Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.517
- 43.351
- 3.748
bjk o kadar dalga konusu oldu 2 eksik macini alsa fenerle ayni puan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköyde mi 9 tane atıyoz bizim statta mı kadiköy ise x3 falan çünkü düşünsene suratlarını dk 89 skorbord FB: 0 GS: 9Fb'yi 9-0 yendiğin akşam yaşayacağın hazzı düşün. Bırak şimdi vizyonu.

inan hiç fark etmez isterse yusuf ziya öniş stadında olsunKadıköyde mi 9 tane atıyoz bizim statta mı kadiköy ise x3 falan çünkü düşünsene suratlarını dk 89 skorbord FB: 0 GS: 9![]()
Heis herif kilo fazlasıyla gol kralı tammy nin daha lig golu varmi bilmiyorum cevap net bence.İcardi mi T. abraham mı ?
icardiye salladığınız msjları göz ardı ederek yorumlayınız
Heis herif kilo fazlasıyla gol kralı tammy nin daha lig golu varmi bilmiyorum cevap net bence.
icarki diyorumİcardi mi T. abraham mı ?
icarki diyorum
ama beşiktaşın as forveti bizde 3. forvet olurBrawo
altta yaptığım uyarıyı okumuş olmalısın
İcardi mi T. abraham mı ?
Forvette İcardi mi BAY mi ?
CL de yarı final + lig şampiyonluğu muinan hiç fark etmez isterse yusuf ziya öniş stadında olsun
Bay derim ama sane böyleyken de kanatta sane forvette bay mı yoksa forvette icardi kanatta bay mı oturup düşünülmesi gereken bir situation
İbrahim beğendiğim bir arkadaştı ama caprazlari kopardiktan sonra eskipatlayici sprint gücü kalmamış, is yapar ama uçuk kaçık skor yapamaz ,icardi 150 kilo bile olsa herif finish hım ustasiBoş kaleye atıyo diye laf ediyolar abrahan onu da atamıyor
15 milyona böyle herifler alınıyor artık ahbfield.
Nelson ve yedlinle neler yapmisiz balim bakalimEvet de bütün pozisyonları da artık burdan bulmasak mı?
Geçiş yapalım at Barış'a hop pozisyon olursa olur, hala set hücumu yapamıyoruz, çok kabul edilebilir durumlar değil.
Set hücumu yapamıyorsak zaten Icardi'nin oynamasının hiç bir anlamı kalmıyor.