GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben buna karlanamıyorum ya

sane bu izlediğimiz sana değil
sane çok daha iyi bir futbolcu

ben fiziken düştüğünüde düşünmüyorum
sane bayerndede çok acayip koşan mücadele eden bir topçu değildi

ama topu syağına aldığında topu kaybetmezdi!

Sane bayer maçlarındaki gibi pozisyonları bulunca gösteriyor ayrıca sane buydu ya. Bizimle oynadıkları sene direkt bu adamdı.
Ancak o sene bile ocak sonrası kendini bulmuştu.

Ben saneyi sağda ne zaman izlesem bu.

Solda daha etkili bu eleman. Kulüpler dk Benfica maçına bak.

@Cafer Güney dediği gibi sol oynatırsak top kaptırmalarını da sıfıra indiririz. Ayrıca eren ve jakobs sıfıra inmede sallaiye göre daha teknik kalmakta ve bunu sürekli yapmakta. Sallai dikineden ziyade ortaya doğru genişletiyor oyunu.
Bu nedenle doğru bir uyum yapamıyorlar zaten.
Ayrıca sara de sağ iç olarak oynatılmalı. Bu sayede Norwic'de oynadığı gibi sağ taraftan akıp giderken sorun yaşamaz 10 yada 6'da oynatmak bu adama hakaret.

Sane bayer maçlarındaki gibi pozisyonları bulunca gösteriyor ayrıca sane buydu ya. Bizimle oynadıkları sene direkt bu adamdı.
Ancak o sene bile ocak sonrası kendini bulmuştu.

Ben saneyi sağda ne zaman izlesem bu.

Solda daha etkili bu eleman. Kulüpler dk Benfica maçına bak.

@Cafer Güney dediği gibi sol oynatırsak top kaptırmalarını da sıfıra indiririz. Ayrıca eren ve jakobs sıfıra inmede sallaiye göre daha teknik kalmakta ve bunu sürekli yapmakta. Sallai dikineden ziyade ortaya doğru genişletiyor oyunu.
Bu nedenle doğru bir uyum yapamıyorlar zaten.
Ayrıca sara de sağ iç olarak oynatılmalı. Bu sayede Norwic'de oynadığı gibi sağ taraftan akıp giderken sorun yaşamaz 10 yada 6'da oynatmak bu adama hakaret.

Sane en iyi uçan donemini 14 gol 17 asistmi ne yaptigi donemde de pep solda oynatiyordu bu arada.

20250922_152115.webp

U 19un sagbeki ve solbeki yok

Ege gerilemiş ne yazikki

Furkan Koçak en iyisi yine ama çok yalnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt