GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünde idmanda yok

adama o kadar yatırım yaptık clde oynatamadık rezillik
Bugün idman yok rejenerasyon var, yedekler laf olsun diye idman yapıyor böyle günlerde.

Yarın olur takım idmanı, ona çıkıp çıkmayacağına bakmak lazım, muhtemelen çıkar.

sana imkanı yok diyorum yav 6 gol yiyelim kıçımı açar gezerim
Bak söylüyorum sana olacak senaryoyu. Önde baskıyla kapıp topu 1-0 öne geçiyoruz. Başta beklemiyorlar basmamızı. 15 gibi kontrolu ele alıp bırakmıyorlar daha önce salah sağ dan iceri çapraz kesiyor gakpo ile 1-1 sonra sürekli geçis yeme ve o gecislerde salah firtinasi son dk da herkesi ileri atinca 1 gol daha ve bitiş.

Bak söylüyorum sana olacak senaryoyu. Önde baskıyla kapıp topu 1-0 öne geçiyoruz. Başta beklemiyorlar basmamızı. 15 gibi kontrolu ele alıp bırakmıyorlar daha önce salah sağ dan iceri çapraz kesiyor gakpo ile 1-1 sonra sürekli geçis yeme ve o gecislerde salah firtinasi son dk da herkesi ileri atinca 1 gol daha ve bitiş.

2-6 / 2 : 1-3 biter bu mac

dostum salah varlık bile gösteremez şaka mı yapıyorsun. 1-2 bitmez bu maç ya 2-2 ya da 1-3

Bugün idman yok rejenerasyon var, yedekler laf olsun diye idman yapıyor böyle günlerde.

Yarın olur takım idmanı, ona çıkıp çıkmayacağına bakmak lazım, muhtemelen çıkar.
dün ugurcanın barışa attıgı topları osimhenın degerlendırecegını düsünüyorum

barışıda kacırabilir

barış indirse bile icardiye inecek top kosamıyor

dün ugurcanın barışa attıgı topları osimhenın degerlendırecegını düsünüyorum

barışıda kacırabilir

barış indirse bile icardiye inecek top kosamıyor
Evet de bütün pozisyonları da artık burdan bulmasak mı?

Geçiş yapalım at Barış'a hop pozisyon olursa olur, hala set hücumu yapamıyoruz, çok kabul edilebilir durumlar değil.

Set hücumu yapamıyorsak zaten Icardi'nin oynamasının hiç bir anlamı kalmıyor.

bu sene ligde gol rekorunu kırabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt