- 22 Ağustos 2010
- 32.928
- 37.751
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Avrupa icin gecerli. Turkiye liginde olum kalim maclarinda her defasinda basarili oldu.Okan hocanın önünde 2 tane önemli maç var. Özellikle liverpool maçı. Ne yapar ne eder bilmiyorum ama oradan puan ya da puanlar çıkarırsa her şeye sünger çekilir. Sonrasında jk maçı var. Jkyi de iyi futbol artı farklı galibiyet ile yenerse rüzgarı tamamen arkasına alır. Ha bugüne kadar okan hoca ölüm kalım maçlarında maalesef öldü. Bu iki maç okan hoca ve topçular için büyük sınav. Umarım bu maçları alır da şu kasvetli havayı dağıtır.
O net bizim gerizekalığımız. İlk fener maçında da şov yaptığı sene barış yine yıprattı.Fener maçında leşti. Asla büyük takım oyuncusu değil. Bize hiç bir rakibimiz bu şekilde alan bırakmıyor.
Barcelona’da hafta içinde Newcastle karşısında 2 gol atarak yıldızlaşan Rashford, maç sabahı olan antrenmana geç geldiği için ilk 11’e alınmadı. (Athletic)
ben buna karlanamıyorum ya
sane bu izlediğimiz sana değil
sane çok daha iyi bir futbolcu
ben fiziken düştüğünüde düşünmüyorum
sane bayerndede çok acayip koşan mücadele eden bir topçu değildi
ama topu syağına aldığında topu kaybetmezdi!
Takim ne ki sane ne oynasın aslindasane fizik olarak biraz geride ama ona uygun bir oyun da oynanmıyor
bu adamlar bayernde cityde savunma-forvet arası 30-35 m mesafede top oynuyorlar
bizim gibi 60x40 sahaya yayılmıyorlar, topu oyuncuya atıp hadi 2-3 kişiyi geç tehlike yarat demiyorlar
okanın kafasındaki oyunları oynayacak oyuncular kader keita-hasan şaş-amokachi-traore gibi oyuncular
adam futbolu hep eskide yaşıyor
Hangi rakibe? Hocası 1 hafta önce, başkanı dün değişen rakibe mi? Ya da hocası iki hafta önce değişen g.tünde donu olmayan rakibe mi? Yoksa kafası saat 12'den sonra çalışmayan rakibe mi?Sezon ortası hoca gönderelim,ligi rakiplere bırakalım,sabah sabah içmeyin su zıkkımı ,absentmi içiyorsunuz anlamiyorum
hocamız erken mı yedı yanı hocamın performans ıyı o zaman daha ılk 5 macta yedı
katılıyorum kotu olmasının ana nedenıne saneye uyum saglayacak ayak uyduracak cok oyuncumuz yoksanenin tek iyi olduğu maç yunusla yakın oynadığı maçdı kayseri
frankfurta golde öyle geldi
şu ilksy sara mara 10 no fantazisini acilen bırakmalılar
bu takımın tek bir 10 nosu var o da yunusdur!