- 3 Temmuz 2012
- 138.652
- 87.313
- 5.338
bugünde idmanda yokbjk maçında 7 günlük bir sakatlık yaşasa fena olmaz gibi. milli takımdan direkt çıkarılır, 15 günlük arayı ist'da geçirir.
adama o kadar yatırım yaptık clde oynatamadık rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugünde idmanda yokbjk maçında 7 günlük bir sakatlık yaşasa fena olmaz gibi. milli takımdan direkt çıkarılır, 15 günlük arayı ist'da geçirir.
Çok net knk kafada oynadım maçı.imkansız
sana imkanı yok diyorum yav 6 gol yiyelim kıçımı açar gezerimÇok net knk kafada oynadım maçı.
Bugün idman yok rejenerasyon var, yedekler laf olsun diye idman yapıyor böyle günlerde.bugünde idmanda yok
Bak söylüyorum sana olacak senaryoyu. Önde baskıyla kapıp topu 1-0 öne geçiyoruz. Başta beklemiyorlar basmamızı. 15 gibi kontrolu ele alıp bırakmıyorlar daha önce salah sağ dan iceri çapraz kesiyor gakpo ile 1-1 sonra sürekli geçis yeme ve o gecislerde salah firtinasi son dk da herkesi ileri atinca 1 gol daha ve bitiş.sana imkanı yok diyorum yav 6 gol yiyelim kıçımı açar gezerim
Bak söylüyorum sana olacak senaryoyu. Önde baskıyla kapıp topu 1-0 öne geçiyoruz. Başta beklemiyorlar basmamızı. 15 gibi kontrolu ele alıp bırakmıyorlar daha önce salah sağ dan iceri çapraz kesiyor gakpo ile 1-1 sonra sürekli geçis yeme ve o gecislerde salah firtinasi son dk da herkesi ileri atinca 1 gol daha ve bitiş.
dostum salah varlık bile gösteremez şaka mı yapıyorsun. 1-2 bitmez bu maç ya 2-2 ya da 1-3Bak söylüyorum sana olacak senaryoyu. Önde baskıyla kapıp topu 1-0 öne geçiyoruz. Başta beklemiyorlar basmamızı. 15 gibi kontrolu ele alıp bırakmıyorlar daha önce salah sağ dan iceri çapraz kesiyor gakpo ile 1-1 sonra sürekli geçis yeme ve o gecislerde salah firtinasi son dk da herkesi ileri atinca 1 gol daha ve bitiş.
-de ayrı Kayserili dostum.bugünde idmanda yok
Örn.: "Bugün de idmanda yok."
fener'i 9-0 yenip
clde 8 maç 8 mağlubiyet -72 averaj
Bunu kabul etmeyen adam neyin değildirher geçen saat daha vizyonsuz oluyor bu adam

Bunu kabul etmeyen adam neyin değildir
dün ugurcanın barışa attıgı topları osimhenın degerlendırecegını düsünüyorumBugün idman yok rejenerasyon var, yedekler laf olsun diye idman yapıyor böyle günlerde.
Yarın olur takım idmanı, ona çıkıp çıkmayacağına bakmak lazım, muhtemelen çıkar.
Evet de bütün pozisyonları da artık burdan bulmasak mı?dün ugurcanın barışa attıgı topları osimhenın degerlendırecegını düsünüyorum
barışıda kacırabilir
barış indirse bile icardiye inecek top kosamıyor
Fb'yi 9-0 yendiğin akşam yaşayacağın hazzı düşün. Bırak şimdi vizyonu.her geçen saat daha vizyonsuz oluyor bu adam
fener kapanır bu skordan ötürüFb'yi 9-0 yendiğin akşam yaşayacağın hazzı düşün. Bırak şimdi vizyonu.