorlar

okanın kafasındaki oyunları oynayacak oyuncular kader keita-hasan şaş-amokachi-traore gibi oyuncular

adam futbolu hep eskide yaşıyor
Takim ne ki sane ne oynasın aslinda

Sezon ortası hoca gönderelim,ligi rakiplere bırakalım,sabah sabah içmeyin su zıkkımı ,absentmi içiyorsunuz anlamiyorum
Hangi rakibe? Hocası 1 hafta önce, başkanı dün değişen rakibe mi? Ya da hocası iki hafta önce değişen g.tünde donu olmayan rakibe mi? Yoksa kafası saat 12'den sonra çalışmayan rakibe mi?

Fikirleri alalım.

hocamız erken mı yedı yanı hocamın performans ıyı o zaman daha ılk 5 macta yedı

hocamız erken mı yedı yanı hocamın performans ıyı o zaman daha ılk 5 macta yedı

sanenin tek iyi olduğu maç yunusla yakın oynadığı maçdı kayseri

frankfurta golde öyle geldi

şu ilksy sara mara 10 no fantazisini acilen bırakmalılar

bu takımın tek bir 10 nosu var o da yunusdur!

sanenin tek iyi olduğu maç yunusla yakın oynadığı maçdı kayseri

frankfurta golde öyle geldi

şu ilksy sara mara 10 no fantazisini acilen bırakmalılar

bu takımın tek bir 10 nosu var o da yunusdur!
katılıyorum kotu olmasının ana nedenıne saneye uyum saglayacak ayak uyduracak cok oyuncumuz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt