Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.180
- 9.250
- 2.018
Tedescoyu kovmadan 2-3 maç daha kalsa iyi olur ama Saran ilk iş bunu kovacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kovsa ne olacak ki Sac aykutu getirir saran demiş dünTedescoyu kovmadan 2-3 maç daha kalsa iyi olur ama Saran ilk iş bunu kovacaktır.
Ali gibi sınırsız parası olup günlük ekonomiyi rahatlıkla çevirebilecek biri bile kulübü Aziz'den devraldığında isyan etmişti. Saran'ın tepkiyi merak ediyorum.şu saran mazbatasını alsada ali koçun rezillikleri ortaya çıksa birbir
biraz neşeleniriz
De Bruyne.Bir şey diyim mi?
ben buna karlanamıyorum ya
sane bu izlediğimiz sana değil
sane çok daha iyi bir futbolcu
ben fiziken düştüğünüde düşünmüyorum
sane bayerndede çok acayip koşan mücadele eden bir topçu değildi
ama topu syağına aldığında topu kaybetmezdi!
demek haberler dogruİmparator FB de
Sane bayer maçlarındaki gibi pozisyonları bulunca gösteriyor ayrıca sane buydu ya. Bizimle oynadıkları sene direkt bu adamdı.
Ancak o sene bile ocak sonrası kendini bulmuştu.
Ben saneyi sağda ne zaman izlesem bu.
Solda daha etkili bu eleman. Kulüpler dk Benfica maçına bak.
@Cafer Güney dediği gibi sol oynatırsak top kaptırmalarını da sıfıra indiririz. Ayrıca eren ve jakobs sıfıra inmede sallaiye göre daha teknik kalmakta ve bunu sürekli yapmakta. Sallai dikineden ziyade ortaya doğru genişletiyor oyunu.
Bu nedenle doğru bir uyum yapamıyorlar zaten.
Ayrıca sara de sağ iç olarak oynatılmalı. Bu sayede Norwic'de oynadığı gibi sağ taraftan akıp giderken sorun yaşamaz 10 yada 6'da oynatmak bu adama hakaret.
çok net@Nedim Tokuyucu Arda'nın videoyu izledim ve 10 sene sonraki hocamıza heyecan duydum.
Anlatan herif kendisi de bilmiyordur.U 19 maçını anlatan herif çocukların adını söylemiyor mal midir nedir
Biri 3 kişiyi calimliyor kim bilmiyoruz
Test ayakla oynayamıyor muhtemelen niye ısrar ediliyor bilmiyorum da.Sane en iyi uçan donemini 14 gol 17 asistmi ne yaptigi donemde de pep solda oynatiyordu bu arada.
Ada yerine mahmud dese inanacan yaniU 19 maçını anlatan herif çocukların adını söylemiyor mal midir nedir
Biri 3 kişiyi calimliyor kim bilmiyoruz
Ada oynasa farkedersin ama çağrı beyi cekiyoruz yerineAda yerine mahmud dese inanacan yani